sen süper bir kadınsın,
K Kubra Avci vardır bunda bir hikmet, ya ben şey düşünüyordum, tek embriyolarımızdı ve bir daha deneyemeyebilirdik, tuttu çok şükür ama tedirginim hala, bu doç. dr. mfk var, buralarda da çok konuşmuş onun eş paketleri, menopozun eşiğinde olan kadınlarda bile düzelme yapıyormuş, yalan olmasın ama ben şahsen denemeyi düşünüyordum, mantık olarak vücudun tüm mikrobiyotası vs. toksinlerden arınmalı zaten sağlıklı bir gebelik, yumurta oluşumu için, artık yumurtam oluşmuyor diyen kadınlardan bile gebelik olanlar yazıyor adama sürekli, instagramdan takip ediyorum, bir eş paketi deneseniz, denemekten bir şey çıkmaz hem genel sağlık için de iyi bir şey olmasa, kendim denemediğim için yanlış yönlendirmek de istemem. Bu Kardaşyan ailesini bilirsinin onların 45 yaşındaki en büyük ablası, 7 başarısız tüp bebekten sonra (yumurtası hiç çıkmıyormuş vs. gibi durumlar da varmış) tüp bebek şeylerini bıraktı "biz Tanrı'nın planına bırakıyoruz" diye ve hamile kaldı, o da çok detoks, vitamin vs. olayına girmiş. Neyse, her halükarda her sonuç sizin, kesin negatifse sonuç Cuma, sen bir güzel kendine bak, süslen, püslen, cilvelen, önce kendine ve eşine bak bir güzel. Dualarımız seninle!