💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Ekledim canım tablomuza ❤ aramıza hoşgeldin birlikte alalım hayırlı pozitif haberlerini

Ekledim canım tablomuza ❤ aramıza hoşgeldin birlikte alalım hayırlı pozitif haberlerini
Merhabaa biraz önce yazdım ama görülmedi bende varım tabloya girmeyi sabırsızlıkla bekliyorum 24 yaşındayım 1. Transferim , 2 tane 5. Gün embriyosu trasfer edildi 26/04/2024 trasfer günüm
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Canım aramıza hoşgeldin ❤ uğurlu tablomuza ekledim seni de hamile haberlerini birlikte alalım inş'ALLAH ❤

Kızlar benim bugün 5. günüm biraz iş yaptım bahçede şimdi belim ve kasik ağrım var uzandım hemen geri. Normal mi sizce yoksa korkmalimiyim ?
Canım korkma ama iş de yapma dınlen allasen, sakın çömelme, çok eğilme, yukarı uzanma. Tutunsun bi iyice. Birşey olmaz kuzum, korkma. Dınlen güzelce.

Canım korkma ama iş de yapma dınlen allasen, sakın çömelme, çok eğilme, yukarı uzanma. Tutunsun bi iyice. Birşey olmaz kuzum, korkma. Dınlen güzelce.
Eşim yaptı hepsini ben eğilmedim ama oğlumu giyindirirken filan mecbur yere oturuyorum hiç kaldirmiyorum uzanmıyorum.
Burun hassasiyetim de var koku alıyorum böyle nasıl desem içten alıyorum kokuları ve iştahım açıldı gibi şimdi seviniyorum ama erken mi acaba böyle belirtilere diye düşünmüyor değilim

Benim de midem buruk ve halsizim. Belirtim var diye şükrediyorum Allah tamamına erdirir inşallah sevincimizi

KIZLARRR Bİ BAKABİLİR MİSİNİZ?
Canım kuruma çizgisi suya tutunca geçiyor. İkiz olup olmadığı da hCG ile aslında pek tahmin edilemiyor. Düşük hCGde de ikize rastlanıyor. O sebeple ikiz olup olmadığjnı bilemesek de, kesin bebiş var, kuruma çizgisi olsun olmasın, pozitifi gördük❤ umarım gönlünden geçen olur, sağlıkla gelir bebişlerin

Çok teşekkür ederim hepimizin inşallah

Sen ve eşini tebrik ediyorum ben ve eşimde sma tasıyıcısız durumu bilmeden doğal yolla çocuk sahibi olduk malesef kaybettik bizde pgt ile tüp bebeğe başladık ben pozitifim senden ve diğer herkesten güzel haber bekliyorum

MaşaAllah çok sevindim inşaAllah yazmak nasip olur pzartesi tekrar idrar testi yapacağım çarşamba da kan günüm zaten mevlam hayırlı afiyetli şekilde nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…