Sizin kaçıncı gün olacak salı günü:) ya bazen regli ağrısı gibi bıcak batmaları yaşıyorum, regli olmadan önce yüzümde sivilce çıkar oda var endişeliyimBende salı günü düşünüyorum ama heyecandan nasıl yaparım bilmiyorum :)
Yükselebilir canım burda çok kişinin yükseldi okumuştum, 2 gün sonra artış 2 kat şeklinde devam etmeliKızlar merhabalar benim 5.gün embriyosu 9.gün 23 beta hcg geldi sizce yükselir mi
Toplama işlemindemi 6 tane var. Benimde 7 tane toplandı 5 tane oluştu genetiğe gitti 5 tanesi 2 tane sağlıklı geldi. 1 tane sağlıklı var şuan elimizdeBende ilk defa yasayacagim ve heyecanlıyım şimdi yumurta büyütmeye başladılar ama sanki benim az yumurtam var 4.gundur iğne yaptım 6 yumurta falan var dediler sonra çoğalıyor mu
Çok teşekkür ederim canım Rabbım hepimizin kucağını doldursun inşallah dualarınıza beni de katarsaniz çok sevinirimYükselebilir canım burda çok kişinin yükseldi okumuştum, 2 gün sonra artış 2 kat şeklinde devam etmeli
Amin canım benim allah hepimizin yardımcısı olsun bol artışlar gör inşallahÇok teşekkür ederim canım Rabbım hepimizin kucağını doldursun inşallah dualarınıza beni de katarsaniz çok sevinirim
Zorlu bir süreç atlatmışsınız ameliyatlar falan. Maalesef fazla oluyor iğneler hormonları yükseltiyor. Evet belli bir yaştan sonra ilk transferde 2 embriyo transferi yapılıyormuş. Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin inşallahBenim de durumum şöyle , geçen sene temmuz ayında prp eksozom ile başladık amh düşüklüğü var bende , sonra iki yumurta toplaması yapıldı havuz yöntemi uygulandı , rahmimde çöküklük varmış bir de histerekopi sonrası rahim hazırlığa geçtik , bu cuma transferim olacak yaşım 34 ve ilk denemem olacak , 5. Gün 2 embriyo transferi yaptıracağız , şuan 2 iğne bir fitil ve bir hap kullanıyorum , bugün bağışıklık için bir serum yapıldı ama vücuduma o kadar çok ilaç yüklendi ki normalde tek embriyo transfer yaptıracaktık ama şans %35 dendi , sırf bu yüzden iki embriyo transfer ettireceğiz şansımızı arttırmak için birde yaş ta artık çok genç bir yaş değil , bende de durumlar böyle
Benim Salı günü transfer gününüzde sayarsak 8. Gün oluyor 30 nisanda transfer oldum bende de ara karnımda ağrı oluyor ama gaz ağrısı gibide inş pozitif sonuç alırızSizin kaçıncı gün olacak salı günü:) ya bazen regli ağrısı gibi bıcak batmaları yaşıyorum, regli olmadan önce yüzümde sivilce çıkar oda var endişeliyim
İnşeAllah yükselirKızlar merhabalar benim 5.gün embriyosu 9.gün 23 beta hcg geldi sizce yükselir mi
İnşallahBenim Salı günü transfer gününüzde sayarsak 8. Gün oluyor 30 nisanda transfer oldum bende de ara karnımda ağrı oluyor ama gaz ağrısı gibide inş pozitif sonuç alırız
İnşallah çok sagolunİnşeAllah yükselir
Hayır daha toplama gününe var ilaç kullandıktan sonraki 4.gunToplama işlemindemi 6 tane var. Benimde 7 tane toplandı 5 tane oluştu genetiğe gitti 5 tanesi 2 tane sağlıklı geldi. 1 tane sağlıklı var şuan elimizde
Ben 8 gün Gonal f kullanıp kontrole gitmiştim. Doktor yumurtaların 17 mm olduğunu gördü. Sonra 2 gün daha gonal f kullandım ve çatlatma iğnesi yapmıştım. Günlük dozum 225tkac tane
Kaç tane vardı yumurtanizBende 12.gün toplanmıştı yumurta, 10.gün gece çatlatma iğnemi vurmuştum
22 yumurtam vardı 5.güne 7 tane ulaştıKaç tane vardı yumurtaniz
Doktor Ultrasonda 14 tane saydı ama 12 tane toplanmıştıKaç tane vardı yumurtaniz
Merhaba kontrole gittinizmi rahim duvarınız kalinlasmismi benim ki 9.9 'di en son. Ikimizin transferide aynı gün az kaldı ben çok heyecanlıyımToplama işlemindemi 6 tane var. Benimde 7 tane toplandı 5 tane oluştu genetiğe gitti 5 tanesi 2 tane sağlıklı geldi. 1 tane sağlıklı var şuan elimizde
Ben şuan tedavi aşamasındayım canım regl olmayı bekliyorum sonrası gün verilecek gönlünce olsun herşey güzel haberler alalım hep birlikteMerhaba kontrole gittinizmi rahim duvarınız kalinlasmismi benim ki 9.9 'di en son. Ikimizin transferide aynı gün az kaldı ben çok heyecanlıyımsizde durumlar nasıl
Çatlatma iğnesi yapılmış mıydı?Kızlar merhabalar benim 5.gün embriyosu 9.gün 23 beta hcg geldi sizce yükselir mi
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahBende aynı durumu yaşadım 8 transferim vardı ama yapılmadı yumurtlama olmuş erken iğne yapıldı regl olmayı bekliyorum insallah güzel haberler alalım hep birlikte