- 3 Kasım 2020
- 66
- 119
- 25
Normal benimde vardi ilk bashlarda chok ama sonra azaldi3 günüm daha
Benimde oyleydi cnm teste negativtim kanda pozitiv chiishtiŞöyle düşün test yapmadan önce şu an erken çıkmazsa da üzülmeyeceğim kanda çıkar. Ben direkt kanda kocaman sıfır görmek istemedim sanırım yoksa da idrarda yoktur boşuna umutlanmam diye yaptım ama herkesin bünyesi farklı. Geçen günler burada 9 gün idrarda negatif görüp 11 gün kanda pozitif gören birinin yorumunu okudum ya mart ya da şubat topiğinde sanırım
Evet 12 ci haftaya kadar devam hershey nirmal giderseKızlar progestan fitil devam ediyor musunuz ?
Kaçıncı günündesin canım?Bayanlar benim bugün sırtım ve karnım çok ağrıyor üsten ince sızı sızı iniyor asagı doğru normal mi acaba doktora yazsam mı
Iyi aksamlar herkese .maalesef degerim dusmus.kimyasal gebelikle sona erdi.benim gibi olan arkadaslara sabir ve guc diiyorum .mutlu sina erisen arkadaslarin da saglikla evlatlarini kucaklamalarini diliyorum.kızımda boyle bir gruba dahil olmustum.hala baglantida oldugumuz anneler var .umarim.sizler.icin de boyle olur.Canım yarın kan sonucunu bekliyoruzAllahın izniyle artacak
Geçmiş olsunIyi aksamlar herkese .maalesef degerim dusmus.kimyasal gebelikle sona erdi.benim gibi olan arkadaslara sabir ve guc diiyorum .mutlu sina erisen arkadaslarin da saglikla evlatlarini kucaklamalarini diliyorum.kızımda boyle bir gruba dahil olmustum.hala baglantida oldugumuz anneler var .umarim.sizler.icin de boyle olur.
Bende de oluyor. Bebek tutunmaya devam ediyor diye yorumluyorum. Dayanılmaz bir ağrı değilse sorun yoktur bence.Bayanlar benim bugün sırtım ve karnım çok ağrıyor üsten ince sızı sızı iniyor asagı doğru normal mi acaba doktora yazsam mı
Transferin mi anlamadımKaçıncı günündesin canım?
2. Gebeliğim ilkinde hiç böyle olmamıştı doktorum yat dinlen demişBende de oluyor. Bebek tutunmaya devam ediyor diye yorumluyorum. Dayanılmaz bir ağrı değilse sorun yoktur bence.
Canım en doğru zamanda sağlıkla kavuşursun umarım evladınaIyi aksamlar herkese .maalesef degerim dusmus.kimyasal gebelikle sona erdi.benim gibi olan arkadaslara sabir ve guc diiyorum .mutlu sina erisen arkadaslarin da saglikla evlatlarini kucaklamalarini diliyorum.kızımda boyle bir gruba dahil olmustum.hala baglantida oldugumuz anneler var .umarim.sizler.icin de boyle olur.
Üzülmeyin belki de hayırlısı böyledir , bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsunuz ?Canım merhaba benim transfer iptal oldu İzmir’de yollar kapalı yetişemedik doktor da bizde hastaneye pazartesi 5.gün embriyosu olcak 2 adet tabloyu günceller misin
Hafifse sıkıntı olmuyor dedi benim doktorum. Yerleşme kanaması ilk 2 ay olabilirmiş, tabi siz yine de doktorunuza sorun. Belki ilaçlarda düzenleme yapabilir. Kötü düşünmeyinMerhaba hanimlar hafif kanamam oldu pozitifi goreli 5 gun oldu normal mi sizce yoksa gidiyo mu
Merhaba acıbadem de mustafa hocaya mı gitmistiniz acabaşu an ki transferimi Kocaeli Üniversitesi de yaptırdım transferden sonra hemen yüreyerek yatağıma geçtim 15 dakka dinlenip çıkabilirsin dediler.
Daha önce Kayseri Acıbadem de yaptırdığımda hiç kalkmadan beni yatağıma geçirip bir saat yatırmışlardı
Progestanın bi her gün göbekten bir de üç günde bir kalçadan yaptırıyorum çok aşırı ağrı yapmıyor
Dünkü test kuruduğu için bugün daha yoğun çıkmış olabilir bugün yaptığında yarın öyle olacak sal artık rahatla direkt kan verSelam kızlar, ilk idrarla tekrar bir test yapayım dedim bu sefer daha geç çıktı ikinci çizgi ve ilk güne göre bir tık daha silik görünüyor. Normal mi, önemsemeli miyim sizce? Epey endişelendim. Dün çok net çıkmıştı erken olmasına rağmen çok şaşırmıştım zaten. Böyle bir durum yaşayan var mı? Üstteki dünkü test alttaki yeni test.
Ay bi kere pozitif görüp hiç kaygılanmayacağım dedim yeminle 5’ten beri ayaktayımDünkü test kuruduğu için bugün daha yoğun çıkmış olabilir bugün yaptığında yarın öyle olacak sal artık rahatla direkt kan ver
Hayır. Bugün verme 5 gün embriyosu ise yarın 9 gün verebilirsin 3 gün embriyosu ise çarşambaAy bi kere pozitif görüp hiç kaygılanmayacağım dedim yeminle 5’ten beri ayaktayımbugün kan mı versem acaba diyorum. 20 Nisan’da olmuştum transferi. Ne dersin?