Kalp atışını falan da duydunuz o zamanKızlar doktor Mueyensinden geliyorum. Herşey yolunda dedi 7+2, fitil hariç tüm ilaçları kesti. Fitil sabah akşam 2şer tane devam ediyorum. Sağlık ocağına da kayıt yaptırdım. Aklınızda olsun gidip kayıt yaptırmayı unutmayın. Protestan fitili aile hekimime yazdırdım. Pazartesi tam kan tahlili istedi aile hekimi, onu vereceğim . Toksoplazmaya falan devlet hastanesi bakıyor dediler.
Hamileyim diye bilgi vermeniz gerekiyor sağlık ocağına. Ama kalp atışını da duyduktan sonra bilgi verin diyorlarGözün aydın canımsağlık ocağına ne kaydı yaptırdın?
Evet yazıyor. Ben devamlı yazdırıyorum 2 adet yazabiliyor diye biliyorum.Kızlar estrofemi aile hekimi yazıyor mu? Yazdırıp alan var mı?
Bebek olunca gebeliği bildirmek gerekiyor canım. Onu dedim.Gözün aydın canımsağlık ocağına ne kaydı yaptırdın?
Evet evet bu hafta daha büyümüş kerataKalp atışını falan da duydunuz o zamanyaaa sağlıkla gelsin minik kuş
Evet sağlık ocağı kayıt yaptırılmazsa kızıyor
Evet kuzum.Vajınal mı baktı ?
Gebelik olduguna dair kayit oluyorsun eben oluyor senin seni belli zamnlarda ariyor. Bilgilerini aliyor aslinda devlete bizi fisliyorGözün aydın canımsağlık ocağına ne kaydı yaptırdın?
Masallah canim cok sevindim. Prolutex kullaniyomuydun onuda biraktirdimi. Bana tup bebek doktoru 12.haftaya kadar kullanilacak demisti.Kızlar doktor Mueyensinden geliyorum. Herşey yolunda dedi 7+2, fitil hariç tüm ilaçları kesti. Fitil sabah akşam 2şer tane devam ediyorum. Sağlık ocağına da kayıt yaptırdım. Aklınızda olsun gidip kayıt yaptırmayı unutmayın. Protestan fitili aile hekimime yazdırdım. Pazartesi tam kan tahlili istedi aile hekimi, onu vereceğim . Toksoplazmaya falan devlet hastanesi bakıyor dediler.
Alla alla geçen hafta benim aile hekimim yazılmıyor diyip hastaneye yönlendirmişti ben de aile hekimi yazamıyor sanıyordum teşekkür ederimEvet yazıyor. Ben devamlı yazdırıyorum 2 adet yazabiliyor diye biliyorum.
Benimki yazıyor hiçte sorun çıkmadı şimdiye kadar sadece dozu karşılamadığı için bu ay ücretli almak zorunda kaldım ben.Alla alla geçen hafta benim aile hekimim yazılmıyor diyip hastaneye yönlendirmişti ben de aile hekimi yazamıyor sanıyordum teşekkür ederim
Sağol canımMasallah canim cok sevindim. Prolutex kullaniyomuydun onuda biraktirdimi. Bana tup bebek doktoru 12.haftaya kadar kullanilacak demisti.
Canım toksoplazma testi aile hekimliğinde yapılmıyor dedi bugün doktorum. Senin bilgin var mı bu konuda?Benimki yazıyor hiçte sorun çıkmadı şimdiye kadar sadece dozu karşılamadığı için bu ay ücretli almak zorunda kaldım ben.
Hicbirini yapmiyolar . Rubella , tokso, indirect combo mu ne hicbirini yapmiyoeuz dedi bana.Canım toksoplazma testi aile hekimliğinde yapılmıyor dedi bugün doktorum. Senin bilgin var mı bu konuda?
Bana da klinikten öyle bilgi verdiler yapmıyorlar ne yazık ki. Dahiliye ya da kadın doğum doktoru yapıyor devlette.Canım toksoplazma testi aile hekimliğinde yapılmıyor dedi bugün doktorum. Senin bilgin var mı bu konuda?
Sanki bi Topikteki bir arkadaş yaptırmıştı da ondan merak ettim canım. Benimki de öyle dedi. Tam kan tahlili istedi aç karnına. Pazartesi salı gidip vereceğim bakalımHicbirini yapmiyolar . Rubella , tokso, indirect combo mu ne hicbirini yapmiyoeuz dedi bana.
Tamam canımm sağolasınBana da klinikten öyle bilgi verdiler yapmıyorlar ne yazık ki. Dahiliye ya da kadın doğum doktoru yapıyor devlette.
Rica ederim. Ayrıca benim başıma geldiği için söylüyorum ben dahiliye doktoruna kan verdim bazı değerleri ben isteyemiyorum dedi ve sonuçlar eksik gelince kadın doğumdan tekrar vermek zorunda kaldım.Tamam canımm sağolasın
Bugün gittim doktora 6. Haftaya göre kese çok küçük dedi sagşıksız gebelik olabilir dedi ön sonra gel bidaha bakalım dedi o zamana kadar kanamam olabilir düşük olabilir aksine kese toparlayadabilir dediCanım nasılsın? Keseyi gördün mü? ❤