2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

haha gerçekten ya, benim bir arkadaşım çok endiseli diye asla istemiyor mesela, onun dışında da hiç istemeyen arkadaşlarım var, ben çok istedim yalan yok, inşallah hamilelik sağlam geçsin gerisini hallederiz gibi geliyorhep bir cahil cesareti

Kızlar bugün 5+4 üm doktor kanamaya bakarken kalp atışına da bakmak istedi daha erken dedi. İki keseden biri görünmedi bugün. Tek kesen iyi durumda haftaya kalp atışını duyarsın dedi. Üzüldüm bebeğime sağ salim kavuşurum inşallah. Siz kaçıncı haftada duydunuz?

daha önce iki kese mi görünmüştü canım? endiselenme bu arada, 6-7 gibi duyulabiliyor. doktor iyi demiş zwten, ona odaklan, doktorlardan iyi bilemeyiz zaten, korkma

Canım geçmiş olsun şükür iyiymiş bebeğin bazen ultorson aletinden kaynaklı oluyor görünmemesi güzelmiydi ultrosan aleti? Ayrıca her şeyde vardır bir hayır canım lütfen kendini üzme Birtane olsun seninle olsun inşallah güzel devam etsin

Estağfurullah canım her açının zorlukları var kendi zorumuzu seçtik biz umarım bütün yaşadığımız zorluklar yersiz endişelerimiz olur hepsi geçer gider benim belirtilerde geri döndü gibi göğüs sızlaması özellikle en iyisi kendimi çok dinlemeyeyim ben

Doktora kendi doktorumun ultrason görüntüsünü de gösterdim. Ama şu an bir tane var dedi gösterdi hatta bana da ultrasonda. Düştü mü gelişmedi mi anlamadım ama ben

daha önce iki kese mi görünmüştü canım? endiselenme bu arada, 6-7 gibi duyulabiliyor. doktor iyi demiş zwten, ona odaklan, doktorlardan iyi bilemeyiz zaten, korkma
Evet çift embriyo transferi olmuştum. Ve tam hep çok yüksekti. Muayene olurken de çift kese vardı. Bugün başka bir doktor tek kese var dedi. Kalp atışına baktı ama daha erken dedi. İnşallah duyabiliriz. Bu şekilde iki keseyken tek kese olan oldu mu? Acaba o yüzden mi oldu kanamam

Canım benimde 2 embryoyudu 5+5 gittiğimde beta çok yüksek çıkmasına rağmen tek kese göründü ve doktor bebeği de gördüğünü ve kalp atışını çok hafiften başladığını belirtti. Bir sonraki hafta da dopplere verdi atışları dinledik. Ben tekine de raziydim. Eşim üzüldü ikiz bekliyorduk diye ama doktorum da böylesi daha iyi olmuştur belki çünkü diğeri gelişim gösterip düşük riski yapsaydi diğeri içinde riskti dedi bir önceki gebeligimde yasamistim çünkü.

anladım canım geçmiş olsun, benim de iki embriyo konmuştu, direkt tek kese göründü, öyle mi acaba dedim, geçmiş olsun, bir olsun bizim olsun. bunda da hayır var inan. bebişinle bol sans, her şey yolunda gitsin inşallah

Evet içimi ferahlattınız sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Üzüldük biraz ama önemli olan bebeğimi sağlıkla kucağıma almamız. Hepimizin yolu çetrefilli Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Evet çok haklısınız bir olsun bizimle olsun. İnşallah bakalım kalp etışına kadar heyecan varr

Doktora kendi doktorumun ultrason görüntüsünü de gösterdim. Ama şu an bir tane var dedi gösterdi hatta bana da ultrasonda. Düştü mü gelişmedi mi anlamadım ama ben
Canım diğer kese küçülmüşte olabilir henüz net görünmeyedebilir 8-9 haftalarda ikinci keseyi ilk kez görenler bile oluyor hakkında hayırlısı olsun tek olsa da üzülme çoğul gebelik biraz daha hassas oluyor hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

Hep beraber güzel kolay sağlıklı gebelikler geçirelim canım. Hersey gönlünce olsun

Evet çok haklısınız bir olsun bizimle olsun. İnşallah bakalım kalp etışına kadar heyecan varr
Sağ olun teşekkür ederim

Kızlar Protestan kullananlar ki bir çoğumuz kullanıyoruz sanırım doktor 9.haftaya yakın günde 1 e düşür sonra bırak demişti bende günde 1 e düşürdüm 3 gündür bel ağrım geçti göğüs hassasiyetim azaldı sebebi Protestan 200mg günde 3 kere aldığım için bu hormon kasları gevşettiğinden bel ağrısı yapıyordu azaldığı için ağrılar da azaldı. İlk başta çok endişe ettim bebeğe bir şey mi oldu belirtiler azaldı diye ama araştırınca sebebinin bu olduğuna kanaat getirdim. Yine de aynı durumu yaşayan varsa bende böyle oldum derse biraz daha kafam rahatlayacak

Kızlar kanama yaşadıktan sonra doktor pruluton yaptırdı. İğneden sonra kanamam az da olsa yine oldu geceden beri ara ara. Bu normal mi? Yoksa kanamanın hemen kesilmesi mi gerekiyordu?

Kızlar 5+3 günlük olduk henüz kalp atışına gitmedim göğüs hassasiyeti haricinde hiç belirtim yok bu normal mi ? Mide bulantısı vs bu belirtiler ne zaman başlıyor ?

Kızlar 5+3 günlük olduk henüz kalp atışına gitmedim göğüs hassasiyeti haricinde hiç belirtim yok bu normal mi ? Mide bulantısı vs bu belirtiler ne zaman başlıyor ?
7+6 yım hala midem bulanmıyo benim de göğsüm hassas, şişip iniyor arada. Çok ayakta kalırsam hafif bel ağrısı, arada karın-kasık ağrısı var o kadar. Bulantı olacak hatta belirti illa olacak diye bişey yokmuş onu anladım ben de bu süreçte:)

Kızlar kanama yaşadıktan sonra doktor pruluton yaptırdı. İğneden sonra kanamam az da olsa yine oldu geceden beri ara ara. Bu normal mi? Yoksa kanamanın hemen kesilmesi mi gerekiyordu?
Ben yaşamadım ama okuduğuma göre kesilen de var kanaması azalan da. Devam ederse doktor 3-4 gün sonra tekrarlatıyo iğneyi sanırım. Azalması da iyiye işaret içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…