Canım merhaba bende 30 nisanda transfer oldum 11 mayısta öğrendim şükür pozitif, bende senin gibi bu ilaçların hepsini kullanıyorum sadece estrofem günde 3 kez şeklindeMrb kızlar bende 9 Mayıs'ta ilk transferimi oldum test günüm 19 Mayıs 2 embriyo transfer edildi 5.gün embriyosu idi sizde belirtiler nasıl hangi ilaçları alıyorsunuz ben transferden 6 gün önce başladım estrofem progestan Altan vajina ilacı prolutex iğne duphaston prednol coraspin folik asit olan folbiol ilacına okuduğum yorumlarda herkes çok az ilaç kullanıyor ben transferden önce ve sonra bile bunları kullanıyorum estrofem ilacını ben günde 6 tane alıyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 benim gibi kullanan ve gebelik belirtisi ne yasaniyo bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Bunlara ek birde haftada 1 sağlık ocagında proluton depot yaptırıyorumMrb kızlar bende 9 Mayıs'ta ilk transferimi oldum test günüm 19 Mayıs 2 embriyo transfer edildi 5.gün embriyosu idi sizde belirtiler nasıl hangi ilaçları alıyorsunuz ben transferden 6 gün önce başladım estrofem progestan Altan vajina ilacı prolutex iğne duphaston prednol coraspin folik asit olan folbiol ilacına okuduğum yorumlarda herkes çok az ilaç kullanıyor ben transferden önce ve sonra bile bunları kullanıyorum estrofem ilacını ben günde 6 tane alıyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 benim gibi kullanan ve gebelik belirtisi ne yasaniyo bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Canım sonucun çıktı mı güzel haberler inşallahBugün test günüm birazdan kan vermeye gidecegim
Canım kan verdim bekliyorum heyecanla ..Başına ağrılar girdi inanCanım sonucun çıktı mı güzel haberler inşallah
Kanı beklemek daha zor yaCanım kan verdim bekliyorum heyecanla ..Başına ağrılar girdi inan
Merhaba KızlarEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs H hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs M mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs A Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs E ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs
9 mayısta mı oldun canım sende bende 8 Mayıs sorunun cevabını bende merak ediyorumArkadaşlar merhaba , bariz fiziki belirti yaşayıp pozitifi gören arkadaşlarım , nelerdi fiziksel belirtileriniz , transferimin 3 . Günü insan hep bir belirti arıyor
Bunlara ek birde haftada 1 sağlık ocagında proluton depot yaptırıyorum
Kızlar bende dün 26 gördüm yarın sabah tekrar kan vereceğim inşallah iki katı olmuştur. Bende şiddetli mide gazı var 3 gündür resmen uykularımı kaçırdı mide ağrısıCanım sonucun çıktı mı güzel haberler inşallah
10 mayısta transfer oldum ben bugün transferin 3. Günü , ama ister istemez arıyorum belirti , bel ağrıları vs zaten ilaçları kullanırken vardı o yüzden o bir belirti sayılmıyor benim için9 mayısta mı oldun canım sende bende 8 Mayıs sorunun cevabını bende merak ediyorum
Bende hiçbirşey yok kuzum10 mayısta transfer oldum ben bugün transferin 3. Günü , ama ister istemez arıyorum belirti , bel ağrıları vs zaten ilaçları kullanırken vardı o yüzden o bir belirti sayılmıyor benim için
Hayırlı olsun anneler gününde anne olduğunu öğrenmekKızlar sonucum 13.1 doktorumu aradım hamilesin dedi sonuç biraz düşük ama 2 günde bir takip edeceğiz dedi ilaç vs aynen devam İnş bir sıkıntı çıkmaz
Hayırlı olsun belirtileriniz var mıydı kaçıncı günde başladıCanım merhaba bende 30 nisanda transfer oldum 11 mayısta öğrendim şükür pozitif, bende senin gibi bu ilaçların hepsini kullanıyorum sadece estrofem günde 3 kez şeklinde
Birde şey sormak istiyorum bana doktor 2 gün istirahat, sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi , yarın işe gidicem mecburen , siz nasıl yapıyorsunuz yürüyüş yemek vs her şey normale döndü mü sizlerde ?Hayırlı olsun belirtileriniz var mıydı kaçıncı günde başladı
Canım benim kafana takma bileBirde şey sormak istiyorum bana doktor 2 gün istirahat, sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi , yarın işe gidicem mecburen , siz nasıl yapıyorsunuz yürüyüş yemek vs her şey normale döndü mü sizlerde ?
Sağ ol canım ama yinede bir tedirginlik var düşük değer diyeHayırlı olsun anneler gününde anne olduğunu öğrenmek
İyi düşünelim iyi olsunSağ ol canım ama yinede bir tedirginlik var düşük değer diyeumarım artar