Doğum için ayrı ücret ne kadar pekiii. Hastane dışında yaniMehmet hocayla ahmet hocanın muayenehanesi aynı yerde. İkisi de çok daha güleryüzlülerdi. Hele ahmet hoca baya konuştu, eğer böyle devam ederse, burdaki ilgi kesinlikle daha iyi gibi. Ücret 2500 kart veya nakit fark etmiyor. Sanırım testler için de gazi'ye yönlendirecek
Kızz seninki bak görCanım doktor sonraki muayenede söylicem dedi
Bence de, Eda’nın kızı olacak. Ben ikimiz için de kız hissediyorumKızz seninki bak gör
Hiç ücret konuşmadık canımDoğum için ayrı ücret ne kadar pekiii. Hastane dışında yani
biz kkendimizi o kadar kıza hazırladık kiKızz seninki bak gör
Biz de kıza hazırladık valla kendimiziBence de, Eda’nın kızı olacak. Ben ikimiz için de kız hissediyorumMeryem sen ilk başta erkek olacak diyordun senin bebiş için sonradan kız demiştin. Hangisini hissettin daha çok? Anneler hisseder olayı doğru mu acaba
Ben çift çizgiyi görünce erkek dedim, birkaç gün geçti o günden beri ciddi olarak kız hissediyorum. Herkes erkek diyor bana ama. Ben, babam, kuzenim kız hissediyoruz sadece. Bizim bebişler hep erkek, ondan olabilirbiz kkendimizi o kadar kıza hazırladık kierkek olursa şok olacağız sanırım. Dün de pipi gibi birşey gördük ama doktor ben görmedim dedi. Eşim de erkek olma ihtimali mi var deyip durdu tabi ne gelirse kabulümüz, sağlikli olsun yeter ki.
Biz de kıza hazırladık valla kendimizierkek olursa bütün aile şok olacak sen kendin için kız hissediyorsun o zaman. Mesela ben hiç hissetmiyorum ama herkes kız olacak dedikçe, kendimi kıza hazırlamışım onu fark ettim
Ben erkek hissediyorum hep 11 haftalıkken erkek gibi ama bayramdan sonra netleşir dedi ben hala erkek hissediyorum ama nasip eşimde kız istiyor hayırlısı olsun hiç önemli değilBence de, Eda’nın kızı olacak. Ben ikimiz için de kız hissediyorumMeryem sen ilk başta erkek olacak diyordun senin bebiş için sonradan kız demiştin. Hangisini hissettin daha çok? Anneler hisseder olayı doğru mu acaba
Yüzük nasıl oluyorBen çift çizgiyi görünce erkek dedim, birkaç gün geçti o günden beri ciddi olarak kız hissediyorum. Herkes erkek diyor bana ama. Ben, babam, kuzenim kız hissediyoruz sadece. Bizim bebişler hep erkek, ondan olabilirbana fark etmez açıkçası erkek çocuklarını aşırı severim. İki tane teori var onlara göre kız çıktı. Yüzük testi ve bıçak/makas testi yaptım, onlar da kız. Bakalım hurafeler gerçek mi
Alyansı bir ipe bağlayıp göbeğin üstüne sarkıtıyorsun, yüzük ileri-geri, sağa-sola giderse erkek. Daire çizerse kızYüzük nasıl oluyor
Ben de 7 veya 8. gün erken gebelik testi yapmıştım. Negatif çıkmıştı. 10. Gün kan verdim pozitifi görmüştüm çok şükür. Umarım sizin de öyle olur. Vaktinden önce test yapılmamalı. Ben çok üzülmüştüm kendi kendimi yemiştim o 2-3 gün.Merhaba benim 10 haziranda transferim oldu öğleden sonra 3 gibi 5.gun embriyosu taze transfer.Tranferin 8. Günü bugün sabah evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif sonuc alan varmı
Sabahtan beri bende çok üzüldüm sürekli ağlayasım geliyor göz yaşlarım kendiliğinden akıyor ben ne kadar pozitif düşünmeye çalışsam daBen de 7 veya 8. gün erken gebelik testi yapmıştım. Negatif çıkmıştı. 10. Gün kan verdim pozitifi görmüştüm çok şükür. Umarım sizin de öyle olur. Vaktinden önce test yapılmamalı. Ben çok üzülmüştüm kendi kendimi yemiştim o 2-3 gün.
Malesef erken test yapmanın olumsuz yanı da bu. Benim 3. Gün embriyosuydu, 12. Gün kan verdim. Çok şükür pozitifti. Acele etmemenizi öneririm. Değeriniz 20 bile çıksa acaba yükselecek mi diye kaygı içine gireceksiniz. Negatif çıkınca zaten üzülüyorsunuz. Birazcık sabır ❤Sabahtan beri bende çok üzüldüm sürekli ağlayasım geliyor göz yaşlarım kendiliğinden akıyor ben ne kadar pozitif düşünmeye çalışsam dainşallah benimde size olduğu gibi olur Allah'm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yorumun çok değerli umut ışığım arttı sağolasın
İnşallahMalesef erken test yapmanın olumsuz yanı da bu. Benim 3. Gün embriyosuydu, 12. Gün kan verdim. Çok şükür pozitifti. Acele etmemenizi öneririm. Değeriniz 20 bile çıksa acaba yükselecek mi diye kaygı içine gireceksiniz. Negatif çıkınca zaten üzülüyorsunuz. Birazcık sabır ❤inşallah pozitif diye tekrar bize haber verirsin ❤
Ben de 10. Haftada bırakmıştım kuzum. Sarı akıntım oluyordu ama idrarımdan kaynaklıydı sanırım. Su içemediğim için sapsarı oluyordu. Progestanı bırakınca bence normaldir canım kahverengi akıntı. Bir kaç güne geçmezse doktoruna sorarsınKızlar selam, 10+5 haftalığı olduk. 10 haftanın başında dr. Progestan fitili bıraktırdı. Bugün sütlü kahve renginde akıntım var. Aynı durumu yaşayan var mı?
Amin çok teşekkür ederim. Bir süre kendinizi dinlememekte fayda var. Sabretmek lazım. Güzel haberlerinizii duyarız inşallahSabahtan beri bende çok üzüldüm sürekli ağlayasım geliyor göz yaşlarım kendiliğinden akıyor ben ne kadar pozitif düşünmeye çalışsam dainşallah benimde size olduğu gibi olur Allah'm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yorumun çok değerli umut ışığım arttı sağolasın
Amin inşallah umutla bekleyen herkese nasip etsin Allah'm inşallahAmin çok teşekkür ederim. Bir süre kendinizi dinlememekte fayda var. Sabretmek lazım. Güzel haberlerinizii duyarız inşallah