- 12 Ağustos 2007
- 1.037
- 1.403
Yatış yaptı değil miKızlar bu sabah kanamam tekrar arttı hastaneye gittim. Başka bir doktor muayene etti. İki kese var dedi bir kesenin etrafında çok büyük kanama alanı var dedi. Aktif kanama olan kesenin içindeki bebeği göremedi kanamadan ötürü. Diğer kesenin içindeki bebek sağlıklı görünüyor ama kanama etrafında olduğu keseyi düşürürse beraberinde diğer keseyi düşürebilir düşük tehliken var dedi. İlaç dozlarını arttırdı. İnşallah kanaman kahverengiye dönüşürse iyi dedi.
İnşallahAmin canım inşallah hersey gönlünce olsun. Testte çıkmadı diye de endişe etme hiç belli olmuyor 450 lerde çıkan beta da çok hafif silik çıkmıştı benim onun için henüz idrara da geçmemiş olabilir. Ümitsiz olma
Benim Eylül ayındaki transferimdi canim şuan mayısta tekrar oldum benimki kötü sonuclandi ama benimle birlikte o dönemde bizim gibi olanlar biri düştü kanama ile diğeri devam edenlerde oldu. Herkesin gebeliği kendine özgü ve aklında olsun sağlıklı gebelik mutlaka kanama da olsa devam edecektirSizinde mi çift embriyoydu? Diğer bebek nasıl şu an iyi mi? Tecrübelerinize ihtiyacım var. Dün yaptık pruluton o yüzden yarın tekrar yap dedi.
Benimde bir kesenin altında kanama alanı vardı 3 gün hastanede kaldım. Çıktıktan sonra başka doktora da gittim kanama alanı bitti ama 12 gün oldu kahverengi lekelenme oluyor. Korkma. O kanama alanı kendini küçültüyordur. Oradaki kan dışarı çıkmalı zatenKızlar bu sabah kanamam tekrar arttı hastaneye gittim. Başka bir doktor muayene etti. İki kese var dedi bir kesenin etrafında çok büyük kanama alanı var dedi. Aktif kanama olan kesenin içindeki bebeği göremedi kanamadan ötürü. Diğer kesenin içindeki bebek sağlıklı görünüyor ama kanama etrafında olduğu keseyi düşürürse beraberinde diğer keseyi düşürebilir düşük tehliken var dedi. İlaç dozlarını arttırdı. İnşallah kanaman kahverengiye dönüşürse iyi dedi.
Sizin de çift kese miydi? Şu an iyilerdir inşallah bebekleriniz. Ne tür tedavi uygulandı sizinBenimde bir kesenin altında kanama alanı vardı 3 gün hastanede kaldım. Çıktıktan sonra başka doktora da gittim kanama alanı bitti ama 12 gün oldu kahverengi lekelenme oluyor. Korkma. O kanama alanı kendini küçültüyordur. Oradaki kan dışarı çıkmalı zaten
Evet sağlıklıdır inşallah hepimizin de bu kadar çabalarımızın sonunda kucağımıza alırızBenim Eylül ayındaki transferimdi canim şuan mayısta tekrar oldum benimki kötü sonuclandi ama benimle birlikte o dönemde bizim gibi olanlar biri düştü kanama ile diğeri devam edenlerde oldu. Herkesin gebeliği kendine özgü ve aklında olsun sağlıklı gebelik mutlaka kanama da olsa devam edecektir
Hayır dinlen dedi lavabo harici kalkmıyorum. Promester günde iki taneye çıkardı. Pruluton 3 günde bir yap dedi. Hatta dün yapmıştım yarın yine yap dedi.Yatış yaptı değil mi
HayırYatış yaptı değil mi
Kanamadan sonra nasıl bir tedavi uygulandı size neler yaptınız?Sizin de çift kese miydi? Şu an iyilerdir inşallah bebekleriniz. Ne tür tedavi uygulandı sizin
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar sen içini ferah tut geçer Allahın izniyleKızlar bu sabah kanamam tekrar arttı hastaneye gittim. Başka bir doktor muayene etti. İki kese var dedi bir kesenin etrafında çok büyük kanama alanı var dedi. Aktif kanama olan kesenin içindeki bebeği göremedi kanamadan ötürü. Diğer kesenin içindeki bebek sağlıklı görünüyor ama kanama etrafında olduğu keseyi düşürürse beraberinde diğer keseyi düşürebilir düşük tehliken var dedi. İlaç dozlarını arttırdı. İnşallah kanaman kahverengiye dönüşürse iyi dedi.
Hayır dinlen dedi lavabo harici kalkmıyorum. Promester günde iki taneye çıkardı. Pruluton 3 günde bir yap dedi. Hatta dün yapmıştımYatış yaptı değil mi
Sizin de çift kese miydi? Şu an iyilerdir inşallah bebekleriniz. Ne tür tedavi uygulandı sizin
İnşallahCanım Allah yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar sen içini ferah tut geçer Allahın izniyle
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar sen içini ferah tut geçer Allahın izniyle
Canım merhaba hayırlı olsun tabikide güzel sonuçKızlarr merhaba geçen gün de yazmistim hicbir belirtim yok falan diye bugün 8. Günüm test verdim 119.0 cikmis sizce iyi mi
Gayet iyi canım 8. Gün 110 la öğrenmiştim ben de hayırlı olsunKızlarr merhaba geçen gün de yazmistim hicbir belirtim yok falan diye bugün 8. Günüm test verdim 119.0 cikmis sizce iyi mi
Gayet güzel değerin 10.gün daha da artmış olur hayorlısı ile 7.gün 65 ile öğrendim bendeKızlarr merhaba geçen gün de yazmistim hicbir belirtim yok falan diye bugün 8. Günüm test verdim 119.0 cikmis sizce iyi mi
Benimde çift kese aslında pek birşey yapmadılar. Progestanı hap gibi aldım 2 kere alıyordum fitil olarak, hap olarak 3’e çıkarttık. Kan sulandırıcıyı kestik kanama durana kadar. 3 gün kan sulandırıcı kullanmadım. Kahverengi lekelenmeye dönünce başladım. Şimdi tekrar progestanı fitil olarak kullanıyorum 2’ye düşürdük tekrar.Sizin de çift kese miydi? Şu an iyilerdir inşallah bebekleriniz. Ne tür tedavi uygulandı sizin
Proluton bende kullanıyorum. Zaten 5 günde bir yaptırdığım için yapmadılar ama hastanede bizim ısrarımızla bi progestan iğne yaptılar o kadarHayır dinlen dedi lavabo harici kalkmıyorum. Promester günde iki taneye çıkardı. Pruluton 3 günde bir yap dedi. Hatta dün yapmıştım yarın yine yap dedi.
Tabi ki iyi hayırlı olsunKızlarr merhaba geçen gün de yazmistim hicbir belirtim yok falan diye bugün 8. Günüm test verdim 119.0 cikmis sizce iyi mi
Ayy insallah artar asıl bundan sonra basliyor diyorlardı da inanmiyordum valla artacakmi falan diye dusunuyorum oyleceGayet güzel değerin 10.gün daha da artmış olur hayorlısı ile 7.gün 65 ile öğrendim bende