- 14 Ağustos 2023
- 249
- 149
- 35
Bu ilaç bana da verildi muhtemelen doktorumuz aynı Bülent tıraş , ama ilk yaptırdığım gün hafta sonuydu ve klinikler takmadı çünkü riskli bir ilaç yoğun bakım hastalarına ve tüp bebek hastalarına takılıyormuş biz taktıracak hastane bulamadık resmen özelde taktırdık ve çok yüksek rakama taktılar , bende eğer pozitifi görürsem tekrar takılacak kalp atışında tekrar takılacakmışBu arada kızlar bana pozitif gördüğün gün serum taktır dediler. Bugün eczanelerde bulamadım yarın serum taktıracağım. Transferden 5 gün öncede taktırmıştım. Birde kalp atışını duyduğum gün taktıracakmışım. Clinoleic diye bir serum aslında vücuda besin veriyorlarmış
Canım Sonuç 13.1 çıktı takip edilecek yükselip yükselmedigi inş güzel sonuçlanırHeyecanla bekliyoruz hayırlı haberlere inşallahh
İnşallah katlana katlana devam eder canım benim Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsinCanım Sonuç 13.1 çıktı takip edilecek yükselip yükselmedigi inş güzel sonuçlanır
İnşallah sağlıkla güzel artışın olur çok tebrik ederimCanım Sonuç 13.1 çıktı takip edilecek yükselip yükselmedigi inş güzel sonuçlanır
Amin canımİnşallah katlana katlana devam eder canım benim Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin
Evet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 S skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 N Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs M mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs A Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs
Belirtiler çok karışık oluyor canım aynı gün transfer olmuşuz bende kan vermeden önce adet olacağımı düşündüm bel karın ağrısı sonra dün gidip kan verdim 55 çıktı değer hiç onlara takılmaMerhaba arkadaşlar bende 2 Mayısta transfer oldum. 14 Mayıs test günüm fakat bugün inanılmaz adet sancısıyla birebir ağrım var umarım negatif sonucun belirtileri değildir. Burada bulunan bu mesajları okuyan herkese rabbim en hayırlısını versin. Beni de dualarınıza ekleyin lütfen
TEsekkur ederim canim kacirmadiysam sende pozitifsin dimiAllah nazardan saklasın canım tebrik ederim
Bende transfer günü taktırdım hamilelik serumu diye geçiyormuş sanırım vücut embriyoyu yabancı madde olarak görmesin atmasın diye sanırım aynı serum bu Elbette Rabbim nasipmetmişse olmazlar olur yoktan var eden sadece odur bugün test yapınca negatifi görünce bi üzüldüm ama herkes erken davrandığımı söyledi 3. Gün embriyosu geç yerşelebilirmiş yni kan testini bekliyorum belki değerim daha çok düşük ondan görünmedi teste inşAllah nasip olur bizlerede Rabbim pozitif görenlerin hayırla kucaklarına almayı nasip etsinKizlar ben clenioc serumu transfer icin adetle gittigmden beri her hafta taktiriyorum halada devam ediyoruz doktorum 12.haftaya haftaya taktircak bagisiklik guclendirici. Benim ara ara lekelenmelerim hala devam ediyor hatta bugun br kere pihti geldi sonra kesildi yani rabbim nasip ettikten sonra hersey olucaktir siz yeterki gonlunuzu dilinizi her daim sukurle doldurun
Bnm 5.gun emriyorsu 8.gun kanda 210 cikmasina ragmen testte cok cok silikti ben kiplirmizi bekliyordum hic testi kafan takma canimBende transfer günü taktırdım hamilelik serumu diye geçiyormuş sanırım vücut embriyoyu yabancı madde olarak görmesin atmasın diye sanırım aynı serum bu Elbette Rabbim nasipmetmişse olmazlar olur yoktan var eden sadece odur bugün test yapınca negatifi görünce bi üzüldüm ama herkes erken davrandığımı söyledi 3. Gün embriyosu geç yerşelebilirmiş yni kan testini bekliyorum belki değerim daha çok düşük ondan görünmedi teste inşAllah nasip olur bizlerede Rabbim pozitif görenlerin hayırla kucaklarına almayı nasip etsin
Kızlar bilen yok muKızlar liste için yazanlar oldu bende dahil başka ilgilenen birisi var mı listeyleyoksa sadece belki2903 arkadaşımız mı ilgileniyor
Nasip her şey gerçekten bir arkadaş var 4 kez denedi sorunda yok rahimde vs bütün serum embriyo glue aşı hepsini yaptırdı maalesef olmadı ben mesela transferin ilk günü günü birlik gittik Ankara’ya sabah 5.40 da uçtuk transferden sonra yemeğe git havaalanında yürü derken telefondaki adım sayar 6 km yol yürüdüğümü söylüyordu üstelik uçak rötar yaptı eve geldiğimizde sabah ezanı okunuyordu yorgunluktan bedenimi hissetmiyordum sonraki süreçte aile içi problemler yaşadım ağladım stresler zirveydi ihtimal vermedim olacağına herkes transferden sonra dinlen iki gün dönme vs demişti hepsinin alakasız olduğunu gördüm bu süreçteBende transfer günü taktırdım hamilelik serumu diye geçiyormuş sanırım vücut embriyoyu yabancı madde olarak görmesin atmasın diye sanırım aynı serum bu Elbette Rabbim nasipmetmişse olmazlar olur yoktan var eden sadece odur bugün test yapınca negatifi görünce bi üzüldüm ama herkes erken davrandığımı söyledi 3. Gün embriyosu geç yerşelebilirmiş yni kan testini bekliyorum belki değerim daha çok düşük ondan görünmedi teste inşAllah nasip olur bizlerede Rabbim pozitif görenlerin hayırla kucaklarına almayı nasip etsin
Evet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 S skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 N Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs M mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs A Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs