Canım üzülme hersey de vardır bir hayır polip ameliyatı uzun süren bir işlem değil bende oldum hatta o gün taburcu bile oldum sakin ol inş güzel embriyolar olur tutunur rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin (amin )
Allah razı olsun hep birlikte mutlu olalım inşallahMaşallah sağlıkla büyüsün
Benim ilk olucak inşallah hakımızda hayırlısı
Evet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs E ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs N nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs
Merhaba 30nisan da bende başladım gonal f 900 kullanmaya başladım 300 den basladim.3 Mayıs'ta baktın ilk başta 10 yumurta dedi 3mayista sağda bir solda 6vardi en büyüğü 10du 4gun içinde bu kadar gelişti sonra ne olacak bilmiyorum süreci anlatır mısınızEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs E ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs N nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs
Bende ilk defa yasayacagim ve heyecanlıyım şimdi yumurta büyütmeye başladılar ama sanki benim az yumurtam var 4.gundur iğne yaptım 6 yumurta falan var dediler sonra çoğalıyor muBende aynı durumu yaşadım 8 transferim vardı ama yapılmadı yumurtlama olmuş erken iğne yapıldı regl olmayı bekliyorum insallah güzel haberler alalım hep birlikte
Yumurta çoğalabilir. Doktorunuz uygun zamandada çatlatma iğnesini yaptırıp toplama işlemini gerçekleştirirMerhaba 30nisan da bende başladım gonal f 900 kullanmaya başladım 300 den basladim.3 Mayıs'ta baktın ilk başta 10 yumurta dedi 3mayista sağda bir solda 6vardi en büyüğü 10du 4gun içinde bu kadar gelişti sonra ne olacak bilmiyorum süreci anlatır mısınız
Teşekkür ederim olumsuz bir durum yok dedi ama bilmediğim için merak ettim rabbim bekleyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler versinYumurta çoğalabilir. Doktorunuz uygun zamandada çatlatma iğnesini yaptırıp toplama işlemini gerçekleştirir
Bende 12.gün toplanmıştı yumurta, 10.gün gece çatlatma iğnemi vurmuştumTeşekkür ederim olumsuz bir durum yok dedi ama bilmediğim için merak ettim rabbim bekleyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler versin
Ben 8 gün Gonal f kullanıp kontrole gitmiştim. Doktor yumurtaların 17 mm olduğunu gördü. Sonra 2 gün daha gonal f kullandım ve çatlatma iğnesi yapmıştım. Günlük dozum 225ti.Merhaba 30nisan da bende başladım gonal f 900 kullanmaya başladım 300 den basladim.3 Mayıs'ta baktın ilk başta 10 yumurta dedi 3mayista sağda bir solda 6vardi en büyüğü 10du 4gun içinde bu kadar gelişti sonra ne olacak bilmiyorum süreci anlatır mısınız
Ankara memorialda yaptırdım. Muayane ücreti 3200₺ idi şuan güncel 3850₺ tüp bebek 62.500₺ 6 embriyo dondurduk 10.180₺Selam kızlar inşallah hepinize pozitif sonuçlar diliyorummm
Özel hastanede yaptıranlar varsa güncel maliyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz
İlaçları bilmiyorum ama sanırım hastane 70-80 bin civarı Şuan tahmini ilaçlarla beraber 120-150 bini bulur bir tedavi süreciSelam kızlar inşallah hepinize pozitif sonuçlar diliyorummm
Özel hastanede yaptıranlar varsa güncel maliyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz
Sağol canım cevabın için. Bende istanbuldaki fiyatları araştırıyorum burada da 80.000 ₺ civarındaAnkara memorialda yaptırdım. Muayane ücreti 3200₺ idi şuan güncel 3850₺ tüp bebek 62.500₺ 6 embriyo dondurduk 10.180₺
Hastane dışında malesef ilaçlarda pahalı tutuyor :/Sağol canım cevabın için. Bende istanbuldaki fiyatları araştırıyorum burada da 80.000 ₺ civarında
Anladım canım ne kadar sürede deneyip tüp bebeğe karar verdiniz pekiHastane dışında malesef ilaçlarda pahalı tutuyor :/
Benim bildiğim hiç bir engeli yok bu durumun.Arkadaslar esimde hafif bogaz agrisi ve geniz akintisi var yarin yumurta toplama gunu.bu durum sperm vermeye engel midir
Ben sadece transfer için 25 bin ödedim, dondurulmuş embriyo transferiSelam kızlar inşallah hepinize pozitif sonuçlar diliyorummm