💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Ay bi kere pozitif görüp hiç kaygılanmayacağım dedim yeminle 5’ten beri ayaktayım 😂😂 bugün kan mı versem acaba diyorum. 20 Nisan’da olmuştum transferi. Ne dersin?
Şimdi pozitif görüyorsun ama kana karışması anca oluyordur 8 gün çok erken kan için 10-12 gün normali.Bugun versen 50 altı değer gelse bu sefer çok az niye böyle kimyasal mı dış gebelik mi diye stres olursun. Ben 5 gün embriyosu 9 gün sabahı 120 ile öğrendim

Şimdi pozitif görüyorsun ama kana karışması anca oluyordur 8 gün çok erken kan için 10-12 gün normali.Bugun versen 50 altı değer gelse bu sefer çok az niye böyle kimyasal mı dış gebelik mi diye stres olursun. Ben 5 gün embriyosu 9 gün sabahı 120 ile öğrendim
O zaman içim rahat etmezse yarın veririm hem 10.gün olmuş oluyor transfer gününü de sayarsak (benim dr sayıyor bu arada, kanı da 12.gün ver dedi) sen de böyle silik çizgiyle öğrendin değil mi?

Kızlar bugün tekrar test yaptım ama çok silik çıktı geldi bana ya da ben öyle görmek istiyorum bilmiyorum. Hiç gebelik olmadığında da çizgi bu şekilde kendini azıcık bile olsa gösterir mi bilemedim.

Selam kızlar, ilk idrarla tekrar bir test yapayım dedim bu sefer daha geç çıktı ikinci çizgi ve ilk güne göre bir tık daha silik görünüyor. Normal mi, önemsemeli miyim sizce? Epey endişelendim. Dün çok net çıkmıştı erken olmasına rağmen çok şaşırmıştım zaten. Böyle bir durum yaşayan var mı? Üstteki dünkü test alttaki yeni test.
Ayy hiç umursama ben adet günüme varken test yaptım kırmızı cıktı adetım gecınce yaptım silik cıktı stres oldum dedım koyu çıkması gerekmiyor sonra gidip kan verdim her şey normal cıktı takılma yanı bır şey olmaz test gününüz ne zaman

Ayy hiç umursama ben adet günüme varken test yaptım kırmızı cıktı adetım gecınce yaptım silik cıktı stres oldum dedım koyu çıkması gerekmiyor sonra gidip kan verdim her şey normal cıktı takılma yanı bır şey olmaz test gününüz ne zaman
Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız valla iyi ki varsınız kızlar ❤️ 12.gün istiyor doktorum, çarşamba günü yani. Belki pazartesi günü de verebilirim diyorum.

Kızlar bugün tekrar test yaptım ama çok silik çıktı geldi bana ya da ben öyle görmek istiyorum bilmiyorum. Hiç gebelik olmadığında da çizgi bu şekilde kendini azıcık bile olsa gösterir mi bilemedim.
Fotoğraf atarsan bakalım. Markaya göre değişiyormuş ama ikinci çizgi varsa bebiş de vardır bence

Ay bi kere pozitif görüp hiç kaygılanmayacağım dedim yeminle 5’ten beri ayaktayım 😂😂 bugün kan mı versem acaba diyorum. 20 Nisan’da olmuştum transferi. Ne dersin?
Cnm öncelikle hayırlısı olsun inşallah , stres yapma.
Ben ilk hamileliğimde 5. Gün erken gebelik testi yapmıştım çift çizgi görünce aynı gün kan vermiştim ve kanda da 46 çıkmıştı değerim , tüp bebek merkezine haber verdim ve 2 günde bir kan testi yapıp katlanmayı bildirmemi söylemişlerdi 3 kere daha test yaptırdım ve katlanarak ilerlemişti.
Ben biraz sabırsızım maalesef senin yerinde olsam şimdiye çoktan kan vermiştim 😂

Herkese merhaba, nisan başından beri sayfayı sessiz takip ediyordum :) uğurlu tablonuza katılmak istedim :) 28 yaş, 2. Deneme, 5. Gün, tek embriyo, 24 nisan transfer, 6 mayıs tahlil günüm. Çok teşekkür ederim :)) edahandro edahandro
Canım aramıza hoşgeldin ❤ uğurlu tablomuza ekledim, Allah isminin yanına :anneadayı: hamiş çıkartması koymayı nasip etsin ❤🙏

Kızlar ben sabah test yaptım gölge gibi bisey görüyoruz eşimle ama işte belki de biz görmek istediğimiz için🥺 erkendir diyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum

eveeet yarın test günüm. Arada kendim hiç test yapmadım, totem yaptım 😄 Ama bu sayfada arada test yapanları okudum, pozitif olanları tebrik ediyorum. Yarın için umarım ben de buraya güzel bi değer yazabilirim. Geçmek bilmeyen 12 gün sonunda geliyor, çok heyecanlıyım, içimde pozitif duygular, bakalım sonuç ne olacak 😍😇

Fotoğraf atarsan bakalım. Markaya göre değişiyormuş ama ikinci çizgi varsa bebiş de vardır bence
17142935160198350177092480682079.jpg

X