Benim yumurta toplama mart ayında oldu yumurta toplama sırasında polip gördü doktorum çok küçüktü 1 adet 1 mm mart sonunda histeroskopi oldum nisan ayı rahim dinlendirme yaptık mayısta trasfer oldum. Korkacak birşey yok saat 3 gibi hastaneye yattım 5 te opresyonum oldu 8 de çıkış aldım yanlış hatırlamıyorsam geçmiş zaman şimdi ama akşam evimde yattım sıkıntısız ağrısız bir sorun yaşamadım.Hiç korkma her zaman pozitif olArkadaşlar maalesef bende polip varmış, histeroskopi olmam gerekiyor. Çok ümitliydim bu ay transfer olurum diye. 6 Mayısta yumurta toplayacak ve inşAllah güzel embriyolar olursa donduracak, ondan sonra ameliyat gününe karar vermem gerekiyor ama ben korkuyorum. Aranızda bu durumlardan bilgisi olan var mı?
Canım üzülme hersey de vardır bir hayır polip ameliyatı uzun süren bir işlem değil bende oldum hatta o gün taburcu bile oldum sakin ol inş güzel embriyolar olur tutunur rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin (amin )Arkadaşlar maalesef bende polip varmış, histeroskopi olmam gerekiyor. Çok ümitliydim bu ay transfer olurum diye. 6 Mayısta yumurta toplayacak ve inşAllah güzel embriyolar olursa donduracak, ondan sonra ameliyat gününe karar vermem gerekiyor ama ben korkuyorum. Aranızda bu durumlardan bilgisi olan var mı?
Hayırlı olsun inşallah pozitif güzel sonuçlar alırsınız inşallah aynen canım çok zor ama sonu güzel olur inşallahGüzel gelişmeler olmuş sonradan 2si daha döllenmiş transfer oldum 30nisanda, umarım pozitifi görürümtransfer aşaması çok güzeldi o yüzden rahat olun tüm stresim gitti siz de boşa stres olmayın, herkes çok iyiydi, tabi Şuan beklemek zor geçiyor
Merhaba canım, 28 yaşındayım ilk tüp bebek denememi birkaç gün önce 30 Nisanda yaşadım.Kızlar herkese merhaba benim ilk transferim olacak o yüzden hem biraz stresli hem de heyecanlıyım , buradaki arkadaşlar hem yaşlarınızı hem de kaçıncı denemeniz olduğunu, neler yaptığınızı ,yaşadığınız tecrübeleri paylaşırsanız, benim gibi heyecanlı anne adayları için süper olur
Merhaba benide ekler misiniz 4 mayıs transfer 3.gün iyi kalite 2 tane embriyo transfer edildi 14 mayıs test tarihim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bizlere hayırlı evlat nasip etsinKızlar listeye ismini yazdırmak isteyenler transfer tarihi belli olanlar beni etiketlenebilir mi? Malum bahar temizliği iş güç derken çoğu mesajı kaçırdım en azından liste hazır dursun
İnşAllah, bilmiyorum ki kendimi transfer olurum diye hazırlamışım. Biraz şaşkınlık ve üzüntü yaşadım. Doktorumda şey dedi tarlamız güzel olsun ki ekinimizde verimli olsunHistereskopi bende oldum korkulacak bişey yok merak etme benim olma nedenim kürtaj sonrası kalıntıdan dolayı olmuştu daha sağlıklı ilerlemen için bir yandan iyi kuzum
Daha önce hiç ameliyat olmadım canım. Ondan dolayı çok çekiniyorum, o psikoloji beni düşündürdü. İnşAllah şu opu yu güzel haberlerle atlatayım, sizlerin cesaretlendirmesi ile en kısa sürede histeroskopi olcam gibi geldiBenim yumurta toplama mart ayında oldu yumurta toplama sırasında polip gördü doktorum çok küçüktü 1 adet 1 mm mart sonunda histeroskopi oldum nisan ayı rahim dinlendirme yaptık mayısta trasfer oldum. Korkacak birşey yok saat 3 gibi hastaneye yattım 5 te opresyonum oldu 8 de çıkış aldım yanlış hatırlamıyorsam geçmiş zaman şimdi ama akşam evimde yattım sıkıntısız ağrısız bir sorun yaşamadım.Hiç korkma her zaman pozitif ol
Evet kesin oluyorsunuz 14.günü oldum ben pazartesi gidiyorum işallah estrofeme başlıcam sizde olursunuz merak etmeyinBende dün vuruldum lucrin. 16 mayısa kontrol var bende çok endişeliyim ne zaman olucam regl diye olmaz isek ne olucak kesin regl olucakmıyız
Benim de 4. Denemem inşallah son olur hepimizin bebeklerimiz olurAynen vallahi benimde öyle kollarım hele baskül ailesine benzicem diye korkuyorumBenimde 4.denemem olucak insalalh son olur
Beni de ekler misiniz 3 Mayıs 2 embriyo transferi oldum test günüm 13 mayisEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs K Kubra Avci A Asli47 N Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs M mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs T tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs
Amin canım inşallahBenim de 4. Denemem inşallah son olur hepimizin bebeklerimiz olur
Bende aynı durumu yaşadım 8 transferim vardı ama yapılmadı yumurtlama olmuş erken iğne yapıldı regl olmayı bekliyorum insallah güzel haberler alalım hep birlikteİnşAllah, bilmiyorum ki kendimi transfer olurum diye hazırlamışım. Biraz şaşkınlık ve üzüntü yaşadım. Doktorumda şey dedi tarlamız güzel olsun ki ekinimizde verimli olsunİnşAllah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmayacaktır.
Saol kuzum beklemedeyim bende sende güzel haberler ile gelEvet kesin oluyorsunuz 14.günü oldum ben pazartesi gidiyorum işallah estrofeme başlıcam sizde olursunuz merak etmeyin
Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum ilk transferimde o kadar heyecanlı idim ki kesin pozitif dedim maalesef negatif gördük 35 yaşa 1 hafta kala 2 transferim olucak inş bu sefer tutunacak ve bana hediye olacak rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin (amin)Kızlar herkese merhaba benim ilk transferim olacak o yüzden hem biraz stresli hem de heyecanlıyım , buradaki arkadaşlar hem yaşlarınızı hem de kaçıncı denemeniz olduğunu, neler yaptığınızı ,yaşadığınız tecrübeleri paylaşırsanız, benim gibi heyecanlı anne adayları için süper olur