- 26 Şubat 2024
- 5.103
- 4.983
Valla benim göbek de popo da aynı durumda. Varsa öneri ben de alırımKızlar, benim karnımda iğnelerden dolayı baya morluk ve sertlik olduKullandığınız önereceğiniz krem vs var mı?
Benim 230 dan 613 oldu ama tek embriyoDeğeri iki katından fazla artan anne adayı var mı aranızda, 197den 515e çıktı benim değerim acaba ikiz olabilir mi diye düşündüm
Kan testini aynı yerde verin mutlaka10. Gün 59 12. Gün 105
Anladım çok teşekkür ederimBenim 230 dan 613 oldu ama tek embriyo
Bende de durum aynı , sanmıyorum bunun için bir çözüm olduğunu zaten hamile olduğumuz için bir çok şeyi kullanamayızKızlar, benim karnımda iğnelerden dolayı baya morluk ve sertlik olduKullandığınız önereceğiniz krem vs var mı?
Benim de 11 i ben de erken gebelik testi aldim cunku kan tahlilini 7. Gunde verip negatif sonuc aldim ben de yapmaya korkuyorum ama elim de gitmiyor degil cunku saatler de olsa bir gunde bile fark olabiliyor sabahtan geri regl sancisi cekiyorum insallah tutunma sancisidirÇok teşekkür ederim inşallah burdan güzel haberler veririm. Test günüm 11 i cumartesi yapmayı düşünüyorum. Erken gebelik testleri aldım ama korkudan yapamıyorum
Canım ben buz tutuyorum iğne yapmadan önce 2 dk kadar. Hem iğnenin acısını hissetmiyorum, hemde morarma olmadiKızlar, benim karnımda iğnelerden dolayı baya morluk ve sertlik olduKullandığınız önereceğiniz krem vs var mı?
İnşallah canımBenim de 11 i ben de erken gebelik testi aldim cunku kan tahlilini 7. Gunde verip negatif sonuc aldim ben de yapmaya korkuyorum ama elim de gitmiyor degil cunku saatler de olsa bir gunde bile fark olabiliyor sabahtan geri regl sancisi cekiyorum insallah tutunma sancisidir
Bu hafta benim regl haftam en ufak kasık ağrısından korkuyorum umarım tutunma ağrısıdır aynen. Birsürü erken gebelik testim var ama yaparmıyım bilmiyorumBenim de 11 i ben de erken gebelik testi aldim cunku kan tahlilini 7. Gunde verip negatif sonuc aldim ben de yapmaya korkuyorum ama elim de gitmiyor degil cunku saatler de olsa bir gunde bile fark olabiliyor sabahtan geri regl sancisi cekiyorum insallah tutunma sancisidir
Telaş yapma sakin ol canım. İnşallah yanlışlık vardır inşallahİnşallah yanlışlık vardır. Kendi tüp bebek merkezime gidip kan vericem bugün. Dua edin nolur bebeğim benimle olsun
Verdin mi tekrar kan , ne zaman çıkacak sonuç ?İnşallah yanlışlık vardır. Kendi tüp bebek merkezime gidip kan vericem bugün. Dua edin nolur bebeğim benimle olsun
Ay yeterince kötü hissetmisim daha ne kadar edebilirim cumartesi de negatif sonucu alayim da uystumden yuk kalksin o duruma geldim artik negatif sonuc görmektenİnşallah canımben senin yerinde olsam dayanamaz yapardım ama kendini kötü hissedeceksen mutlaka tut kendini.
Ay ben yaptim hem de kan koca negatifle yuzlestim cumartesi bekliyorumBu hafta benim regl haftam en ufak kasık ağrısından korkuyorum umarım tutunma ağrısıdır aynen. Birsürü erken gebelik testim var ama yaparmıyım bilmiyorum
Kalçadan iğne oluyor musunuz? Göbüş için çok mantıklıymış teşekkür ederimCanım ben buz tutuyorum iğne yapmadan önce 2 dk kadar. Hem iğnenin acısını hissetmiyorum, hemde morarma olmadi
Evet canım göbekten enox kalçadan progestan oluyorum her günKalçadan iğne oluyor musunuz? Göbüş için çok mantıklıymış teşekkür ederim
Ay bende onlari oluyorum ama gobekten değil koldan vuruyorum kan sulandiriciyi kalcamda da igne vurucak yer kalmadiEvet canım göbekten enox kalçadan progestan oluyorum her gün
Ya senin daha önce de çıkmıştı böyle sanki. Şu predictor mu ne pahalı olan bi erken gebelik testi var ya onu mu alsan acaba ?Eki Görüntüle 3424110
Bozuk cikti sanirim
Valla abla bunun markasi days doctor erken gebelik testi alabilir miyim dedim bunu verdi bugün 8. Günüm bilemedim ama kana geçmediyse idrara nasil gecicek ve benim testlerim neden boyle cikiyor hepYa senin daha önce de çıkmıştı böyle sanki. Şu predictor mu ne pahalı olan bi erken gebelik testi var ya onu mu alsan acaba ?