- 17 Nisan 2024
- 78
- 177
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAĞLIKLA , MUTLULUKLA GELECEK İNŞALLAHH TEBRİK EDİYORUMMMKızlar değerim 45 geldi. 10. Gün değerim.
İnşallah artar
Tebrik ediyorum sizi. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar değerim 45 geldi. 10. Gün değerim.
İnşallah artar
Akşam eve gidince iç mutlaka , ilaçlar çok önemli.Yani oyle siyledi ama yine de umit etmek istemiyorum bugun regl agrisi gibi sanci yasamaya başladım isin kotu yani estrofem ilacimi evde bulamadim ve ilacsiz ise gelmek zorunda kaldim bisey olur mu acaba cok huzursuzum
Tebrikler sağlıkla gelsin minik kuşKızlar değerim 45 geldi. 10. Gün değerim.
İnşallah artar
5. GÜN EMRİYOSU 12. GÜN SONUCUMM 463.10 KIZLAR SİZCE ARTIK KESİN Mİ RAHAR BİR NEFES ALABİLİRMİYİMGünaydınn Bende şimdi kan verdim 2. test için
Evet kuşummmm kesin Hamişsinn ❤5. GÜN EMRİYOSU 12. GÜN SONUCUMM 463.10 KIZLAR SİZCE ARTIK KESİN Mİ RAHAR BİR NEFES ALABİLİRMİYİM
Yaaa bana da emoji koymuşsunAramıza hoşgeldin canım ❤ tablomuzs ekledim sonucun yarın mu belli olacak
Maşallah canım. Arkana yaslan keyfini çıkar5. GÜN EMRİYOSU 12. GÜN SONUCUMM 463.10 KIZLAR SİZCE ARTIK KESİN Mİ RAHAR BİR NEFES ALABİLİRMİYİM
Maşallah canım. Arkana yaslan keyfini çıkar
İYİKİİİ VARSINIZZZEvet kuşummmm kesin Hamişsinn ❤
Tabi koyucam Hamişsin Allah'ın izniyleYaaa bana da emoji koymuşsun
Maşallah canım. Arkana yaslan keyfini çıkar
Şükürler olsun canim.Tabi koyucam Hamişsin Allah'ın izniyle
Süper artık rahat bir nefes al ve bebişinin büyümesini takip et annesi sağlıkla gelsin5. GÜN EMRİYOSU 12. GÜN SONUCUMM 463.10 KIZLAR SİZCE ARTIK KESİN Mİ RAHAR BİR NEFES ALABİLİRMİYİM
Kızlar sonucum 144,25 doktorumla konuştum 1 tanesi tutmuş görünüyor dedi. İnşallah yükselerek artar sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimiziKızlar kan verdim sonucu bekliyorum kalbim ağzımda 7.gün değerim 54,58 di. İnşallah yükselmiştir inşallahhh
Tebrikler sağlıkla büyüsün , sağlıkla gelsin inşallahKızlar sonucum 144,25 doktorumla konuştum 1 tanesi tutmuş görünüyor dedi. İnşallah yükselerek artar sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Çok teşekkür ederim canım inşallah inşallah değerim düşük biraz tedirgin olmalımıyım. Bir önceki gebeliğimde değerim daha yüksekti tabi o düşük oldu 2.ayda o yüzdende tedirgin oluyorum. Ay sevinçle endişeyi bir arada yaşıyorum resmen.Tebrikler sağlıkla büyüsün , sağlıkla gelsin inşallah
bugün hep güzel haberler aldık kızlar inşallah çok güzel sorunsuz hamilelik geçiririz ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Çok şükür çok 25 aralık kuzum ❤Şükürler olsun canim.
Doğum tarihi kaç görünüyor sende ?
Benimki 12 ocak
Profil resmin çok güzel olmuş canımm maşallah sağlıkla al kucağına bebişiniÇok teşekkür ederim canım inşallah inşallah değerim düşük biraz tedirgin olmalımıyım. Bir önceki gebeliğimde değerim daha yüksekti tabi o düşük oldu 2.ayda o yüzdende tedirgin oluyorum. Ay sevinçle endişeyi bir arada yaşıyorum resmen.