2024 mayıs dondurulmuş embriyo transferi

Bana 12 Haziran dediler benim belim ve kasigim ağrıyor bide ruh halim degisiyor bı an da çok sinirleniyorum

Benim bel ağrım ve kasık ağrılarım çok yok canım yani hemen hemen hiç yok hafif hafif geliyor ara ara ağrıyor kuzum , ama umutlanmakta lazım. Benim test günüm 10 haziran senin ne belirtilern var canım
Doktorum yüzünden benim sürecim sikintili geçti psikolojik ve fiziken olarak çok yıprandım.o yüzden gergin ve ani sinir geliyor

Benim bel ağrım ve kasık ağrılarım çok yok canım yani hemen hemen hiç yok hafif hafif geliyor ara ara ağrıyor kuzum , ama umutlanmakta lazım. Benim test günüm 10 haziran senin ne belirtilern var canım
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız yine haberleselim lütfen

İstanbul Bahçeci umut da oldum daha doğrusu reklamlarına inandım yani istanbulun en pahalı hastanesi doktorum ilgilenmek surda dursun 10 sn zor gördüm asistanla muhattap oldum picos var di bende bana çok yüklü dozda hormon verdi ben uyarmama kusmama rağmen yumurta toplayana kadar kulak asmadi prof ya benim karnında sıvı toplanmış dokuz aylık hamile gibi sistim yumurta toplamadan sonra bı hafta nefes alamadım yemek yiyemedim bana diyorki bı hastaneye gidip yatış yaptır:) iki kere anestezi verip sıvı aldılar benden ama adet olana kadar dünyam karardı yani bunu abartiyorum sanma çocuk falan geçtim Allah'a nefes alayım diye yalvardım çok şükür adet olunca indim .bı hafta da karnım sisince sekiz kilo aldım.ve ben bu adamı uyardım.igneleri vuruken bile hergun kusuyodum.ama işte baslamis bulundum .her şey reklam mis anladım ama gec oldu

Ya canım sıkma canını genel olarak zaten her şey reklam üzerine benimde ilk taze transferimi kendi doktorum yapmamıştı aynı dediğin gibi doktoru bir defa gördüm o negatifle sonuçlandı demekki nasip değilmiş ama bunu kendisi yaptı. Hepimiz prof diye gidiyoruz sistemi ya hemşireler ya da asistanları yönetiyor doktoru bir defa görüyoruz ama bu sefer kendisi yaptı çok şükür. Ama sen şimdi iyiysen o kötü günleri unut inşallah güzel hberle tamamen unutursun canım seninki kaçıncı gün kalitesi ne embriyonun

5. Gün embriyo 4 AA 3 taneside donduruldu rahim dinlendirmesi karnım sisince ekstra ilaçlar vs tam olarak 3 ayda 200 verdik tutmazsa diğer transferler içinde 40 bin istiyorlar

İnşallah tutar seninkide canim valla sen daha erken yapcaksin bakalım merakla bekliyorum .rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın.

Kızlar ben bişey sormak istiyorum . Bende 31 imde taze 5.gün embriyosu transfer oldum ve 3. Gün , 4.gün 5.gün evde idrar testi yaptım .
3.gün tek çizgi çıktı 4.gün ve bugün çok çok silik 2 çizgi çıktı . Çatlatma iğnesinin etkisi olsa 3.günde çıkardı değil mi ?
İlk transferim de de çatlatma iğnesi olmuştum fakat 2 çizgiyi görmemiştim . Cevaplarsanız sevinirim

Taze transfer hiç olmadım benimde 5. Gün ışıkta zarzor görünüyordu bugün 7. Gün yine silik ama ışığa cikmadanda çok rahat gözüküyor.bende kimyasal gebelikten korkuyorum.insallah normaldir aysecim.moralini bozma Allah'ın dediği olur

Bugün benimde 7.günüm testi tekrarladım silik çıktı yine artık pazar ya da pazartesi kan testi vericem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…