6+5 bugün ağrım olmuştu bu sabah kasik agrisi doktoruma yazdım bakalım gel derse gideceğimCanım Dr una sor ve ne olur ne olmaz bir acile git senin benimle aynı günün öyle hatırlıyorum 7 haftalık dimi sancın falan var mı korkma ama önlem al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+5 bugün ağrım olmuştu bu sabah kasik agrisi doktoruma yazdım bakalım gel derse gideceğimCanım Dr una sor ve ne olur ne olmaz bir acile git senin benimle aynı günün öyle hatırlıyorum 7 haftalık dimi sancın falan var mı korkma ama önlem al
Hadi ya öyle mi diyosun Hayırlısı olsun inşallah son cumayı bekleyeceğim inşallah dediğin gibidirKanda değer az çıkar, o da gelişen gebelik belirtisi olur. 5 ve üzeri çıkması yeterli oluyor.
Yazdim bakalım bi anda hersey güzel gidiyor sonra böyle şeyler oluyorCanım moralini bozma belki iyiye işarettir Doktorunla bir konuş istersen
Kan tahlilinde pozitif çıkar inşallah ❤Kızlar üzgünüm malesef olmadı Hiç ufacık çizgi bile yok
Çıkar canım. Kaçıncı gün embriyosu? Genelde 10 veya 12. Gün kan testi istiyorlar neden 13 gün acabaKızlar doktor 13. Gün kan ver dedi ama ben 12. Gün veya 11. Gün kan vereyim diyorum sizce kesin net çıkar mı sonuç ?
Benim kasık ağrılarım vardı yine negatif oldu belirtiler çokta önemli değil galiba artık hayırlısı deyip bekleyeceğizBende diyorum zaten neden hiç belirtim yok en ufak ağrım sancım ne bilim hiç bişey yok çünkü geçen sene ki hamilligim böyle değildi en azından küçükte olsa belirtim olurdu hiç acikmadim bile yani o belirti bile yoktu
Pazartesi gününe denk geliyor o gün test verirsem ücretsiz olacak pakete dahil sanırım ondan öyle gel dedi tamam canım 5. Gün embriyosuÇıkar canım. Kaçıncı gün embriyosu? Genelde 10 veya 12. Gün kan testi istiyorlar neden 13 gün acaba
Canım bende çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kan testi henüz vermedim belki geç tutunmustur diye de düşündüm amanbu saatten sonra olumlu düşünmüyorum malesef İnslalah bir mucize olur ama zor bence gibi doktor çift tehlikeli dedi o yüzden çift koymadı tek koydu bu sefer gecen sene ciftti hamileydim hayırlısı olsun inşallahCanım çok üzüldüm ya hakkında hayırlısı olsun kaçıncı denemen ve embriyo var mı geride tek olmuyorsa çift transfer yaparsın bir dahakine canını sıkma her şeyde vardır bir hayır
İnsalalh canım ama ümidim yok pekKan tahlilinde pozitif çıkar inşallah ❤
Bu tahlili yapmadan gece idrara kalktın mı ?Bende çok üzüldüm canım yapicak bişey yok malesef kanda çıkar net olarak ama bence o da negatif diye düşünüyorum çünkü dandik bir test değildi bugün 10 günüm çıkması lazımdı az da olsa diye düşünüyorum umarım test yanlıştır.Esim yok şu an çok geç gelir annem kardeşim yanımda onlara da bilmiyor henüz şimdi kan testine goturmezler gününde git der o yüzden bekliyorum belki iki günde bir mucize olur yanlışsa bile test yada belki geç tutunuyodur diye de düşündüm ama pek ümidim yok açıkçası hevesim heyecanım gitti
Sonuç çıkması gereken değerin altında çıkar sonra acaba hamile miyim değil miyim diye modunuzu düşürürsünüz. Hiç risklere girmeyelimKızlar doktor 13. Gün kan ver dedi ama ben 12. Gün veya 11. Gün kan vereyim diyorum sizce kesin net çıkar mı sonuç ?
Benim hiç birnseyik yok kuzum ne kasık ağrısı ne miğde bulantısı ne koku hassasiyeti ne bir ekstra belirti lekenme kanama hiç bişey yok tabiki belirti olarak bende aramadım çok fazla belirtisiz çok pozitif vardı hayırlısı olsun inşallahBenim kasık ağrılarım vardı yine negatif oldu belirtiler çokta önemli değil galiba artık hayırlısı deyip bekleyeceğiz
Vala en son gece 2 olmamıştı yaptım sonra sabah yaptım baya sıkışık uyandım öyle yaptım testiBu tahlili yapmadan gece idrara kalktın mı ?
Gece idrara kalktığım için ben idrar testi yapmamıştım. Çünkü idrardaki hcg düşüyor. Moral bozma ama bence de 2 gün daha bekleme kan ver varsa artık çıkar zaten. Yoksa da ilaçlarını bırakırsın en azından. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim yardımcın olsun. Maddi manevi çok zor bir süreç. Ama vakti değilse de ne yaparsan yap en kaliteli embriyo da olsa, en güzel merkez de olsa olmuyor. Vakti geldiğinde ümitsiz bir embriyo bile tutabiliyor. Sen niyet ettin çaba verdin. Rabbim bunları gördü. Gerisi onun takdiri. Hayırlıyı hayırsızı biz bilemeyiz. Belki de olmasını istediğimiz şeylerin olmaması bizim için daha hayırlıdır. İçini ferah tut bu yüzdenVala en son gece 2 olmamıştı yaptım sonra sabah yaptım baya sıkışık uyandım öyle yaptım testi
Gecikiyorsa rabbim bir güzellik verecektir sana tavsiyem bu süreçte yumurtalarının oluşması için çabala belki doğal yolla bile olabilir umutsuz olma hiç o kadar çok örneği var ki benim eltimin 15 sene çocuğu olmadı tüp bebek yaptı 4. Denemede tuttu kızı daha bir yaşına girmeden şu an doğal yolla hamile daha gençsin mutlaka olur ben o hissi aldım sendenCanım bende çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kan testi henüz vermedim belki geç tutunmustur diye de düşündüm amanbu saatten sonra olumlu düşünmüyorum malesef İnslalah bir mucize olur ama zor bence gibi doktor çift tehlikeli dedi o yüzden çift koymadı tek koydu bu sefer gecen sene ciftti hamileydim hayırlısı olsun inşallah
Lütfen öyle düşünme burada okumuştum kadın resmen kanamam patladı durduramıyorduk diyordu ama yine bebeğine kavuştu sen git hastaneye baksınlar için rahat eder önlem de alınır Allahın izniyle inşallah sorun olmayacak haber ver bize deBaya yoğun kanama geldi benden belimde çok ağrıyor sanki düşük yapacak gibi hissediyorum hazırlanıp kızımla doktora gidicem şimdi dua edin canlar tutunsun bebisim kızım o kadar çok kardeşi olmasını istiyor ki o da şuan anladı bizim moraller sıfır