• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

11+4'teyim ve bugün hiç olmadığı kadar midem bulanıyor. bugüne kadar çok iyi gelmiştim ama bugün artık patladım galiba :KK43:
Ben yarin 16. haftaya giricem, son iki gündür böyleyim:
st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.jpg

Kızlar geçen cumartesi özele gitmiştim cinsiyet için şimdi devlete randevu aldım bugün gidicem bu tsh için muayene ederse bebeğe bakarsa baktırıyımmı daha 6 gün oldu ya bakalı birşey olurmu birdaha bakılsa

Kızlar geçen cumartesi özele gitmiştim cinsiyet için şimdi devlete randevu aldım bugün gidicem bu tsh için muayene ederse bebeğe bakarsa baktırıyımmı daha 6 gün oldu ya bakalı birşey olurmu birdaha bakılsa
Ben en son 8 gün arayla girdim aynı doktorda. Şimdi gideceğiniz doktora söyleyin bence 6 gün önce ultrasona girdiğinizi o bilir doğrusunu. Bilmiyorum da sanki iyi bir şey değil gibi her baktığında bebiş ışıktan arkasını dönüyor. Meine Sterne Meine Sterne iyi bilir. yurt dışında doğuma kadar bir kaç kere ultrason kontrolü yapıyorlar diye biliyorum.

Ben en son 8 gün arayla girdim aynı doktorda. Şimdi gideceğiniz doktora söyleyin bence 6 gün önce ultrasona girdiğinizi o bilir doğrusunu. Bilmiyorum da sanki iyi bir şey değil gibi her baktığında bebiş ışıktan arkasını dönüyor. Meine Sterne Meine Sterne iyi bilir. yurt dışında doğuma kadar bir kaç kere ultrason kontrolü yapıyorlar diye biliyorum.
Evet, Ultrason Yasasi diye bir yasa var. Anne ve bebek saglikli mi diye acil bakilmasi gereken durumlar disinda sadece 3 kere izin var. Benim sekizinci haftadan on birinci haftaya kadar yüksek riskli gecti ve her hafta ultrasona girmek durumunda kaldim. doktorum iyi ya da kötü olduguna dair bir sey söylemedi ki zaten gerekliydi ama benim doktorum cok kisa tutuyor, hareketine ve kalp atisina bakiyor, gelisimini ölcüyor ve bitti.

Kızlar 1 saattir adet olacakmış gibi agrim var belime de vuruyor normal mi sizde de oluyor mu

Bebek büyürken baski yapiyormus, baglar genisledikce de agrirmis. Bazen de vücut adet oldugu dönemlerde o agriyi hatirlarmis sonucta yiklarca adet olduk vücut kolay unutmuyor
Aaa evet benim regl dönemim şu bir kaç gün 😳

Bana da erkek diyen aşırı az. Çoğunlukla kızın olcak diyorlar. Ay arasınlar artık şu sonuç için. Çıldırazammm meraktan.
Bana herkes kızın olacak diyordu ben hep erkek hissediyorum diyordum. O kadar emindiler ki kız olacağından söylediğimde kesin, yanlış hissetmişiz dedi herkes😄

kızlar bi sorum var. doktorum bana hiç fetal dna yaptır falan demedi. ikili testi yaptır gel dedi. şimdi herkes de yaptırıyor. yaşım 33. napsam sizce bilemedim
Ben 33 lü yaşındayım ilk hamileliğmde fetal dna istemişti benden doktorum,yaptırmıştım.

İkilide problem olmaması durumu da olması gibi olasılık dahilinde mi peki ben de bunları pek bilmiyorum ya
Ben öyle biliyorum. Bu ikili üçlü testlerin de %100 doğruluk payı yokmuş. Kimsenin içini sıkıntıya uğratmak istemem, o sebeple yazmıyorum ancak ikili üçlü testte sorun çıkmayıp doğduktan sonra sorun olduğu anlaşılan bebekler de olmuş. Ben bunu öğrendikten sonra o ihtimalle tüm hamileliğimi geçiremeyeceğim için Fetal Dna istedim. Ancak kan uyuşmazlığı, akraba evlilği vs bu tarz durumlar yoksa genelde hep sağlıklı çocuklar oluyor.

Back