Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz geçen sefer 4+4 de görmüştük yolk sacı inşallah bu sefer de görürüzCanım ben 5+5 de gittiğimde yolk sacı bile zor gördü, kalp atışını duymayabilirsiniz ama olsun iyi olsun da
Ben de 6’ncı haftadayım bu haftanın başından beri kahverengi lekelenmem var, başladığında doktora kontrole gitmiştim zaten, doktorum normal olduğunu ve endişelenmemek gerektiğini söylediKaçıncı haftada geldi? Benim bugün ilk defa azıcık hafif karın ağrısıyla birlikte kanama değilde kahverengi akıntı geldi peçetemi doldurdu şu an devamı gelmiyor ama karnım hafif ağrıyor koyu kırmızı bir renkte görmüştüm yedinci haftamdayım (6+5) senin nasıl oldu?
İnşallah canımBiz geçen sefer 4+4 de görmüştük yolk sacı inşallah bu sefer de görürüz
Canım bugünkü daha belirleyici olur. Benim 10. Gün 32Canım benim de 6. Gün embriyosu
10. Gün 45
12. Gün 67 çıktı.
Bende çok umutsuzum çok düşük başladı ve artış orani düşük oldu diye.
Canım senin de düşük başlamış ama maşallah 3 günde yaklaşık yüzde 160 felan artmış.Canım bugünkü daha belirleyici olur. Benim 10. Gün 32
13. Gün 80 di
Sonra yükseldi
6+2 sata göre 7mm dedi normalde bu haftada 13 mm olmalıydı dedi 13 Nisan'da transfer oldum on gün sonra gel gelişmiş mi bakalım dedi ama hiç olumlu konuşmadı.Canım kaç haftalık gibiymiş kese. Neden öyle dedi. Transfer günün ne zamandı. Değerlerin iyiydi dimi
Amin inşallah canımCanım Allah'tan ümit kesilmez ❤ inşallah sağlıklı bir şekilde sımsıkı tutunur bebeğin sana
Amin inşallah sımsıkı tutunur bebişimİnşallah bebeğiniz sağlıkla büyür , güzelce toparlar
Ayyy maşallahh böyle haberler duyunca gözlerim doluyorrKızlaaar ben doktora gittim, kalp atışını dinledim Allah herkese nasip etsin ilaçlara 10. Haftaya kadar devam dedi
Hiç belli olmaz bir sonraki kanda güzel artış olur inşallahh sıkı sıkı tutunsun dualarım seninle iyi düşünelim bebeğinle konuşKızlar moralim bozuk 7 mayis kan tahlili verdim beta 271di.
2 gün sonra tekrar yaptırdım 368 çıktı .
Doktor istediğimiz gibi artmamıs. 2 gün sonra tekrar bakalım dedi. Yarın yine kan vericem bakalım . Böyle olup sonradan değerleri düzenli artan oldu mu. Çok stres yapıyorum
Darısı tüm bekleyenlerin başınaAyyy maşallahh böyle haberler duyunca gözlerim doluyorr
Ayy edaa bakalım benimkini hatice hoca kesicek mi aynı sistem mi ilerliyolardır ki iğneyi kesmelerine çok sevindim bazı günler aşırı hassas oluyorum değdiremiyorum bile iğneyi ağlaya ağlaya yapıyorum ben geçen hafta kalp atışını vajinal mi görmüştünüzKızlar doktor Mueyensinden geliyorum. Herşey yolunda dedi 7+2, fitil hariç tüm ilaçları kesti. Fitil sabah akşam 2şer tane devam ediyorum. Sağlık ocağına da kayıt yaptırdım. Aklınızda olsun gidip kayıt yaptırmayı unutmayın. Protestan fitili aile hekimime yazdırdım. Pazartesi tam kan tahlili istedi aile hekimi, onu vereceğim . Toksoplazmaya falan devlet hastanesi bakıyor dediler.
Ya cok tuhaf bir standardi olmasi lazim istanbuldayiz yani ama yok benimki yapmiyor degisik .Bizim aile hekimliğinde yapılıyor toksoplazma , rubella vs. Tüm testler
Nasıl bi sistem ki yani sağlık ocağı yapmıyorsa şehir hastanelerinde kadın doğum polikliniğine randevu bulmak oldukça zor mecbur özelde yaptırmaya mecbur bırakıyorlarYa cok tuhaf bir standardi olmasi lazim istanbuldayiz yani ama yok benimki yapmiyor degisik .
Ay canım bana mutlaka haber ver ilacı kesip kesmediğini, çok merak ettim. Ben de bi rahatladım bitti diye ama tabi bi yandan da endişe ettim erken mi acaba diye. Evet canım 6. Haftada vajinal muayenede duyduk kalp atışınıAyy edaa bakalım benimkini hatice hoca kesicek mi aynı sistem mi ilerliyolardır ki iğneyi kesmelerine çok sevindim bazı günler aşırı hassas oluyorum değdiremiyorum bile iğneyi ağlaya ağlaya yapıyorum ben geçen hafta kalp atışını vajinal mi görmüştünüz
Ay inşallah canım konuşuyorum çok dua ediyorum Rabbim böyle umutla bekleyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah beklemek sabretmek çok zor , çok stresli bi süreç ama sonu güzel olacak inşallah hepimizinHiç belli olmaz bir sonraki kanda güzel artış olur inşallahh sıkı sıkı tutunsun dualarım seninle iyi düşünelim bebeğinle konuş
Tabi yazarım mutlaka Vardır bildiği ya endişe etme koca prof kaç yıldır bu işi yapıyor sonuçta fitil sabah akşam mı senin? İşe döndün mü raporun devam ediyor mu? İş yerindekilere ne zaman söyleyeceğiz ay kafamda deli sorularAy canım bana mutlaka haber ver ilacı kesip kesmediğini, çok merak ettim. Ben de bi rahatladım bitti diye ama tabi bi yandan da endişe ettim erken mi acaba diye. Evet canım 6. Haftada vajinal muayenede duyduk kalp atışını