Prultonu 3 günde bir yap dedi. İnşallah bebeğim iyidir korkuyorumBen yaşamadım ama okuduğuma göre kesilen de var kanaması azalan da. Devam ederse doktor 3-4 gün sonra tekrarlatıyo iğneyi sanırım. Azalması da iyiye işaret içini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prultonu 3 günde bir yap dedi. İnşallah bebeğim iyidir korkuyorumBen yaşamadım ama okuduğuma göre kesilen de var kanaması azalan da. Devam ederse doktor 3-4 gün sonra tekrarlatıyo iğneyi sanırım. Azalması da iyiye işaret içini ferah tut
Bir sonrakinde tamamen kesilir inşallah. Bu gruptakilerde ne kanamalar oldu herkesin bebeği çok şükür yerinde büyüyorPrultonu 3 günde bir yap dedi. İnşallah bebeğim iyidir korkuyorum
Bende sizin gibiyim hatta aynıyım diyebilirim. O zaman anormallik yok kalp atışını ne zaman duydunuz acaba bana 24 hazirana gün verdiler Şuan tahminen 5+3 falanım diye düşünüyorum7+6 yım hala midem bulanmıyo benim de göğsüm hassas, şişip iniyor arada. Çok ayakta kalırsam hafif bel ağrısı, arada karın-kasık ağrısı var o kadar. Bulantı olacak hatta belirti illa olacak diye bişey yokmuş onu anladım ben de bu süreçte:)
Ben sanırım 6+3 tü hesaplamaya göre, ama keseye göre 6+6 çıktı kalp atışını duyduğumda. Şimdi cuma günü tekrar kontrolüm var. Her seferinde acaba bişey mi oldu diye kafayı yiyorum hala:) ama yaşadığımız herşey normal herkes farklı şeyler yaşıyor inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımızaBende sizin gibiyim hatta aynıyım diyebilirim. O zaman anormallik yok kalp atışını ne zaman duydunuz acaba bana 24 hazirana gün verdiler Şuan tahminen 5+3 falanım diye düşünüyorum
Ne güzel inşallah benimki de duyulur sizin transferiniz ne zaman olmuştu? Benim 29 mayısta oldu transferim tam bilemiyorum kaç olduğunu sitelerin hepsi başka yazıyor. İnşallah sağlıkla alırız beneklerimizi aminBen sanırım 6+3 tü hesaplamaya göre, ama keseye göre 6+6 çıktı kalp atışını duyduğumda. Şimdi cuma günü tekrar kontrolüm var. Her seferinde acaba bişey mi oldu diye kafayı yiyorum hala:) ama yaşadığımız herşey normal herkes farklı şeyler yaşıyor inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
14 mayısta taze transfer yapıldı. Günleri ben de karıştırıyorum ultrason fotoğraflarında yazıyo da ordan takip ediyorum ben de amin inşNe güzel inşallah benimki de duyulur sizin transferiniz ne zaman olmuştu? Benim 29 mayısta oldu transferim tam bilemiyorum kaç olduğunu sitelerin hepsi başka yazıyor. İnşallah sağlıkla alırız beneklerimizi amin
Progestan hormonunun vücudu etkileyen yan etkileri var evet ama ben hala devam ettiğim için bilemiyorum ben de 9. Haftama girdim sanırım 12. Haftada bıraktıracaklar yavaştan hiç fikrim yokKızlar Protestan kullananlar ki bir çoğumuz kullanıyoruz sanırım doktor 9.haftaya yakın günde 1 e düşür sonra bırak demişti bende günde 1 e düşürdüm 3 gündür bel ağrım geçti göğüs hassasiyetim azaldı sebebi Protestan 200mg günde 3 kere aldığım için bu hormon kasları gevşettiğinden bel ağrısı yapıyordu azaldığı için ağrılar da azaldı. İlk başta çok endişe ettim bebeğe bir şey mi oldu belirtiler azaldı diye ama araştırınca sebebinin bu olduğuna kanaat getirdim. Yine de aynı durumu yaşayan varsa bende böyle oldum derse biraz daha kafam rahatlayacak
