Bu konuda hiç bir bilgim yok ama yazdıklarınızı okurken ben de aynısını düşündüm. Birisi düşmüş olabilirMerhaba, 17 Nisan transfer oldum ikinci kez. İlki tutmamıştı. Şimdi ikiz transfer oldum hcg değerim 461e kadar güzelce katlanarak gitti üç gün sonra 282 ye düştü bir anda. Sonra iki gün arayla 279a düşüp tekrar 340a yükseldi. O arada bir de kanama yaşadım 2-3 günü yoğun geçti iki kez proluton depot oldum kanama dursun diye. Sonuç olarak az da olsa bugün biraz yükselmiş sizce birinin düşüp diğerinin kalmış olma ihtimali var mı doktorumdan hala haber gelmedi.
İnşallah öyledir canımCanım ben buralarda yorumlarda okuyorum evet böyle yapılıyor. Bebeğin uyumlu olduğu haftayı baz alıyor doktor ki ona göre doğum tarihini, gelişimini falan hesaplayabilsin. Normal yapılan bir şey bu. Mesela geç döllenmelerde de öyle yapıyorlar.
Doktor doğrusunu söyleyecektir tabii ama okuyunca bana da birisi düşmüş diğeri ile beta yükselmeye devam etmiş gibi geldi. İnşallah diğer bebeğiniz sizinledirMerhaba, 17 Nisan transfer oldum ikinci kez. İlki tutmamıştı. Şimdi ikiz transfer oldum hcg değerim 461e kadar güzelce katlanarak gitti üç gün sonra 282 ye düştü bir anda. Sonra iki gün arayla 279a düşüp tekrar 340a yükseldi. O arada bir de kanama yaşadım 2-3 günü yoğun geçti iki kez proluton depot oldum kanama dursun diye. Sonuç olarak az da olsa bugün biraz yükselmiş sizce birinin düşüp diğerinin kalmış olma ihtimali var mı doktorumdan hala haber gelmedi.
Ben daha önce ki hamileliğimde 4+4 de kese görmüştüm 6+5 de kalp atışı duymuştum. Bence sen de duyarsın6+4 ‘de kalp atışı duyulur mu kızlar? Yarına randevu aldım normalde pazartesi baktıracaktım dayanamayacağım yarın gidicem
Ayy inşallahBen daha önce ki hamileliğimde 4+4 de kese görmüştüm 6+5 de kalp atışı duymuştum. Bence sen de duyarsın
Çok heyecanlıııBen de bugün gideceğim kızlar kalp atışı için
Haber ver canım bize deeBen de bugün gideceğim kızlar kalp atışı için
Ama duzeyınız mı düşük?Kızlar merhaba bugün tek gelişen yumurtam toplandı ama boş mu dolu mu henüz bir şey demediler yarın arayacağız dediler. Daha önce de bir kere opu oldum iki üç saat sonra boş olduğu doktor tarafından söylenmişti. Hastaneden hastaneye değişiyor mu sizce yine boş olacak diye çok korkuyorum
Yazarım canımmÇok heyecanlıııbize de yaz muayeneden çıkınca
Tamam canımHaber ver canım bize deekaç haftalık oldunuz
Yaaa çok şükürKızlaaarrrr çok şükür kese göründü5+1 dediler. Yolk sac ve kalp atışı için 2 hafta sonra dedi. 5 hafta da yolk sac gören oldu mu? Acaba geç mi gelişiyor merak ettim
Canım ben 5+5 de gördüm yolc sacı ama çok zor gördü doktor. Normal bence bir sıkıntı yok, içini ferah tutKızlaaarrrr çok şükür kese göründü5+1 dediler. Yolk sac ve kalp atışı için 2 hafta sonra dedi. 5 hafta da yolk sac gören oldu mu? Acaba geç mi gelişiyor merak ettim
Vajınal mı baktı ?Kızlaaarrrr çok şükür kese göründü5+1 dediler. Yolk sac ve kalp atışı için 2 hafta sonra dedi. 5 hafta da yolk sac gören oldu mu? Acaba geç mi gelişiyor merak ettim
Gözün aydın canımKızlar doktor Mueyensinden geliyorum. Herşey yolunda dedi 7+2, fitil hariç tüm ilaçları kesti. Fitil sabah akşam 2şer tane devam ediyorum. Sağlık ocağına da kayıt yaptırdım. Aklınızda olsun gidip kayıt yaptırmayı unutmayın. Protestan fitili aile hekimime yazdırdım. Pazartesi tam kan tahlili istedi aile hekimi, onu vereceğim . Toksoplazmaya falan devlet hastanesi bakıyor dediler.