Doktorun ne diyor bu duruma kan sulandırıcı kanama yapıyor maalesef coraspinle devam etsen yeterli gelir mi acaba bilemedim canım kaç haftalık şu an kese etrafında kanama alanı yoksa bence ara ara lekeler vs sorun olmaz gibiolur tabi benim eşimde de serm.axligi var önceki evliliğinden çocuğu olmasına rağmen, sıvı var her türlü sonuçta, canlı hücre sayısıyla alakali değil bemce sıvıyla alakalı bir durum herhalde. ama bu kadarını beklemiyorduk, ya şey soracağım size benim ikinci kez kanamam oldu acile gittik, kan sulandiriciyi bırak dediler, benim kanım da pıhtılaşmaya yatkın ne yapsam biledim.
ya insallah, İzmir doktorum.yanit yazmadı daha ben zaten hap olarak alıyorum sadece. 7+6 bugün, inşallah güzelce büyüsün bebeklerimiz ya, neyse tutmayayim, iyi bayramlar, çok çok savol güzelimDoktorun ne diyor bu duruma kan sulandırıcı kanama yapıyor maalesef coraspinle devam etsen yeterli gelir mi acaba bilemedim canım kaç haftalık şu an kese etrafında kanama alanı yoksa bence ara ara lekeler vs sorun olmaz gibi
İyi bayramlar canım güzel olacak eminim maşallah büyümüşüzya insallah, İzmir doktorum.yanit yazmadı daha ben zaten hap olarak alıyorum sadece. 7+6 bugün, inşallah güzelce büyüsün bebeklerimiz ya, neyse tutmayayim, iyi bayramlar, çok çok savol güzelim
ay ne güzel dedin, inşallahİyi bayramlar canım güzel olacak eminim maşallah büyümüşüzsağlıkla gelsin bir kaç hafta sonra bu telaşlarımızın yerini cinsiyeti konuşmalar alacak Allah’ın izniyle
Canım duphalac şurup önermişti doktorum kabızlık durumunda kullanmam için bol su başka aklıma gelen bir şey yok benim ilaçları kullanmaya başladığım ilk transfer günleri kabızlık oldu bir kaç gün o şurubu içtim birde kayısı yedim geçti çok şükür geçmiş olsun geçer inşallahKızlar iyi bayramlar herkese. Kabızlık sorunu yaşayanınız var mı acaba neler yapıyorsunuz? Kayısı, kayısı suyu, zeytinyağı denedim bana mısın demedi. 3 gündür fena durumdayım.
Her gün kefir içiyorum transferden bu yana. Hiç kabızlık yaşamamıştım. Ama 3 gündür ne yaptıysam kar etmedi. Duphalac bana da vermişlerdi ama hiç kullanmadım şimdi sen deyince hatırladım. Bugün dışarda kalacağız da yarın eve gidince başlayayım olmazsa. Çok teşekkür ederim. Vallahi 5 aylık oldu karnımCanım duphalac şurup önermişti doktorum kabızlık durumunda kullanmam için bol su başka aklıma gelen bir şey yok benim ilaçları kullanmaya başladığım ilk transfer günleri kabızlık oldu bir kaç gün o şurubu içtim birde kayısı yedim geçti çok şükür geçmiş olsun geçer inşallah
Kabızlık zordur canım başlarındayken önlemini al mutlaka hem bebiş büyüdükçe de baskı yapıyor geçer inşallah bir an önceHer gün kefir içiyorum transferden bu yana. Hiç kabızlık yaşamamıştım. Ama 3 gündür ne yaptıysam kar etmedi. Duphalac bana da vermişlerdi ama hiç kullanmadım şimdi sen deyince hatırladım. Bugün dışarda kalacağız da yarın eve gidince başlayayım olmazsa. Çok teşekkür ederim. Vallahi 5 aylık oldu karnım
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın doktorun ulaştımı naptınızya insallah, İzmir doktorum.yanit yazmadı daha ben zaten hap olarak alıyorum sadece. 7+6 bugün, inşallah güzelce büyüsün bebeklerimiz ya, neyse tutmayayim, iyi bayramlar, çok çok savol güzelim
ya korktum çok yine gece belli bir saate kadar devam etti de, ama acilden çok yoğun ve pihtili olmazsa gelme dediler, yatıp dinlendim, benim İzmir'deki doktordan da hala cevap gelmeyince almadım asprin, artık bayram sonrası burada birine başlayacağım kesin olarak, İzmir'e de muayeneye gelemeyeceğim i söylemek daha kolay olur artık, masrafon yaninda o kadar yorulmam da lazım anlaşılan.Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın doktorun ulaştımı naptınız
dün benim de oldu canım, acile gittik, bebek iyiydi, çok kişi yaşadı inan, derin nefes al, dua ediyorum. inan kanamaların çoğunda bir şey olmuyor, bol şansKızlar kanamam var çok kötüyüm düşük yapmıyorumdur inşallah dua edin lütfen
Lütfen soğuk kanlı olmaya çalış neticeyi görmeden kendini üzme herkes yaşadı bu durumu bizi haberdar etKızlar kanamam var çok kötüyüm düşük yapmıyorumdur inşallah dua edin lütfen
Çok şükür bebek iyi olsun da çok geçmiş olsun canım ya benimde bugün evham yapma günüm sanki belirtim hiç yok göğüs ağrım da geçti gibi bir hafta sonra kontrolüm var deli deli şeyler aklıma geliyor annelik=delilikdün benim de oldu canım, acile gittik, bebek iyiydi, çok kişi yaşadı inan, derin nefes al, dua ediyorum. inan kanamaların çoğunda bir şey olmuyor, bol şanshaber ver.
