• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol kuzum❤️❤️ Aslında aklımda Mila vardı. Ama kv ismine çok yakın sırf bu yüzden vazgeçtim. Söyleyeceklerini tahmin etmek zor değil 😂😂😂 bir de Arven ve Arya vardı. Arya daha güzel geldi bana. Erkek olsaydı net Arden olacaktı 😍😌
Kız olursa biz de Arven’i düşünmüştük dün anlamına baktık savaşçı demekmiş. Ay savaşmasın çocuğum savaşmak zorunda kalmasın her işi kolayca aksın gitsin şanslı olsun o yüzden vazgeçtik🙈

Kız olursa biz de Arven’i düşünmüştük dün anlamına baktık savaşçı demekmiş. Ay savaşmasın çocuğum savaşmak zorunda kalmasın her işi kolayca aksın gitsin şanslı olsun o yüzden vazgeçtik🙈
Ben de vazgeçtim ondan zaten. Şuan aklımdaki Arya. Aslında Pera da hoşuma gidiyor da eşim beğenmedi

Çok mantıklı. Ben ismin kesinlikle karakter üzerine etkili olduğuna inanıyorum. Benim kardeşimin adı da böyle savaş anlamına geliyor. Yemin ederim normal bir iletişimimiz kesinlikle yok, sürekli savaş halindeyiz😄
Adam isminin hakkını veriyor o yüzden iyi düşünmek lazım anlamı da olumlu olsun kulağa da hoş gelsin😊

Çok mantıklı. Ben ismin kesinlikle karakter üzerine etkili olduğuna inanıyorum. Benim kardeşimin adı da böyle savaş anlamına geliyor. Yemin ederim normal bir iletişimimiz kesinlikle yok, sürekli savaş halindeyiz😄
Adam isminin hakkını veriyor o yüzden iyi düşünmek lazım anlamı da olumlu olsun kulağa da hoş gelsin😊
Ya dimi. Anlamının güzel olmasına kafayı taktım bu aralar ben de. Sanırım hiçbir zaman seçemeyeceğim 😂😂

Hanımlar bugün inanılmaz su içiyorum içiyorum içiyorum doymuyorum sonrasında miğdem bulansada dayanamıyorum karnım beş altı aylık gibi olmuş resmen bide bana doktor erkeğe benziyor ama net değil dediği için isim olarak kız olursa Maral erkek olursa demir Efe yada demir Ege diyorum tabi gıcık eşim son dk fikrini değiştirmezse ilk çocuğum kızdı adı Hazal ikinci oğlumdu adını Emir toprak koymustuk isimler uysun dedik hayırlısı tabi 🥰

Evet evet Arya gerçekten çok güzel. Biz de başlarız artık isim seçmeye 🥰 cinsiyeti bekliyorduk. Ay kız annesi oluyoruz 😍😍😍😍🧿
Sana ne zamandır yazcam geçen görmüştüm coook sevindim bebişin olacağı için sağlıkla sıhhatle hayırla kavuşmak nasıp olsun hepimize 🥰 Ağustos grubundan hatırlıyorum 🥰

Siz de göbeğinize baktıkça heheh diye gülüyo musunuz? Çok şirin ya ayva göbeği gibi ama daha büyük, kavun göbeği denilebilir 😅
Ben kendime hayran kaldım bu süreçte hergün göbüşüme bakıyorum ya 😂 ama kavun değil daha 😂 birde çizgi oluştu bende sizde de var mı çizgi

Ben kendime hayran kaldım bu süreçte hergün göbüşüme bakıyorum ya 😂 ama kavun değil daha 😂 birde çizgi oluştu bende sizde de var mı çizgi
Bugün durdum karnımı izledim yarım saat bi hareket bi işaret görür müyüm diye😂 ve evet çizgim var ve evet kavunun büyük hali😂😂

Benim bayagi büyük, vücudum bayagi hamile vücudu oldu artik.

Cizgi de var, iki üc haftadir. O bayagi erken oldu ama cok koyu degil.
Zayıf mısın belki ondan karnın hemen çıkmıştır ☺️ ben iri yapılı biriyim o yüzden çok çıkmadı daha göbişim ya 😂 benimkide çok koyu değil o çizgi ama çok hoşşşş 🥰🥰

Bugün durdum karnımı izledim yarım saat bi hareket bi işaret görür müyüm diye😂 ve evet çizgim var ve evet kavunun büyük hali😂😂
Haha şimdiden hareket mii çok güldüm buna 😂😂 ben o çizgiyi çok sevdim ya 🥰ay birde kavunun büyük hali mi maaşallah ya kaç.haftalıktı canım☺️

Back