Canım inşallah bebiş haberleriyle ayrılırız bu gruptanYaş 38
2. Deneme
Tek 5. Gün embriyosu
Transfer tarihi 24 yada 25 Nisan
Canım en iyisini Doktor'un bilir. Bence ona sor kuzum.Bu gün transferin 9 gunu test yaptım negatif sizce ilaçlara devam etmelimiyim açıkcası umudum yok bırakmak ıstıyorum. 5 gun embrıyosuydu
Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlım. Bence aynı heyecan ve korkuya sahibiz. İnşallah Rabbim pozitifımızı göstersinDün gece eşime test aldırdım güya bu sabah yapacaktım ama saat 6dan beri heyecandan kalp çarpıntım var ter içinde kaldım eşim de bu halde yapma diyince yapamadım çok korktum negatif çıkmasından.. O yüzden yalan oldu bugün idrar ya da kan testi verme çabamÇarşamba tüm gün işte olacağım için mecbur yarın artık vercem kanı kaçışım yok
Senin adının yanına hamişYok hic yapmadım 3 Nisan 3.gün tek embriyo benım çıkmaz diye yapmadım bunu da 11.gün yapmıştım böyle çıkmıştı aslında yapmasak daha ıyı kan verıp kesın sonucu öğrenmek ama dayanamıyoruz işte
Canım herkesinki aynı olmuyor 8. Gün, 10. Gün pozitife dönen testler oluyor. Ve hatta idrarda çıkmayıp, kanda çıkabiliyorBen de erkenden yaptım 6. gün ama ikinci çizgi çıkmadı
İnşallah teşekkür ederim, darısı en güzeli ile başınıza olsunÇok sevindim bol katlamalı betaların çıkar inşallah
Kan verecek misin bugün kuzumİnşallah teşekkür ederim, darısı en güzeli ile başınıza olsun
İnşallah güzel sonuç gelecek hiç gerilmeyinBugün de 13.gün kan verme günüm sağlık ocağına geldim stres bastı beni
Lütfen üzülüp stres yapmayın, doktoruna mutlaka danışın . İnşallah hayırlı sonuçlarınız olsunBu gün transferin 9 gunu test yaptım negatif sizce ilaçlara devam etmelimiyim açıkcası umudum yok bırakmak ıstıyorum. 5 gun embrıyosuydu
Vermeyi düşünüyorumKan verecek misin bugün kuzum
Ay sizlerin adına ben çok heyecanlanıyorum, sanki ben test vereceğimVermeyi düşünüyorumverirsem yazarım mutlaka buraya
Kuzum pozitif görmek tek dileğimiz tabiki dualarımız o yönde ama negatif olsa bile pes etmek yok pozitifi görene kadar uğraşıp çabalıycaz sen gönlünü rahat tut pozitifi göreceğimize kalpten inanıyorumCanım benim ❤ ben test günüm yaklaştıkça korkuyorum. Yine negatif görme ihtimali malesef beni çok korkutuyor kuzum. İki embriyomu 5 Nisan'da transfer oldum. Çarşamba test günüm. Umarım ömrümde ki ilk pozitifimi görebilirim
Canım hemen ekledim ❤Merhaba kızlar ben de 13 nisanda çift embriyo transferi oldum yaş 33, test tarihim 22 nisan 2. denemem beni de ekler misinizedahandro birlikte pozitifleri görelim inşallah
Çok çok saolun, inşallahAy sizlerin adına ben çok heyecanlanıyorum, sanki ben test vereceğiminşallah kanda da göreceğiz içimiz rahat edecek ❤ maşallah maşallah maşallah
Hayirli olsunnnnKızlaaar günaydın, sabah idrar testi yaptım ve sonuçGerçek mi görüyorum hayal mi bilemedim Bugun kan tahlili versem mi? Kanda çıkmadan güvenim yok Eki Görüntüle 3414728
Herkeste aynı şekilde yükselmiyor, o yüzden hiç üzülmeyin. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım güzel sonuçlarınızı bize haber verirsinizBen de erkenden yaptım 6. gün ama ikinci çizgi çıkmadı
Teşekkür ederim canım inşallah evet 2. tane 5. Gün Allah hepimizin yüzünü güldürsünCanım hemen ekledim ❤umarım birlikte göreceğiz pozitif lerimizi, 5. Gün değil mi?
Çıkınca yazarım tabi kı evet test günüm transferle bırlikte 13.gün oluyorBenim de 6.günüm. İnşallah kan sonucun çıkınca bana da haber ver. Güzel haberlerini bekliyorum. Kaçıncı günün bugün? Normal test günün mü?
Canım ben Prof ahmet Erdem'e gidiyorum. Ama biraz tercih meselesi. İyi veya kötü diyemem. İletişimi az bir doktor ve gelenekselci daha çok. Gazi üniv. Bölüm başkanı kendisi. Tüp bebek bölüöünü gazi'ye getirmiş biri. Onu araştırabilirsin. Özel kliniğine gidiyorsun. Novaart adı.Ankarada önere bileceyiniz dr varmı kızlar özelde olsa olur