- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
Bir iki saat sürmedi bizim hiç beni opuya hazırlarlarken kıyafet falan giyerken eşimide sperme cagrıyorlardı hep ara bi beş on dakka yani eşim sperm verene kadar zaten beni almıs oluyorlardı içeriHanimlar birsey sormak istiyorum opu sırasında mi eşten sperm alınıyor yoksa 1 2 saat gibi öncesinde mi? Yani aynı anda mı oluyor iki işlem de
Anladim teşekkür ederimBir iki saat sürmedi bizim hiç beni opuya hazırlarlarken kıyafet falan giyerken eşimide sperme cagrıyorlardı hep ara bi beş on dakka yani eşim sperm verene kadar zaten beni almıs oluyorlardı içeri
Canım hayırlısı olsun inşallahMerhabalar yarın tahlil günüm bana dua edin lütfen inşallah pozitifi görim artık. 6. Denemem 20 mayısta transfer oldum 3.gün dondurulmuş çift embriyo biri bile saglıkla tutsa razıyım. Rabbim kimsenin kucagnı boş bırakmasın isteyen herkese bu yolda çaba harcayan yorulan herkesin son denemesi olsun inşallahaslında heyecanım yok bunda ama tedirginim biraz var mı yok mu varsa mucizem olacak yoksa gene herşey baştan başlıcak inşallah vardır inşallah
Negatif pozitife döner, pozitif negatife dönmez. Hayırla neticelensin inşallahHerkese hayırlı akşamlar benim 5.gun bı transferim oldu bigun 6.gunum ve erken gebelik yaptım silik bile ckmadi ogrendigimden beri yedim bitrdim kendimi aglamktan öğle vakti tuttuğum bı testti baya da şu içmistim şuan çok kötüyüm sizce pozitife döner mi
Cani merhaba test gününe var sanirim daha benimde 5.gunum şu an itibariyle testler yanıltıyor ve seninde daha erken bunun için o yüzden canını sıkma gününü bekle sürekli test yapma birde kan testinde daha net çıkıyor ve hergun değer artıyor zatenHerkese hayırlı akşamlar benim 5.gun bı transferim oldu bigun 6.gunum ve erken gebelik yaptım silik bile ckmadi ogrendigimden beri yedim bitrdim kendimi aglamktan öğle vakti tuttuğum bı testti baya da şu içmistim şuan çok kötüyüm sizce pozitife döner mi
Amin csnm inşallah allah hepimize nasip eder inşallahCanım hayırlısı olsun inşallahGüzel sonuçlar alırsın umarım rabbim nasip etsin
Canım aynı anda oluyo hemen hemen. Beni ameliyathaneye götürürlerken eşimi de odaya götürdüler. Sonrasında odada gözümü açtım eşim 5 dk arayla geldik dedi.Hanimlar birsey sormak istiyorum opu sırasında mi eşten sperm alınıyor yoksa 1 2 saat gibi öncesinde mi? Yani aynı anda mı oluyor iki işlem de
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidr dua edin lütfen okdr ihtiycaim varki ikinci denemem korkuyorumCani merhaba test gününe var sanirim daha benimde 5.gunum şu an itibariyle testler yanıltıyor ve seninde daha erken bunun için o yüzden canını sıkma gününü bekle sürekli test yapma birde kan testinde daha net çıkıyor ve hergun değer artıyor zatenhayırlısı olsun inşallah umarım pozitifi görürüz
geçmiş olsun çok canım, daha güzeli, sağlıklısı gelsin ve gelecek inanbelki2903 benide listeden silebilirsiniz. Benimde düştü maalesef. Kimyasala döndü
İyiyim ağrılarım dindi çok şükür kanamam da hafifledi.çok şükürİyi ya en azından bir daha ek sıkıntı yaşamamana sevindim canım şimdi nasılsın ağrın vs var mı
Teşekkür ederim10. Gün kan testiyle öğrendim ben. Çok su içerseniz de idrar seyrelir. Hiç su içmeden sabah idrarıyla yapılmalı ama dediğim gibi hem sizin için erken hemde kaset testte çıkmayabilir
İnsalalh canım benim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahTeşekkür ederim umarım dediğiniz gibidr dua edin lütfen okdr ihtiycaim varki ikinci denemem korkuyorum
Çok geçmiş olsunİyiyim ağrılarım dindi çok şükür kanamam da hafifledi.çok şükür
Yok devam etmiyor benim de üç gün sürdü azalarak sürdü sonra bitti çok şükür normal deniliyor lekelenme için kanamaya dönmediği sürece insan tedirgin oluyor gerçekten güzel olacak inşallahLekelenmesin devam ediyor mu acaba? Bende de iki defa oldu lekelenme olayı birincisi iki gün sürdü diğeri de dün başladı ikisinde de doktorun ekstra üç iğne vurulmamı istedi bu durum beni çok tedirgin ediyor siz şu an kaçıncı haftadasınız? Bu arada umarım kalp atışını duyarsınız
Ayy canım çok şükür çok sevindim senin adına inşallah daha güzel ilerlerBugün bir kontrole daha geldik kızlar büyümüş keseler bebişler de oluşmuş dedi doktor. Haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedigece o kadar dua ettim ki çok mutluyum