Seninle belirtilerimiz tamamen aynı bulantı yok göğüslerim dün bir ara indi hassasiyeti geçti sonra yine olur gibi oldu öksürünce göğüslerim sızlıyor ara ara bel ve kasık ağrısı o da biraz hareket ettiğimde tamamen aynı7+6 yım hala midem bulanmıyo benim de göğsüm hassas, şişip iniyor arada. Çok ayakta kalırsam hafif bel ağrısı, arada karın-kasık ağrısı var o kadar. Bulantı olacak hatta belirti illa olacak diye bişey yokmuş onu anladım ben de bu süreçte:)
Rahat hamilelik geçirenlerdeniz eşim bugün sabah kalktığında burnun şişmiş dedi bana inanamadım aynaya bi baktım burnumun ucu top gibi olmuş çok erken değil mi böyle ya. Ben 9 ayın sonunda top gibi bişey olcam galibaSeninle belirtilerimiz tamamen aynı bulantı yok göğüslerim dün bir ara indi hassasiyeti geçti sonra yine olur gibi oldu öksürünce göğüslerim sızlıyor ara ara bel ve kasık ağrısı o da biraz hareket ettiğimde tamamen aynı
İnşallah rahat geçiririz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız geçer gider bu endişeli zamanlarRahat hamilelik geçirenlerdeniz eşim bugün sabah kalktığında burnun şişmiş dedi bana inanamadım aynaya bi baktım burnumun ucu top gibi olmuş çok erken değil mi böyle ya. Ben 9 ayın sonunda top gibi bişey olcam galiba
Belirti gidip gelince hepimiz endişeleniyoruz ama vücut adapte oluyor onunda etkisi var güzel düşünelim güzel olsun inşallahKızlar bir hafta önce dönerken batmalarim bıçak gibi sokuluyordu gecmisti böyle olduğunda gttigimde ufak kanama alanı var diyip hiç müdahale edilmedi. Şimdi tekrar aynı şeyi yasiyorum. Kanama yok belirti gidiyor seviniyorum geliyor üzülüyorum belirti gidinceye gerçi üzülüyorum ne yapayım. Kendi doktorum da yok beklemeli miyim.
Merhaba benim 10 haziranda transferim oldu öğleden sonra 3 gibi 5.gun embriyosu taze transfer.Tranferin 8. Günü bugün sabah evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif sonuc alan varmı
Belirti gidip gelince hepimiz endişeleniyoruz ama vücut adapte oluyor onunda etkisi var güzel düşünelim güzel olsun inşallah
İnşallah pozitif sonuç almak nasip olurAslında 8 gün çok da erken değil erken gebelik testi için ama yine de 2 gü sonra kan ver mutlaka doğru sonucu verir
Amin canım inşallah hersey gönlünce olsun. Testte çıkmadı diye de endişe etme hiç belli olmuyor 450 lerde çıkan beta da çok hafif silik çıkmıştı benim onun için henüz idrara da geçmemiş olabilir. Ümitsiz olmaİnşallah pozitif sonuç almak nasip olur
Kızlar bu sbaah kanamam tekrar arttı hastaneye gittim. Başka bir doktor muayene etti. İki kese var dedi bir kesenin etrafında çok büyük kanama alanı var dedi. Aktif kanama olan kesenin içindeki bebeği göremedi kanamadan ötürü. Diğer kesenin içindeki bebek sağlıklı görünüyor ama kanama etrafında olduğu keseyi düşürürse beraberinde diğer keseyi düşürebilir düşük tehliken var dedi. İlaç dozlarını arttırdı. İnşallah kanaman kahverengiye dönüşürse iyi dedi.
Sizinde mi çift embriyoydu? Diğer bebek nasıl şu an iyi mi? Tecrübelerinize ihtiyacım var. Dün yaptık pruluton o yüzden yarın tekrar yap dedi.Ahh canım aynısını yasadim. Allahım sağlıklı olanı mutlaka dunyaaya getirecektir diğeri kendini tamamen yok edene kadar kanama olur sonra azalir biter. Pruluton falan yapsalardı hizlica kanamayı durduyolar. Korkma sağlıklı olan gebelik mutlaka devam edecektir takibini iyi yap yeterli elimizden başka bir şey gelmiycek