Sabah iki akşam iki canım fitil. Raporum 1 ay. İşyerine rapor gidince insanlar anlamış zaten hamile olduğunuTabi yazarım mutlakaVardır bildiği ya endişe etme koca prof kaç yıldır bu işi yapıyor sonuçta fitil sabah akşam mı senin? İşe döndün mü raporun devam ediyor mu? İş yerindekilere ne zaman söyleyeceğiz ay kafamda deli sorular
Raporu ahmet hoca mı yazdı? Ben fenalık geçiriyorum da gıkımı çıkarmamaya çalışıyorum üşüdüm gribim hastayım midem bozuk falan idare ediyorum şimdilik bi sekiz hafta olayım söylicem inşallah. 9-6 çalışıyorum ama iş kanunu gereği 5:30da çıkabilicem söyleyinceSabah iki akşam iki canım fitil. Raporum 1 ay. İşyerine rapor gidince insanlar anlamış zaten hamile olduğunusöylememe pek gerek kalmadı kuzum. Ama işe gitseydim de 8. Haftadan sonra söylemeyi düşünüyordum. Çünkü iş yükü açısından bilmeleri gerekir. Kıymetli gebelik bizim gebeliklerimiz. Üstümüze gelmesinler sen ne zaman söylemeyi düşünüyorsun canım?
Ay ne güzel çok sevindim canım senin adına İnslalah güzel sağlıkla ilerler değer çıkar gittikçe ?Kızlar Salı günü değerim 278 di bugün tekrar kan verdim 782 çıktı değerim
Sen endise etme demekki doktorun bunu dogru buldu.ben acrba brnimkide biraktirirmi aceba diye sordum. Cunku diger doktora basladim o da senin doktorun gibi karar verir belkideSağol canımProtestan dex kullanıyordum kuzum, onu bıraktırdı. Bana da erken gibi geldi. Daha 7. Haftadayım. Hem kanamam falan da oldu ama bıraktırdı walla anlamadım.
Ben demiştim canım normal diye çok fazla test yapmak iyi değil gününü bekle yapma dahaDoktorum kızdıKafanıza göre test yapmayın zaten 12 gün olmadan kan vererek hata yapmışsınız üstelik bidaha mi verdiniz dedi Değerin gayet normal herkesin farklı olur dedi cumartesi gitcem 12.günüm bidaha kan alcaklar doktor çağırdı
Evet canım benim iki kez kanamam olunca düşük riski sebebi ile verdi Ahmet hoca. Söyle söyle canım 8 haftaya gelince. İnsanlar bilip ona göre hareket etsinlerRaporu ahmet hoca mı yazdı? Ben fenalık geçiriyorum da gıkımı çıkarmamaya çalışıyorum üşüdüm gribim hastayım midem bozuk falan idare ediyorum şimdilik bi sekiz hafta olayım söylicem inşallah. 9-6 çalışıyorum ama iş kanunu gereği 5:30da çıkabilicem söyleyincene iş yapıyorsun ayakta kalmalı bi iş miydi? Öyleyse rapor alman çok iyi olmuş.
Tüp bebek doktorunda devam etmiyor musun o zaman kuzum? Hayırlısı bakalım. Bir bildikleri vardır elbet. Kanamaya rağmen kesmezdi risk görseydi heralde. Demek ki risk görmüyorSen endise etme demekki doktorun bunu dogru buldu.ben acrba brnimkide biraktirirmi aceba diye sordum. Cunku diger doktora basladim o da senin doktorun gibi karar verir belkide
Bugün bi arkadaş binanın girişinde beni gördü yaa Tuğba yukarı çıkıyosan benim şu kargomu da çıkarsana diye pat diye koliyi elime bıraktı baya ağır bişeymiş kalakaldım öyle bişey de diyemedimEvet canım benim iki kez kanamam olunca düşük riski sebebi ile verdi Ahmet hoca. Söyle söyle canım 8 haftaya gelince. İnsanlar bilip ona göre hareket etsinler
Masallah bencede yapmaya gerek yok evet heyecanlıyız merak ediyoruz ama yine de gününden önce yapmamamız lazım biraz sabretmemiz lazım maşallahBenim de 9.günüm ben de heyecanla öğreneceğim günü bekliyorum. Ne kaset test ne de kan testi yaptırdım bugüne kadarAmin amin Allahım hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla bebeğimizin tutunmayı nasip etsin
Aaa canım yapma öyle şeyler zarar sakın bir daha yapma deseydin hamileyim kusura bakma taşıyan diye bebek için de senin içinde tehlikeliBugün bi arkadaş binanın girişinde beni gördü yaa Tuğba yukarı çıkıyosan benim şu kargomu da çıkarsana diye pat diye koliyi elime bıraktı baya ağır bişeymiş kalakaldım öyle bişey de diyemedimasansöre bindim hemen koydum yere ama aklım gitti. Biran önce söylemem lazım
