10. Gün 59 12. Gün 105Kaçıncı kan testiydi canım ?
Diğerleri kaçtı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. Gün 59 12. Gün 105Kaçıncı kan testiydi canım ?
Diğerleri kaçtı ?
Hoşbuldumm :) 11 mayıs dedi kan tahlili için ama 10u Cuma günü yaparım bekleyemeyip. erken gebelik testi de aldım ama onu negatif çıkar korkusundan yapamıyorumAramıza hoşgeldin canım ❤ tablomuzs ekledim sonucun yarın mu belli olacak
Çok teşekkür ederim inşallah burdan güzel haberler veririm. Test günüm 11 i cumartesi yapmayı düşünüyorum. Erken gebelik testleri aldım ama korkudan yapamıyorumAramıza hoşgeldin canım ❤ tablomuzs ekledim sonucun yarın mu belli olacak
Aynı yerde mi kan verdin ? Bi yanlışlık olabilir mi sonuçta10. Gün 59 12. Gün 105
Aynı yerde mi kan verdin ? Bi yanlışlık olabilir mi sonuçta
Belki bi yanlışlık olmuştur transfer olduğun yerde ya da bi özel hastanede kan versen tekrar ?İkisini kendi transfer oldum yerde verdim. 24 çıkan sonucu sağlık ocağında verdim
Canım tekrar aynı yerde verir misin? Sağlık ocağı benim tsh değerimi 19 çıkarmıştı. Hastane 8 çıkarmıştı. Bazen hatalı olabiliyorİkisini kendi transfer oldum yerde verdim. 24 çıkan sonucu sağlık ocağında verdim
İnşallah bir yanlışlık vardır kuzumİkisini kendi transfer oldum yerde verdim. 24 çıkan sonucu sağlık ocağında verdim
Ben de korkudan yapamamıştım kuzum anlıorum seniHoşbuldumm :) 11 mayıs dedi kan tahlili için ama 10u Cuma günü yaparım bekleyemeyip. erken gebelik testi de aldım ama onu negatif çıkar korkusundan yapamıyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende korkudan test verdiğim gün yaptım sadece.Çok teşekkür ederim inşallah burdan güzel haberler veririm. Test günüm 12si ama 11 i cumartesi yapmayı düşünüyorum. Erken gebelik testleri aldım ama korkudan yapamıyorum
İnşallah yanlışlık vardır. Kendi tüp bebek merkezime gidip kan vericem bugün. Dua edin nolur bebeğim benimle olsunİnşallah bir yanlışlık vardır kuzum
Dualarımız seninle canım , güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah yanlışlık vardır. Kendi tüp bebek merkezime gidip kan vericem bugün. Dua edin nolur bebeğim benimle olsun
Merhaba keseyi de gördük kalp atışını da şükürCanım keseyi gördün mü ❤
Hayırlı olsun , çok heyecanlı bir süreçMerhaba keseyi de gördük kalp atışını da şükür
Bu değerlerin güzel canım. İnşallah yanlışlık vardır. Dua ediyorum10. Gün 59 12. Gün 105
Dualarımız seninle kuzumİnşallah yanlışlık vardır. Kendi tüp bebek merkezime gidip kan vericem bugün. Dua edin nolur bebeğim benimle olsun
Maşallah canım ❤Merhaba keseyi de gördük kalp atışını da şükür
r edHayırlı olsun , çok heyecanlı bir süreç
Transferden ne kadar sonra gördünüz acaba ? Kaçıncı hafta oluyor ?