2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kızlar listeye ismini yazdırmak isteyenler transfer tarihi belli olanlar beni etiketlenebilir mi? Malum bahar temizliği iş güç derken çoğu mesajı kaçırdım en azından liste hazır dursun

gunaydin moralini bozma canım bak üstlerde bir arkadasta 7. Gün yapmış çıkmamış. 9. Gün öylesine yaptım cıktı demiş. 2 gün sonra tekrar yap. Erken daha değişe bilir üzülme

Bence erken olabilir üzülme sakinn kan testini bekle derimm ben asıl önemli olan

Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun birazda olsa içim rahatladı inanın sabahtan beri ağlıyorum eşim kardeşim erken diyo ama işte ne bileyim ilaçlar iğnler süreç

çok güzel anlatmışsın canım inşaallah pozitifleri bizde görürüz 3 günm bugn sadeve bel agrım cok fszla ara ara kasıklarım batıyor o kdr bşkada bişeyim yok

Idrar testi yapan arkadaslar benm 3.denememde 3.gun embriyosu 10 gun kanda negatif cikmisti cok aglamistim 12.gun 7 cikmisti kimyasal oldu ama bazen cok gec cikiyor kendinizi uzmeyn. Bu 4.tedavim degerim 200 lerdeyken hatira olsun diye kaset test aldim 2.cizgi cok silikti 200lere ragmen icinizi ferah tutun rabbim kolaylikla saglikla pozitifleri gosterecektir

Ya inşallah pozitif olur herkesin bir olmuyor belki sizinki geç tutunuyo

Üzülme canım idrara daha geçmemiş olabilir.. ama bugün 10.gününse kan testi verebilirsin. Pozitifse az da olsa mutlaka bir değer çıkacaktır. En azından 4gün kendini yiyip bitirmezsin.. güzel haberler verirsin inşallah

Arkadaşlar daha kan vermeye gitmedim ama dayanamadım ve birazda hazırlık olsun diye test yaptım çünkü moralim çok bozuktu olumsuz diye. çok silik görüyorum inş yanılmıyorum

Eklentiler

• 17155096122184993437899086354574.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 56
degerin guzel canim saglikla ilesin bebisin ve sana kavussun

Benimde bugün transfer günü hariç 10. Günüm erken gebelik testi negatif çıktı. İnsanın morali bozuluyor Rabbimin vardır bir bildiği diyorum bekliyorum 14 Mayıs kan testi gününü. 5. Gün embriyosu ilk transferdi. Oğlumda çok erken öğrenmiştim gebeliği olsaydı öğrenirdim diyorum ama umudumu da yitirmek istemiyorum. Süreç maddi manevi çok zor. Herkese kolaylık diliyorum bu süreçte. Güzel haberler alan arkadaşlarında gebelikleri sağlıklı bir şekilde devam etsin kucağına aldığı günleri göstersin Rabbim. İsteyen herkese nasip etsin Dünya da başka bir lezzeti yok bu duygunun
AdChoices
ADVERTISING​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…