Heh işte tam da böyle şeyler sebebi ile söylemek lazım. Mesela bizim orda bir tane klozet var. Oranın anahtarını hamilelere veriyorlar, o anahtarı alabilmek için bile söylemek gerekiyor. Belki doğal yoldan hamile kalsam saklardım, bizim orda 6 aya kadar saklayanlar oldu ama valla kıymetli gebelik bu, insanlar bilsin ona göre davransın istiyorum.Bugün bi arkadaş binanın girişinde beni gördü yaa Tuğba yukarı çıkıyosan benim şu kargomu da çıkarsana diye pat diye koliyi elime bıraktı baya ağır bişeymiş kalakaldım öyle bişey de diyemedimasansöre bindim hemen koydum yere ama aklım gitti. Biran önce söylemem lazım
Diyemedim pat diye bırakıverdi elimeAaa canım yapma öyle şeyler zarar sakın bir daha yapma deseydin hamileyim kusura bakma taşıyan diye bebek için de senin içinde tehlikeli
bilen arkadaşlarım var onlara diyorumki sizin bebelerine benzemez pahalı bebek buHeh işte tam da böyle şeyler sebebi ile söylemek lazım. Mesela bizim orda bir tane klozet var. Oranın anahtarını hamilelere veriyorlar, o anahtarı alabilmek için bile söylemek gerekiyor. Belki doğal yoldan hamile kalsam saklardım, bizim orda 6 aya kadar saklayanlar oldu ama valla kıymetli gebelik bu, insanlar bilsin ona göre davransın istiyorum.
BEn sali gunu tup bebek doktorunda son muayenemi oldum.ayni gun perinatolaga gittim. Artik perinatalogda devam edicem bu ay her hafta cagiracagim kalp atislarini dinlemek icin dedi. Tum vitaminleri kesti icme simdilik dedi. Prolouex ve fitili demat etmemi soyledi bide folati. Bakalim haftaya ne soyleyecek merak ediyorum.rapor almadim ben isyerinde cok zorlanmiyorumTüp bebek doktorunda devam etmiyor musun o zaman kuzum? Hayırlısı bakalım. Bir bildikleri vardır elbet. Kanamaya rağmen kesmezdi risk görseydi heralde. Demek ki risk görmüyoraynen pek endişe etmemeye çalışıyorum ❤
Diyemedim pat diye bırakıverdi elimesöylicem şu kalp atışını da duyayım da
Bencede paralı bebeklerbilen arkadaşlarım var onlara diyorumki sizin bebelerine benzemez pahalı bebek bu
Kızlar bu arada ben bişey sorucam şimdi tedaviye başladım ilaçları kullanıyorum adetim de yarın büyük ihtimal biticek 11 gün sonra kontrolüm var doktora sormaya utaniyorum açıkçası bu konuyu kızlar arasında sorayım dedim ilişkiye bu durumda gitilebilirmi sorum bu?Birde tedavi görüp bu durumda ilişkiye giren var mı sorun olur mu?bilen arkadaşlarım var onlara diyorumki sizin bebelerine benzemez pahalı bebek bu
Transfer hazırlığında mısın şuan? Estrofem mi kullanıyosun? Bana yasak demişlerdi ama biz kaçak bir iki kez yaptık transfer öncesi prezervatif ileKızlar bu arada ben bişey sorucam şimdi tedaviye başladım ilaçları kullanıyorum adetim de yarın büyük ihtimal biticek 11 gün sonra kontrolüm var doktora sormaya utaniyorum açıkçası bu konuyu kızlar arasında sorayım dedim ilişkiye bu durumda gitilebilirmi sorum bu?Birde tedavi görüp bu durumda ilişkiye giren var mı sorun olur mu?
Hahaha Allah seni napsin kızTransfer hazırlığında mısın şuan? Estrofem mi kullanıyosun? Bana yasak demişlerdi ama biz kaçak bir iki kez yaptık transfer öncesi prezervatif ileadam kaç ay bekledi bi de transferden sonra en az üç ay bekleyecek jübilesini yapsın dedim ahahhs
Yumurta toplama zamanı yasak olmasını anlıyorum ama transfer öncesi bişe olmaz ya korunarak yapıver ahahshdHahaha Allah seni napsin kızEvet sabirsizlar malesef o konuda dayanamiyolar O yüzden bende sormadım ama yasak falan diye de bişey demedi transferden sonra yasak zaten de şu an tedavideyim estrofem kullanıyorum transfer hazırlığı dayım rahim hazırlığına başladık