Merhaba fitilden dolayı akıntı oluyor, değişik bazen batma yaşıyorum bazen bel ağrısı ama bende bilemedim inşallah tutunuyordurTransfer olan kızlar affederisiniz akıntılarınız ne durumda fitil kullanıyoruz ya merak ettim sizlerde durumlar nasıl
Bugün transferden sonra 4.günüm ara ara çok hafif kasıklarıma ağrı giriyor o kadar. Belki de erkendir belirti görmek için. Sende durumlar nasıl?Transfer olan arkadaşlar belirtileriniz var mı?
Progestan fitili kullandıktan 3-4 saat sonra akıntı oluyor sanırım fazla olan akıyor. Peçete kullanıyorum görüyorum. İdrarımdada akıyor beyazımsı siz de dikkat ettiniz mi?Transfer olan kızlar affederisiniz akıntılarınız ne durumda fitil kullanıyoruz ya merak ettim sizlerde durumlar nasıl
Beni de listeye ekler misin? Transfer 30 Nisan. 1 Embriyo Test günü 12 MayısEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 S skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 N Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs H hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs E ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs
Evet fitil geri geliyor akınıtı geldiğini hissedince ister istemez bir tedirgin oluyorum inşeAllah amin tutunuyorlardırMerhaba fitilden dolayı akıntı oluyor, değişik bazen batma yaşıyorum bazen bel ağrısı ama bende bilemedim inşallah tutunuyordur
Evet bende 30 nisanda oldum transfer böyle iç çamaşırımı hem sürekli değiştirip hemde kontrol ediyorum akıntı olunca tedirgin oldum birazProgestan fitili kullandıktan 3-4 saat sonra akıntı oluyor sanırım fazla olan akıyor. Peçete kullanıyorum görüyorum. İdrarımdada akıyor beyazımsı siz de dikkat ettiniz mi?
Doktoruma sordum fitili koyduktan sonra yarım saat uzanın ki içeri nüfuz etsin dediEvet bende 30 nisanda oldum transfer böyle iç çamaşırımı hem sürekli değiştirip hemde kontrol ediyorum akıntı olunca tedirgin oldum biraz
Evet öyle dediler öyle yapıyorum bendeDoktoruma sordum fitili koyduktan sonra yarım saat uzanın ki içeri nüfuz etsin dedi
Benim doktorumda gerek yok yatmanıza dedi ben yinede yatıyorum ama akmasın diye yinede akıyorEvet bende 30 nisanda oldum transfer böyle iç çamaşırımı hem sürekli değiştirip hemde kontrol ediyorum akıntı olunca tedirgin oldum biraz
Fazla olan akıyordur diye düşünüyorum çünkü 10-15 dk içinde eriyip gidiyordur içeri. Progestanın İğnesini de oluyor musunuz?Evet öyle dediler öyle yapıyorum bende
Evet hergün iğnesinide oluyorumFazla olan akıyordur diye düşünüyorum çünkü 10-15 dk içinde eriyip gidiyordur içeri. Progestanın İğnesini de oluyor musunuz?
Herhalde bize lazım olan içerde kalıyordur diye umut ediyorum :)Benim doktorumda gerek yok yatmanıza dedi ben yinede yatıyorum ama akmasın diye yinede akıyor
Bana vermedi doktorEvet hergün iğnesinide oluyorum
Bende sadece hafif bel ve bacak ağrısı var. Birde öğleden sonra bir uyku bastırdı uyumuşumBende grip olmam disinda br belirtim yok
Histereskopi bende oldum korkulacak bişey yok merak etme benim olma nedenim kürtaj sonrası kalıntıdan dolayı olmuştu daha sağlıklı ilerlemen için bir yandan iyi kuzumArkadaşlar maalesef bende polip varmış, histeroskopi olmam gerekiyor. Çok ümitliydim bu ay transfer olurum diye. 6 Mayısta yumurta toplayacak ve inşAllah güzel embriyolar olursa donduracak, ondan sonra ameliyat gününe karar vermem gerekiyor ama ben korkuyorum. Aranızda bu durumlardan bilgisi olan var mı?
Sol kasıkta ara ara küçük batmalar oluyor biraz da mide ekşimesi ilaçlardan diye düşünüyorum çok erken sanırımTransfer olan arkadaşlar belirtileriniz var mı?
Akıntı bazen saydam sıvı geliyor bazen de fitilden kalanlar geliyor çiş yaparken de partikülleri geliyor fitilinTransfer olan kızlar affederisiniz akıntılarınız ne durumda fitil kullanıyoruz ya merak ettim sizlerde durumlar nasıl