Evet canımEvet isterim buraya mı yazayım bilgileri
Yaşım 23 1. denemem 20.04.2024 transfer tarihim 5. Gün embriyosu 1 adet trasnfer edildiCanım tablodaki bilgilerini verebilirsen ekleyeyim uğurlu tablomuza
Amin canım sağol biraz canım sıkıldı ama vardır bunda da bi hayır malum bir an önce olsun istiyoruzGüncelledim canımhakkında hayırlısı olsun 5. Gün embriyolarınla gelsin bebişlerin sana
Oyyy çok küçüksün canım. Doğal yolla olmaz mıydıYaşım 23 1. denemem 20.04.2024 transfer tarihim 5. Gün embriyosu 1 adet trasnfer edildi
Evet yaşım henüz küçük doğal yolla olurdu eşim ve bende sorun yok ikimizde herşeyimiz çok güzel fakat ikimizde kanımızda taşıyıcı var akndeniz anemisi, bundan dolayı hastalıklı bebeğimiz de olabilirdi bu yüzden genatik ile sağlıklı ebriyoları seçmem gerekliydi bizde bu yolu seçtik, acaba sağlıklı mı yoksa hastalıklı mı olur diye o riske giremezdim şimdi kafamda rahatldı en azından gebe kalırsam sağlıklı olmuş olur inşaAllah tutar daOyyy çok küçüksün canım. Doğal yolla olmaz mıydı
Ekledim canım tablomuza ❤ aramıza hoşgeldinYaşım 23 1. denemem 20.04.2024 transfer tarihim 5. Gün embriyosu 1 adet trasnfer edildi
İnşaAllah uğurlu gelir teşekkür ederimEkledim canım tablomuza ❤ aramıza hoşgeldinbirlikte alalım hayırlı pozitif haberlerini
Bence çıkmış pembe görünüyor yarın tekrar yap istersen ama gerek yokKızlar kaset de yapmıştım ben belki ikizse net çıkar diye, ilk başta çıkmadı ama şimdi çıkmış. Kuruma çizgisi mi sizce?
Tamam çok teşekkür ederimBence çıkmış pembe görünüyor yarın tekrar yap istersen ama gerek yok
YaaaALLAHIM İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM OLDUĞUNA LÜTFEN VAR DİYİN VAR Dİ Mİ OLDU Dİ Mİ
Merhaba. Hoşgeldiniz ben Adana'da kışla başkent hastanesi doç dr pınar çağlar aytaç'a gidiyorum. Bu ikinci denememiz geçen yıl ilk denememiz olumsuz oldu. Bu sefer olumlu gibi. Donanımlı ve sıcakkanlı bir doktor. Ama bilmiyorum. Daha iyisi var mı? Pınar hanım Bülent haydarfededeoğlunun gözde öğrencisi. Bülent haydardedeoğlu da çok tavsiye ediliyor. O da adanada.Kızlar masallah ne kadar güzel bıcır bıcır bi sayfa gebelik haberlerini alanları kutluyorum umarım sorunsuz bi gebelik gecirirsinizbeklemede olan anne adaylarıda en kısa sürede pozitifi görmenizi temenni ediyorum kızlar bana kayseri adana mersin cevresi doktor önerir misiniz acabaa ağustos ayında bizde bu zorlu ama heyecanlı yolculuğa başalayacagız inşallah tecrübeleriniz benim için çok kıymetli şimdiden heykese çok teşekkür ediyorum
Merhabalar mesajiniza cok mutlu oldum cok tesekkur ederimMerhaba. Hoşgeldiniz ben Adana'da kışla başkent hastanesi doç dr pınar çağlar aytaç'a gidiyorum. Bu ikinci denememiz geçen yıl ilk denememiz olumsuz oldu. Bu sefer olumlu gibi. Donanımlı ve sıcakkanlı bir doktor. Ama bilmiyorum. Daha iyisi var mı? Pınar hanım Bülent haydarfededeoğlunun gözde öğrencisi. Bülent haydardedeoğlu da çok tavsiye ediliyor. O da adanada.
Benim doktorum en az 3 ay devam edeceğiz dediKızlar progestan fitil devam ediyor musunuz ?
Ben ediyorum ama keseden sonra ne der bilmiyorum. Sanırım iğne ve fitil 8-12. Haftaya kadar devam ediyormuşKızlar progestan fitil devam ediyor musunuz ?
Baya küçükmüş yaşınYaşım 23 1. denemem 20.04.2024 transfer tarihim 5. Gün embriyosu 1 adet trasnfer edildi
bencede varKızlar kaset de yapmıştım ben belki ikizse net çıkar diye, ilk başta çıkmadı ama şimdi çıkmış. Kuruma çizgisi mi sizce?