Canım hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar yaptır kat kat artacakKızlarrr beta 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar yaptır kat kat artacakKızlarrr beta 55
Amin amin inşallah canımHayırlı olsun artarak devam etsin insallah
Yaaa çok sevindim Allahım bizlerede nasip olsun ne güzel bir sonuç Rabbim hayırla arttırsınKızlarrr beta 55
Transfer hariç 7.günümdeyim. Belirti diyebileceğim hiç bir şey yok, 2 gündür adet ağrısı bi giriyor bi geçiyor.Anladım. Kacinci gündesiniz benim transfer günü hariç 4gunum hiç bi belirti yok
Ay ne güzel oldu buralar betalarla hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahKızlarrr beta 55
Test yapmayı dusunuyormusunuzTransfer hariç 7.günümdeyim. Belirti diyebileceğim hiç bir şey yok, 2 gündür adet ağrısı bi giriyor bi geçiyor.
Ayyyy gözümüz aydinnnnnn, oley be oley.Kızlarrr beta 55
Çatlatma iğnesi yapıldığı için transferin ertesi gününden beri evde erken gebelik testi yapıyorum. İlacın etkisi nerde geçecek göreyim diye. Bu sabah bile hala çook silik hayalet çizgi çıktı. Sonra gün içinde yaptığımda çıkmıyor. Valla dün dayanamadım kan verdim negatif çıktı. 2 gün daha beklerim belki, çıkmazsa yoktur diye düşünüyorum.Test yapmayı dusunuyormusunuz
Ben de sürekli kötü rüyalar görüyorum. Kan yer icinde uyanıyorum. İlaçlar yapıyor müdür acaba yaÇok çok çok normal. Öncelikle kendini pozitif tut ama her durumun senin için hayırlı olduğuna da kendini ikna et. Test günü hastaneye gitmek istememiştim. Eşime yalvarmıştım. İlaçlardan mı ne bir sürü rüya da görüyor insan herşeye duygulanıyordum. Şimdi de biraz öyleyim dün dua ettim sağlıkla tutunsunlar diye başladım hüngür hüngür ağlamaya duama duygulandım burada önemli olan her iki sonuca da psikolojik olarak hazır olmak. İnsan olumsuza hiç hazır olamıyor ama hayırlısı olduğunu kabul etmek biraz içini rahatlatıyor
Evet yarın tahlil günüm çok korkuyorumKızlar, tahlil günü geldiğinde benim gibi tahlil vermekten korkan var mı? Elimden gelse vermeyeceğim, sanırım olumsuz olursa gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorum.
Hayırlı olsun canımKızlarrr beta 55
Buraya atsanıza bir bakayım
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle devam edelim Mayıs ayında yaYaaa çok sevindim Allahım bizlerede nasip olsun ne güzel bir sonuç Rabbim hayırla arttırsın
Testi sabah uyanınca mi yaptiniz acaba
Canımmmm çok teşekkür ederim inşallah sende güzel haberler alırsın bundan sonraki sürecimizde güzel geçer inşallahAyyyy gözümüz aydinnnnnn, oley be oley.
Hayırlı olsun ya sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ya benimde test günüm Salı iki günde bir artışa bakılacak Salı günü mü test yapsam pazartesi bilemedim Salı günü yapsam olur herhaldeKizlar benimde pozitif elhamdulillah rabbime sukurler olsun persembe gunu lekelenmem geldi 8.gundu kan verdim 219 cikti doktorhemen pruloton igne ye ednol fitile basladi kesildi cok sukur bugun 10.gunum 491 cikti rabbim saglikla kucagimiza almayi bekleyen herkese de saglikla haberi almayai nasip etsin