Canım kaç haftalık gibiymiş kese. Neden öyle dedi. Transfer günün ne zamandı. Değerlerin iyiydi dimiBugün gittim doktora 6. Haftaya göre kese çok küçük dedi sagşıksız gebelik olabilir dedi ön sonra gel bidaha bakalım dedi o zamana kadar kanamam olabilir düşük olabilir aksine kese toparlayadabilir dediçok yoruldum
Doktorunla görüş ama 5-6 ay sonra tekrar baslayabilirsin durumuna bağlı birazdaYeniden ne zaman deneyebilirim hemen oluyor mu
Canım benim de 6. Gün embriyosuKızlar size bişey soracağım beni belki bilenleriniz vardır ilk beta 19 dan çok şükür ilerleyip keseyi yolk sacı gördüm. Ama 6.gün embriyosu olduğunu için mi bilmiyorum biraz yavaş ilerledi. Benim son adet tarihim 4 Mart ama doktorum sanırım yavaş ilerlemeden dolayı bebeğin haftasını transfer tarihinden itibaren olarak hesapladı. Ve şuan 40 gündür embriyo karnımda bebeğin gelişimi de bu haftayla uyumlu.ama bakıyorum herkes son adet tarihine göre hesap yapıyor, benimki sizce bu şekilde ilerde bana sorun oluştur mu ya da etrafınızda böyle bir şeyle karşılaştınız mı hiç
Canim sen bu testleri kaç günde bir verdin ?Benim başıma geldi 19,28,47, 109 diye devam etti dün 1544 geldi kese gördğm ama kese çok küçük beta da hala az artıyor biraz riskli
Bizim aile hekimliğinde yapılıyor toksoplazma , rubella vs. Tüm testlerCanım toksoplazma testi aile hekimliğinde yapılmıyor dedi bugün doktorum. Senin bilgin var mı bu konuda?
Tekrar ne zaman kan vereceksin ?Canım benim de 6. Gün embriyosu
10. Gün 45
12. Gün 67 çıktı.
Bende çok umutsuzum çok düşük başladı ve artış orani düşük oldu diye.
Bugün verdin 14. Gün.Tekrar ne zaman kan vereceksin ?
İnşallah güzel artar , sonuç çıkınca bize de haber ver canımBugün verdin 14. Gün.
Ama sonuç gece yada ertesi gün cikiyor
Yolk sac ne demekKızlaaarrrr çok şükür kese göründü5+1 dediler. Yolk sac ve kalp atışı için 2 hafta sonra dedi. 5 hafta da yolk sac gören oldu mu? Acaba geç mi gelişiyor merak ettim
Yaaaaaaa çok duygusal değil miKızlaaar ben doktora gittim, kalp atışını dinledimAllah herkese nasip etsin ilaçlara 10. Haftaya kadar devam dedi
Dozu karşılamaması ne demekBenimki yazıyor hiçte sorun çıkmadı şimdiye kadar sadece dozu karşılamadığı için bu ay ücretli almak zorunda kaldım ben.
Devlet günde 1 kullanılacak gibi hesaplayarak ayda 1 kutu veriyor. Ondan bahsediyor galiba arkadaş. Yani aile hekimi 2 kutu yazsa da sadece 1 tanesini devlet karşılıyorDozu karşılamaması ne demek
EveeetYaaaaaaa çok duygusal değil mişimdi ne kadarlıkmış
Canım ben 5+5 de gittiğimde yolk sacı bile zor gördü, kalp atışını duymayabilirsiniz ama olsun iyi olsun daBen 5+3 de gitmiş olacağım. Duyar mıyız acaba kalp atışını
Evet 0,04Ama duzeyınız mı düşük?
Canım Allah'tan ümit kesilmezBugün gittim doktora 6. Haftaya göre kese çok küçük dedi sagşıksız gebelik olabilir dedi ön sonra gel bidaha bakalım dedi o zamana kadar kanamam olabilir düşük olabilir aksine kese toparlayadabilir dediçok yoruldum
İnşallah bebeğiniz sağlıkla büyür , güzelce toparlarBugün gittim doktora 6. Haftaya göre kese çok küçük dedi sagşıksız gebelik olabilir dedi ön sonra gel bidaha bakalım dedi o zamana kadar kanamam olabilir düşük olabilir aksine kese toparlayadabilir dediçok yoruldum