Çok şükür canım çok geçmiş olsun son olsun bu endişelerin güzellikle kucağına al inşallahMuayene oldum kızlar aktif kanamam yokmuş. Kendi doktorum iki kese görmüştü ama doktor tek kese gördü. Muhtemelen diğeri gelişmedi dedi. Yolk sac ve kese iyi görünüyor dedi rahimde kanamam olmuş ama durmuş. Pruluton iğneyi 3 günde bir yap bol bol dinlen dedi. Kalp atışı için daha duyulmuyor dedi.
canım benim yerim, gerçekten normal günümüz yok, belirti azalmasına valla takilmamamiz lazim çünkü kaybolup geldiğini kendimizde de gördük, bildiğimiz, okuduğumuz, adaptasyon meselesi dışında. ama anlıyorum yani, öküz altında buzağı arıyoruzÇok şükür bebek iyi olsun da çok geçmiş olsun canım ya benimde bugün evham yapma günüm sanki belirtim hiç yok göğüs ağrım da geçti gibi bir hafta sonra kontrolüm var deli deli şeyler aklıma geliyor annelik=delilik
Sorma canım ama bugün birden gitti göğüs ağrısı geçti normalde hapşırma öksürme durumunda batma hissederdim o da yok umarım abes bir şey değildir bu durumcanım benim yerim, gerçekten normal günümüz yok, belirti azalmasına valla takilmamamiz lazim çünkü kaybolup geldiğini kendimizde de gördük, bildiğimiz, okuduğumuz, adaptasyon meselesi dışında. ama anlıyorum yani, öküz altında buzağı arıyoruzbizimkiler çok beklemeli oldu bir de hala inanamama durumu var sanırım içten içe bizde senin bir sonraki randevun ne zaman bu arada? net doktorun var mı? tüp bebek doktoruyla mi devam ediyorsun?
göğüs hassasiyeti en çok gidip gelen ben de, ona alistim, ama bundan iki hafta önce gittiğinde hemen doktora gitmiştimSorma canım ama bugün birden gitti göğüs ağrısı geçti normalde hapşırma öksürme durumunda batma hissederdim o da yok umarım abes bir şey değildir bu durumtüp bebek doktorum Ankara’da ben memlekette bir doktorla devam ediyorum o da tüp bebek doktoru yaklaşımı çok iç rahatlatıcı olduğu için onunla başladık bir sonraki randevum haftaya pazartesi bir hafta nasıl geçecek bilemiyorum
Ayy evet ya güzel heyecanlarla sonuçlansın inşallah benim Dr da riskli gebelik takibi yapıyor o da ekstra ilgimi çekmişti tüp bebek demek riskli gebelik demekgöğüs hassasiyeti en çok gidip gelen ben de, ona alistim, ama bundan iki hafta önce gittiğinde hemen doktora gitmiştimilk net kalp atışını da o gün duyduk. iyi ve içine sinen bir doktor bulmuşsun süper ben de pazartesiye burada bir doktordan aldım denemek için, riskli gebelik takibi diyor, inşallah iyi çıkar, pazartesi yine burada heyecan var