Aklımda bulunsun bende alır taktırırımBu arada kızlar bana pozitif gördüğün gün serum taktır dediler. Bugün eczanelerde bulamadım yarın serum taktıracağım. Transferden 5 gün öncede taktırmıştım. Birde kalp atışını duyduğum gün taktıracakmışım. Clinoleic diye bir serum aslında vücuda besin veriyorlarmış
Ama bana hastane söyledi bunları yine de bir sorun benceAklımda bulunsun bende alır taktırırım
Vitaminse ne sorunu olacak ki sorarım ama teşekkür ederimAma bana hastane söyledi bunları yine de bir sorun bence
Heyecanla bekliyoruz hayırlı haberlere inşallahhBugün test günüm birazdan kan vermeye gidecegim
Canım beni de ekler misin 7 Mayıs transfer ilk deneme tek embriyo 16 Mayıs sonuçEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 N Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs H hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs
Merhaba kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi acaba bende 8 mayısta oldumCanım beni de ekler misin 7 Mayıs transfer ilk deneme tek embriyo 16 Mayıs sonuç
Beşinci gün embriyosu uydu 5AA kalite canım transferini ilk gününden beri genel olarak daha yavaş hareketler ediyorum annemde kalıyorum zaten yatıyorum ufak yürüyüşler yapıyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum hayırlısıyla hep birlikte pozitifleri görelim inşallahMerhaba kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi acaba bende 8 mayısta oldum
İlk 3 gün sağ kaşık da ince ince sızlar hissettim ama iki gündür herhangi bir his belirti yok bu yüzden biraz tedirginim açıkçasıBeşinci gün embriyosu uydu 5AA kalite canım transferini ilk gününden beri genel olarak daha yavaş hareketler ediyorum annemde kalıyorum zaten yatıyorum ufak yürüyüşler yapıyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum hayırlısıyla hep birlikte pozitifleri görelim inşallah
Çok güzel ya çok sevindim senin adına benim de 5.gün 4AA kalite bende ilk 3 gün dikkat ettim iş yapmadım yemek yapmakta dahil yavaş hareket ettim arada bi yürüdüm evde hareket olsun diye bugünden sonra artık normal hayata dönüş diyorum yatmaktan sıkıldımBeşinci gün embriyosu uydu 5AA kalite canım transferini ilk gününden beri genel olarak daha yavaş hareketler ediyorum annemde kalıyorum zaten yatıyorum ufak yürüyüşler yapıyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum hayırlısıyla hep birlikte pozitifleri görelim inşallah
Bende hiç hissetmiyorum hiç belirti falan yokİlk 3 gün sağ kaşık da ince ince sızlar hissettim ama iki gündür herhangi bir his belirti yok bu yüzden biraz tedirginim açıkçası
Herkeste belirti olmuyormuş ona yoruyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sen de öyle yapBende hiç hissetmiyorum hiç belirti falan yok
Yine de dikkat et doktorlar tamamen yatmak taraftarı değil ama sonradan pişman olmamak için keşke dememek için ben dikkat ediyorum yineDe işe gitmiyorum rapor aldımÇok güzel ya çok sevindim senin adına benim de 5.gün 4AA kalite bende ilk 3 gün dikkat ettim iş yapmadım yemek yapmakta dahil yavaş hareket ettim arada bi yürüdüm evde hareket olsun diye bugünden sonra artık normal hayata dönüş diyorum yatmaktan sıkıldım
Bende öyle düşünüyorum genel anlamda bazen de acaba olmadı mı diyorum açıkcasıHerkeste belirti olmuyormuş ona yoruyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sen de öyle yap
Bende öyle düşünüyorum işte daha çok yatıyorum ama hareketsiz kalmıyorum kuzumYine de dikkat et doktorlar tamamen yatmak taraftarı değil ama sonradan pişman olmamak için keşke dememek için ben dikkat ediyorum yineDe işe gitmiyorum rapor aldım
Bende öyle düşünüyorum işte daha çok yatıyorum ama hareketsiz kalmıyorum kuzum
Amin kuzum ben estofem corasprin progestan dex progestan fitil kullanıyorum .En iyisi canım bir de doktorun bende doğal SKUSla ilerledi transfer öncesinde de transfer sonrasında da çok az ilaç kullanıyorum sadece sabah akşam progeston fitil kullanıyorum transferden önce çatlatma iğnesi oldum bir de iki tane antibiyotik kullandım enfeksiyonlara karşı hiçbir iğne kullanmıyorum Rabbim en hayırlısını versin hepimiz için
Ben de aynı ilaçları sulandırıcı da vermedi Estf FM de vermedi sadece progestan fitil bende canım ilk denemen mi bide hangi merkeze gittinAmin kuzum ben estofem corasprin progestan dex progestan fitil kullanıyorum .
Transfer öncesi de prednol ve monodoks kullandım 4 gün transfere 1 gün kala bıraktım onları tabi
İlk denemem kuzum gelecek tüp bebek merkeziBen de aynı ilaçları sulandırıcı da vermedi Estf FM de vermedi sadece progestan fitil bende canım ilk denemen mi bide hangi merkeze gittin
Allah nazardan saklasın canım tebrik ederimKizlar benimde pozitif elhamdulillah rabbime sukurler olsun persembe gunu lekelenmem geldi 8.gundu kan verdim 219 cikti doktorhemen pruloton igne ye ednol fitile basladi kesildi cok sukur bugun 10.gunum 491 cikti rabbim saglikla kucagimiza almayi bekleyen herkese de saglikla haberi almayai nasip etsin