Canım 7. Gün erken olabilir. 8. Günden sonra genelde çıkıyor idrardaKızlar bugün transferimin 7. Günü sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim yerle bir oldu normalde 7. Gün yapıp çok silik görenler bile var benim gibi olup sonradan pozitif gören var mı? Lütfen içimi rahatlatın sizce daha idrara geçmemişmidir beta? Siz kaçıncı gün gördünüz yazar mısınız??
Ya inşaAllah ben 20 sinde trasnfer oldum bugün çıkar diye düşünmüştüm bi belirtimde yok sanki hafiften kasıklarım ağrı ama o da belirsiz yani yarın yapmıcam pazartesi günü yapıcam 9. Gün çıkar diye umuyorumBende seninle aynı durumdayım canim. İnşallah ikimizde hayırlı sonuclar alırız. Yarın tekrardan yapicam bakalım test hayırlısı artık
İnşaAllah öyledir herkes 8. Günden sonra yazmış işte hiç internete bakmayacaksın aslında ben burda 7. Gün pozitif olanları gördüm diye yaptım anca kendimi üzdüm yaCanım 7. Gün erken olabilir. 8. Günden sonra genelde çıkıyor idrarda
VarrrrrrrrALLAHIM İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM OLDUĞUNA LÜTFEN VAR DİYİN VAR Dİ Mİ OLDU Dİ Mİ
Hayırlı olsun daha nasıl belli etsin kendini maşallahALLAHIM İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM OLDUĞUNA LÜTFEN VAR DİYİN VAR Dİ Mİ OLDU Dİ Mİ
Baklava ısmarlasanaaaa bebek geliyooooALLAHIM İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM OLDUĞUNA LÜTFEN VAR DİYİN VAR Dİ Mİ OLDU Dİ Mİ
Hayırlı uğurlu olsun oleyyyy nisan ayı bebiş ayı sanırım. Haydi gözün aydın canım sen çok güzel anne olacaksınAllahım inanamıyorum inanamıyorummmm varlığına
Var tabiiii annesiALLAHIM İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM OLDUĞUNA LÜTFEN VAR DİYİN VAR Dİ Mİ OLDU Dİ Mİ
20sinde transfer olduysan erken evet yarın sabah çıkabilir benim de öyle oldu sıkma canını gün gün test yapmaya devam et çıkacak inşallahYa inşaAllah ben 20 sinde trasnfer oldum bugün çıkar diye düşünmüştüm bi belirtimde yok sanki hafiften kasıklarım ağrı ama o da belirsiz yani yarın yapmıcam pazartesi günü yapıcam 9. Gün çıkar diye umuyorumyarın yaptığında sonucu yazar mısın
Ayyy oleyyyyALLAHIM İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM OLDUĞUNA LÜTFEN VAR DİYİN VAR Dİ Mİ OLDU Dİ Mİ
Cok süüüküüürrr Coook sevindimALLAHIM İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM OLDUĞUNA LÜTFEN VAR DİYİN VAR Dİ Mİ OLDU Dİ Mİ
Hem de nasıl varALLAHIM İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM OLDUĞUNA LÜTFEN VAR DİYİN VAR Dİ Mİ OLDU Dİ Mİ
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Bizlere de dua edin. İnşallah bekleyen herkes hayırlı sonuçlar alir. Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün yaptın testiALLAHIM İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM OLDUĞUNA LÜTFEN VAR DİYİN VAR Dİ Mİ OLDU Dİ Mİ
Vallaha var 7. Gundu di mi guzel bir degerle karsilacaksin bence kanda 100 lerde cikabilir cunku gayet belirgin cikmis. Hadi bi derin oh cekALLAHIM İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM OLDUĞUNA LÜTFEN VAR DİYİN VAR Dİ Mİ OLDU Dİ Mİ
Darısı başımıza inşallahAllahım inanamıyorum inanamıyorum nasıl oldu inanamıyorum çok mutluyum çık şaşkınımkaset test de yaptım onda çıkmadı erken gebelikte çıktı bence tek bebiş vardır
Hepimiz ilk öğrendiğimizde farklı beta değerleriyle öğreniyoruz.Benim 10. gün 100lü değerlerdeydi mesela başkasının 30 larda başkasınının 300 lerde oluyor. O yüzden herkesin 6-7. günlerde çıkmaması çok doğal lütfen moraller bozulmasınİnşaAllah öyledir herkes 8. Günden sonra yazmış işte hiç internete bakmayacaksın aslında ben burda 7. Gün pozitif olanları gördüm diye yaptım anca kendimi üzdüm ya