2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

4 5 gunde geciyor diye biliyorum

İçimizi rahatlatalım diye yazıyoruz ya buralara
Cok cok sagol icimi rahatlattiniz

8 9 cok uzun bi sure 5.gun transferi olan herkesin testte pozitf cikardi oyle olsaydi.bnce vucutta kisa sure kaliyodur
Ben de bi yöntem uyguluyorum şimdi, her sabah erken gebelik testi yapıyorum. İkinci çizgi silinince anlayacağım etkisinin geçtiğini.

Selam kızlar inşallah hepinize pozitif sonuçlar diliyorummm
Özel hastanede yaptıranlar varsa güncel maliyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz
Ben Kozyatağı acıbademdeyim dondurulmuş embriyo transferi 30bin embriyoglue 7 bin narkozlu yaptırırsaniz +7 bin sıfırdan başlamak da sanırım 70 bin civarındaydi

10 gün canım benim de doğal siklus dondurulmuş embriyo transferi yapıldi.oncesinde yapılan gebelik testleri yalancı pozitiflik veriyor

10 gün canım benim de doğal siklus dondurulmuş embriyo transferi yapıldi.oncesinde yapılan gebelik testleri yalancı pozitiflik veriyor
Evet silik ikinci çizgi var şu anda. Pazartesi yapılmıştı, yarın 8. gün. Ben de o yüzden kaybolana kadar test yapıp anlayacağım etkisinin bitip bitmediğini sonra tekrar belirirse gerçek pozitif olur

Kızlar evde test yapmaya ne zaman başlayacaksınız cesareti olan varmı :)
Bende transfere kadar test alayım dedim evde ki stoklar bitti geçen transferde doktoruma hemşireme söz verdim yapmamıştım çünkü negatifi görüp morel bozanlar oluyormuş bu sefer ne yapıcam bilmiyorum bende

Benim de durumum şöyle , geçen sene temmuz ayında prp eksozom ile başladık amh düşüklüğü var bende , sonra iki yumurta toplaması yapıldı havuz yöntemi uygulandı , rahmimde çöküklük varmış bir de histerekopi sonrası rahim hazırlığa geçtik , bu cuma transferim olacak yaşım 34 ve ilk denemem olacak , 5. Gün 2 embriyo transferi yaptıracağız , şuan 2 iğne bir fitil ve bir hap kullanıyorum , bugün bağışıklık için bir serum yapıldı ama vücuduma o kadar çok ilaç yüklendi ki normalde tek embriyo transfer yaptıracaktık ama şans %35 dendi , sırf bu yüzden iki embriyo transfer ettireceğiz şansımızı arttırmak için birde yaş ta artık çok genç bir yaş değil , bende de durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…