Atma bugün oksaparı bir sorun olmaz ben iki güne bir faşan attığımda oluyor oksapar her gün atmıyorum çünkü moarraıyor ve bir tarafımda beze oldu zaten bırakırım 10 güne bence doktorum kızımda da bıraktırmıştıAyy iyi ya canım fazlası problem olur mu bilemedim akıl kalmadı bu süreçte
Yaaa canım çok sevindim amin inşallahVe kalp atışını duyduk kizlar çok şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlara
Test yaparım belki diyordun, yaptın mı canımYaaa canım çok sevindim amin inşallahSağlıkla gelsin bebisin inşallah kaç haftalık
İnşallah kanda da görünürAy cizgi gozukuyo saglikla gelsin insallah
Bugün aldırdım ama henüz yapmadım hala ya korkuyorum da eşimde yaptirmiyor eczaneye gitmişti ordan soyledim de öle getirdiTest yaparım belki diyordun, yaptın mı canım
Bence erken testse yapabilirsinBugün aldırdım ama henüz yapmadım hala ya korkuyorum da eşimde yaptirmiyor eczaneye gitmişti ordan soyledim de öle getirdiAcaba beklesem mi biraz daha
Çok teşekkür ederim Allah nasip etsinMerak etme hemen geçecek günler sen şu anın tadını çıkarrabbimin izni ile inşallah pozitif haber alırız sizden de
Kaçıncı gün olsu canım seninBugün aldırdım ama henüz yapmadım hala ya korkuyorum da eşimde yaptirmiyor eczaneye gitmişti ordan soyledim de öle getirdiAcaba beklesem mi biraz daha
Ama yarın ilk wc ile yapsan daha iyi olur benceBugün aldırdım ama henüz yapmadım hala ya korkuyorum da eşimde yaptirmiyor eczaneye gitmişti ordan soyledim de öle getirdiAcaba beklesem mi biraz daha
Yapma bence canım ama yapacaksan da ilk idrarla yapBugün aldırdım ama henüz yapmadım hala ya korkuyorum da eşimde yaptirmiyor eczaneye gitmişti ordan soyledim de öle getirdiAcaba beklesem mi biraz daha
Bende yapmayı düşünüyorum birbirimize gaz mı versek yapsakBugün aldırdım ama henüz yapmadım hala ya korkuyorum da eşimde yaptirmiyor eczaneye gitmişti ordan soyledim de öle getirdiAcaba beklesem mi biraz daha
Vala bilemedim ya erken diye de yapmak istemedim aslındaBende yapmayı düşünüyorum birbirimize gaz mı versek yapsakçok kararsızım ve benım kaşık ağrım başladı çok da korkuyorum ya olursam diye
Hadi ya akşam yapsam olmaz mı?Zaten kararsızımYapma bence canım ama yapacaksan da ilk idrarla yap
Öyle mi disyosun vala bilemedim kararsızımAma yarın ilk wc ile yapsan daha iyi olur bence
Benim 8 günümKaçıncı gün olsu canım senin
O zaman yarın yap 9. Gün olsun sabah ilk idrar olsunBenim 8 günümbugün
Evet mantıklı doğru diyosunO zaman yarın yap 9. Gün olsun sabah ilk idrar olsun