Şimdi pozitif görüyorsun ama kana karışması anca oluyordur 8 gün çok erken kan için 10-12 gün normali.Bugun versen 50 altı değer gelse bu sefer çok az niye böyle kimyasal mı dış gebelik mi diye stres olursun. Ben 5 gün embriyosu 9 gün sabahı 120 ile öğrendimAy bi kere pozitif görüp hiç kaygılanmayacağım dedim yeminle 5’ten beri ayaktayımbugün kan mı versem acaba diyorum. 20 Nisan’da olmuştum transferi. Ne dersin?
O zaman içim rahat etmezse yarın veririm hem 10.gün olmuş oluyor transfer gününü de sayarsak (benim dr sayıyor bu arada, kanı da 12.gün ver dedi) sen de böyle silik çizgiyle öğrendin değil mi?Şimdi pozitif görüyorsun ama kana karışması anca oluyordur 8 gün çok erken kan için 10-12 gün normali.Bugun versen 50 altı değer gelse bu sefer çok az niye böyle kimyasal mı dış gebelik mi diye stres olursun. Ben 5 gün embriyosu 9 gün sabahı 120 ile öğrendim
EvettO zaman içim rahat etmezse yarın veririm hem 10.gün olmuş oluyor transfer gününü de sayarsak (benim dr sayıyor bu arada, kanı da 12.gün ver dedi) sen de böyle silik çizgiyle öğrendin değil mi?
Valla bize rahat yok ya yok silik mi çıktı yok kan testi yeterince iyi mi yok kese yok kalp atışı yok ilaç saati
Ayy hiç umursama ben adet günüme varken test yaptım kırmızı cıktı adetım gecınce yaptım silik cıktı stres oldum dedım koyu çıkması gerekmiyor sonra gidip kan verdim her şey normal cıktı takılma yanı bır şey olmaz test gününüz ne zamanSelam kızlar, ilk idrarla tekrar bir test yapayım dedim bu sefer daha geç çıktı ikinci çizgi ve ilk güne göre bir tık daha silik görünüyor. Normal mi, önemsemeli miyim sizce? Epey endişelendim. Dün çok net çıkmıştı erken olmasına rağmen çok şaşırmıştım zaten. Böyle bir durum yaşayan var mı? Üstteki dünkü test alttaki yeni test.
Silikse vardır atsana canm bakalımKızlar bugün tekrar test yaptım ama çok silik çıktı geldi bana ya da ben öyle görmek istiyorum bilmiyorum. Hiç gebelik olmadığında da çizgi bu şekilde kendini azıcık bile olsa gösterir mi bilemedim.
Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız valla iyi ki varsınız kızlarAyy hiç umursama ben adet günüme varken test yaptım kırmızı cıktı adetım gecınce yaptım silik cıktı stres oldum dedım koyu çıkması gerekmiyor sonra gidip kan verdim her şey normal cıktı takılma yanı bır şey olmaz test gününüz ne zaman
Fotoğraf atarsan bakalım. Markaya göre değişiyormuş ama ikinci çizgi varsa bebiş de vardır benceKızlar bugün tekrar test yaptım ama çok silik çıktı geldi bana ya da ben öyle görmek istiyorum bilmiyorum. Hiç gebelik olmadığında da çizgi bu şekilde kendini azıcık bile olsa gösterir mi bilemedim.
MerhabaMerhaba acıbadem de mustafa hocaya mı gitmistiniz acaba
Maşallah çok iyi inşallah bizde görürüz o değerleri inşallah ikizdirmerhsba 18 nisanda trasfer oldum.10.gün değerim 206 14. gün değerim 1374 .ikiz olma ihtimali nedir sizce ?
Cnm öncelikle hayırlısı olsun inşallah , stres yapma.Ay bi kere pozitif görüp hiç kaygılanmayacağım dedim yeminle 5’ten beri ayaktayımbugün kan mı versem acaba diyorum. 20 Nisan’da olmuştum transferi. Ne dersin?
Artış 2 kattan fazla olmuş ikiz olabilir benim de bu şekilde olmuştu ilk hamileliğimde ve ikizdimerhsba 18 nisanda trasfer oldum.10.gün değerim 206 14. gün değerim 1374 .ikiz olma ihtimali nedir sizce ?
Ben öyle sanıp çöpe attım. Ertesi gün çok net pozitif oldu o testKızlar bugün tekrar test yaptım ama çok silik çıktı geldi bana ya da ben öyle görmek istiyorum bilmiyorum. Hiç gebelik olmadığında da çizgi bu şekilde kendini azıcık bile olsa gösterir mi bilemedim.
Canım aramıza hoşgeldin ❤ uğurlu tablomuza ekledim, Allah isminin yanınaHerkese merhaba, nisan başından beri sayfayı sessiz takip ediyordum :) uğurlu tablonuza katılmak istedim :) 28 yaş, 2. Deneme, 5. Gün, tek embriyo, 24 nisan transfer, 6 mayıs tahlil günüm. Çok teşekkür ederim :))edahandro
Fotoğraf atarsan bakalım. Markaya göre değişiyormuş ama ikinci çizgi varsa bebiş de vardır bence