Kanda ki değerin kaç çıkmıştı ? Bi yanlışlık mı oldu acaba. Bu ikinci çizgi kaç dakika içinde çıktıValla abla bunun markasi days doctor erken gebelik testi alabilir miyim dedim bunu verdi bugün 8. Günüm bilemedim ama kana geçmediyse idrara nasil gecicek ve benim testlerim neden boyle cikiyor hep
Kanda ki değerin kaç çıkmıştı ? Bi yanlışlık mı oldu acaba. Bu ikinci çizgi kaç dakika içinde çıktıValla abla bunun markasi days doctor erken gebelik testi alabilir miyim dedim bunu verdi bugün 8. Günüm bilemedim ama kana geçmediyse idrara nasil gecicek ve benim testlerim neden boyle cikiyor hep
İlk 5 dk icinde golge gibiydi 10. Dk da böyle olduKanda ki değerin kaç çıkmıştı ? Bi yanlışlık mı oldu acaba. Bu ikinci çizgi kaç dakika içinde çıktı
Bilmiyorum olabilir mi ki medicalparkta calisiyorum ben orda verdim 1.20 ciktiKanda ki değerin kaç çıkmıştı ? Bi yanlışlık mı oldu acaba. Bu ikinci çizgi kaç dakika içinde çıktı
Yani bu teste göre hamilesin. Acaba yükseldi mi değerin. Hata olabilir her yerde belli olmaz. Ama bence sen başka marka bi test al. Eczaneye predictor marka istediğini söyle , biraz pahalı bunlara göre ama kesin sonuç alırsınİlk 5 dk icinde golge gibiydi 10. Dk da böyle oldu
Abla valla ben çözemiyorum bi testim daha var onu da sabah ilk idrarla yapmayi düşünüyorum eger bundan daha koyu cikarsa o zaman emin olabilirim ya da bunun gibi cunku biliyosun dun sabahki kan sonucum negatifti ya da direk tup bebek merkezinde mi versem bilemedimYani bu teste göre hamilesin. Acaba yükseldi mi değerin. Hata olabilir her yerde belli olmaz. Ama bence sen başka marka bi test al. Eczaneye predictor marka istediğini söyle , biraz pahalı bunlara göre ama kesin sonuç alırsın
Kalçaya da aynısını yapıyor musunuz? Sağlık ocağına git gel o arada etkisiniz kaybeder gibi geldi banaEvet canım göbekten enox kalçadan progestan oluyorum her gün
Sen yarın elinde ki testi de yap bakalım dediğin gibi koyulaşmaya bak duruma göre tekrar kan verirsinAbla valla ben çözemiyorum bi testim daha var onu da sabah ilk idrarla yapmayi düşünüyorum eger bundan daha koyu cikarsa o zaman emin olabilirim ya da bunun gibi cunku biliyosun dun sabahki kan sonucum negatifti ya da direk tup bebek merkezinde mi versem bilemedim
Eger koyulasirsa cumartesiyi beklicem her halukarda çünkü strese girmek istemiyorum artikSen yarın elinde ki testi de yap bakalım dediğin gibi koyulaşmaya bak duruma göre tekrar kan verirsin
Yine negatif oldugunu düşünüyorumSen yarın elinde ki testi de yap bakalım dediğin gibi koyulaşmaya bak duruma göre tekrar kan
Ben iki ignemi de kendim vuruyorum rahatlikla vurulabilir bence gerci ben hemsireyim ama yine de yan etkili ilaclar degilKalçaya da aynısını yapıyor musunuz? Sağlık ocağına git gel o arada etkisiniz kaybeder gibi geldi bana
Negatif düşünüp modunu düşürme , unutmaya çalış test gününe kadar.Yine negatif oldugunu düşünüyorum
Canım gorunuyor. Bende böyle silikti. Hemde bunu ilk idrarla yapmadın sanırım.Eki Görüntüle 3424110
Bozuk cikti sanirim
Canım progestani hem fitil hem iğne olarak vuruluyorum. İğneyi acile gidip vurunuyorum her gün.Kalçaya da aynısını yapıyor musunuz? Sağlık ocağına git gel o arada etkisiniz kaybeder gibi geldi bana
Çok erken kan verdin , belki geç tutunma olcak , boşuna moralini bozdunBilmiyorum olabilir mi ki medicalparkta calisiyorum ben orda verdim 1.20 cikti
ay mantıklı bak bunu deneyeyim bi bakalım, bi de kabuk gibi oldu artık, iğne girerken acıyorCanım ben buz tutuyorum iğne yapmadan önce 2 dk kadar. Hem iğnenin acısını hissetmiyorum, hemde morarma olmadi
Benim progestan iğnem kalçadan yapılıyor kendi kendime yapma şansım yokBen iki ignemi de kendim vuruyorum rahatlikla vurulabilir bence gerci ben hemsireyim ama yine de yan etkili ilaclar degil
Ben de 3 progestan fitil, her gün kalçadan progestan iğne vuruluyorum. En az üç ay dedi bana doktorum. Aynen iyi olsun da ben de razıyım sadece canım hiç tatlı olmamasına rağmen acımaya başladı artık 3 ay daha olacaksam daha rahat olması için ne yapabilirim onu düşünüyorumCanım gorunuyor. Bende böyle silikti. Hemde bunu ilk idrarla yapmadın sanırım.
İnşallah hamilesindir canım.
Bir de ilk idrarla yap bakalım.
Canım progestani hem fitil hem iğne olarak vuruluyorum. İğneyi acile gidip vurunuyorum her gün.
Kalp atışına kadar devam edecekmisim. Değerim düşük diye biraz canım sikiliyor, inşallah sağlıcakla yükselsin de, razıyım bu ignelere
Benim de 4 fitil 1 igne progestanda.Ben de 3 progestan fitil, her gün kalçadan progestan iğne vuruluyorum. En az üç ay dedi bana doktorum. Aynen iyi olsun da ben de razıyım sadece canım hiç tatlı olmamasına rağmen acımaya başladı artık 3 ay daha olacaksam daha rahat olması için ne yapabilirim onu düşünüyorum
Ben 2 fitil 1 iğne progesteron, 3 tane esteroferm , 1 oksapar , 1 corasprin kullanıyorum. Sizinkileri duyunca benimkiler az gibi geldiBenim de 4 fitil 1 igne progestanda.
Estrofemi de günde 6 tane kullanıyorum.
Bana çok geliyor, azaltmak istiyorum ama doktor devam et diyor. Bende olumsuzmolursa vicdan azabı yaşamamak için devam ediyorum. Bu kadar hormona cildim o kadar bozuldu ki
4 estrofem, coraspin kullanıyorum ben de.Benim de 4 fitil 1 igne progestanda.
Estrofemi de günde 6 tane kullanıyorum.
Bana çok geliyor, azaltmak istiyorum ama doktor devam et diyor. Bende olumsuzmolursa vicdan azabı yaşamamak için devam ediyorum. Bu kadar hormona cildim o kadar bozuldu ki