- 13 Kasım 2022
- 1.945
- 4.025
Her sabah idrarla koyuluğunu takip edebilirsiniz test gününe kadar. Ben de silik çizgi gördüm var gibi hayırlı olsun inşallahKızlar bugün 7. günüm dün lekelenmem oldu evde bir test vardı onu yaptım ikinci silik çıktı sanki pozitif gibi ne dersiniz?
Kan için bekleyeceğim dediğiniz gibi insan imanamıyor çok heyecanlanıyo inşallah pozitifdir
Çok sağ olun öyle yapayımHer sabah idrarla koyuluğunu takip edebilirsiniz test gününe kadar. Ben de silik çizgi gördüm var gibi hayırlı olsun inşallah
Olmaz merak etme ben de 8. Günü sünizit ve faranjit oldum hapşırmak ve öksürmekten mahvoldum ama hemşire o öyle hapşırınca fırlayacak bişey değil sakin ol dediAmin canım benimde inşallahbugün 8 günüm sanırım gripte oldum çok fazla hapşuruyorum insalalh bir sorun olmaz
Çok sevindim sizin adınızaVe kalp atışını duyduk kizlar çok şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlara
Olmaz merak etme ben de 8. Günü sünizit ve faranjit oldum hapşırmak ve öksürmekten mahvoldum ama hemşire o öyle hapşırınca fırlayacak bişey değil sakin ol dediiçini ferah tu
İnsan ister istemez bi stress yapıyor ama yapmasak daha iyi olacak her şeyOlmaz merak etme ben de 8. Günü sünizit ve faranjit oldum hapşırmak ve öksürmekten mahvoldum ama hemşire o öyle hapşırınca fırlayacak bişey değil sakin ol dediiçini ferah tut
Çok sevindim maşallah sizeVe kalp atışını duyduk kizlar çok şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlara
Ayy hadi gözünüz aydın canım sağlıkla kucağınıza alın inşallahVe kalp atışını duyduk kizlar çok şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlara
Çok sorun olacağını düşünmüyorum ama net bişey de diyemiyorum. İstersen hemşireye veya doktoruna yaz içini rahatlatacağını düşünüyorum Ben de fitili öyle unutup 2 saat arayla koymuştum :)Kızlar ya coraspini iki kez içtim galiba içtim mi içmedim mi anımsayamadım o sırada telefon geldi ilk kez oldu böyle bir kafa karışıklığı içmedim diye anımsıyorum ama tam emin değilim iki kez içmişsem sorun olur mu acaba
Hemşireye Sordum canım bana dönmesini bekliyorum bence de problem olmaz gibi ama aklıma takıldıÇok sorun olacağını düşünmüyorum ama net bişey de diyemiyorum. İstersen hemşireye veya doktoruna yaz içini rahatlatacağını düşünüyorum Ben de fitili öyle unutup 2 saat arayla koymuştum :)
Hiçbirşey olmaz 200 mg almış olursunuz içinizi ferah tutunHemşireye Sordum canım bana dönmesini bekliyorum bence de problem olmaz gibi ama aklıma takıldı
Merak etme hemen geçecek günler sen şu anın tadını çıkarBenim daha 2. Günüm ve günler asla geçmiyo, doktorum 3 gün ıstirahat et sırna işe dönebilirsin dedi
Canım birşey olmaz merak etme ben oksapar da atıyorum o gün atmamıştım bir sorun olmadı çok şükürKızlar ya coraspini iki kez içtim galiba içtim mi içmedim mi anımsayamadım o sırada telefon geldi ilk kez oldu böyle bir kafa karışıklığı içmedim diye anımsıyorum ama tam emin değilim iki kez içmişsem sorun olur mu acaba
Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah çok sevindimVe kalp atışını duyduk kizlar çok şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlara
Ayy çok teşekkür ederim ya işte fazlası sıkıntı olur mu bilemedim oksapar da varHiçbirşey olmaz 200 mg almış olursunuz içinizi ferah tutun
Ayy iyi ya canım fazlası problem olur mu bilemedim akıl kalmadı bu süreçteCanım birşey olmaz merak etme ben oksapar da atıyorum o gün atmamıştım bir sorun olmadı çok şükür