- 17 Nisan 2024
- 78
- 177
- 25
AYY ÇOK MUTLUYUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMSüperartık rahat bir nefes al ve bebişinin büyümesini takip et annesi sağlıkla gelsin
Canım hiç endişelenme rakam önemli değil artış önemli. İnşallah güzel artışlar olsunÇok teşekkür ederim canım inşallah inşallahdeğerim düşük biraz tedirgin olmalımıyım. Bir önceki gebeliğimde değerim daha yüksekti tabi o düşük oldu 2.ayda o yüzdende tedirgin oluyorum. Ay sevinçle endişeyi bir arada yaşıyorum resmen.
Dualarım sizlerle hepimiz aynı taşlı yolları yürüyoruz ne kadar canımızın yandığını biz biliyoruz birbirimizi anlıyoruz . Seni kocaman kucaklıyorum inşallah güzel haber aldığın günler çok yakın olurBenim negatif çıktı. Umarım sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz kızlar.
Ah canım arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum ama daha zamanı değilmiş demekki öyle düşün. Başka embriyoların da vardı diye hatırlıyorum inşallah tez vakitte güzel haberler alırsın sağlıkla kucağına alacağın evlatların olurBenim negatif çıktı. Umarım sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz kızlar.
Canım inşallah en kısa sürede ssğlıkla bebiş haberini alabilirizBenim negatif çıktı. Umarım sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz kızlar.
Yaa çok üzüldüm canım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider hayırsıyla benişlerimizi kucağımıza alırızCanım hiç endişelenme rakam önemli değil artış önemli. İnşallah güzel artışlar olsunçok haklısın endişelenmekte bende aynıyım hem çok mutluyum hem çok korkuyorum. Daha önce ikiz hamileliğim olmuştu ve 21. Haftada erken doğum yaptım yaşamadı kızlarım
Amin canımYaa çok üzüldüm canım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider hayırsıyla benişlerimizi kucağımıza alırız
Maşallah canım. Şimdi sıra kese ve kalp atışındaKızlar sonucum 144,25doktorumla konuştum 1 tanesi tutmuş görünüyor dedi. İnşallah yükselerek artar sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Yaaa yeğenimle benim doğum tarihim aynı mi olacakÇok şükür çok25 aralık kuzum ❤
Yaaaa inşallahhh kuzum inşallahMaşallah canım. Şimdi sıra kese ve kalp atışında
Güzel bi oran , süperizListemizde doğru saydiysam 60 tane gebe adayımız varmis
Bunun 41 tane hamislerimiz var.
Hesapladım %66-67 gibi bir başarı oranımız olmuş
Yaa aynı güne mi denk getirmişimMaşallah canım. Şimdi sıra kese ve kalp atışında
Yaaa yeğenimle benim doğum tarihim aynı mi olacak
Benim kızım oğlak, maşallah hiç yormadi beni kişiliği çok naif. Bende öyleyim söylemesi ayıp ,
Bizim de gelecek olan oğlak görünüyor insalalh sağlıcakla ilerlerse
Maşallah kız oturdun hesapladın mıListemizde doğru saydiysam 60 tane gebe adayımız varmis
Bunun 41 tane hamislerimiz var.
Hesapladım %66-67 gibi bir başarı oranımız olmuş
Daha önce kaçtı ?Kızlar çok kötüyüm dün sağlık ocağında kan verdim değerim 24 e düşmüş. Daha öncekileri kendi hastanemde vermiştim. Ne düşüneceğini bilmiyorum.
Off inanmak istemiyorumKızlar çok kötüyüm dün sağlık ocağında kan verdim değerim 24 e düşmüş. Daha öncekileri kendi hastanemde vermiştim. Ne düşüneceğini bilmiyorum.
Kaçıncı kan testiydi canım ?Kızlar çok kötüyüm dün sağlık ocağında kan verdim değerim 24 e düşmüş. Daha öncekileri kendi hastanemde vermiştim. Ne düşüneceğini bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim inşallah burdan güzel haberler veririm. Test günüm 12si ama 11 i cumartesi yapmayı düşünüyorum. Erken gebelik testleri aldım ama korkudan yapamıyorum