Bende 22 mayısta transfer oldım hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz valla ben 5. 6. Ve 7. Gün kasık bel ağrısı uykudan uyandırdı sonra geçti hiçbir şey kalmadı ne göğüs hassssiyeti ne bir şeyBelirtisiz gebelik gören varmi
Bende de oluyor hafif yanma dün başladı bol su içiyorum sık idrara çıkıyorum. Bol su ile yıkamakta fayda var bugün daha iyiyim. Su tüketiminize de dikkat edinYaa kızlar progestron fitil kullanırken yanma oluyor mu sizde de
Bende 23 mayısta transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bende de ilk günden beri belirtiler aynıydı 2 gündür rahattım bugün biraz yürüdüm şimdi yine ağrılarım başladı.Bende 22 mayısta transfer oldım hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz valla ben 5. 6. Ve 7. Gün kasık bel ağrısı uykudan uyandırdı sonra geçti hiçbir şey kalmadı ne göğüs hassssiyeti ne bir şey
Şu süreçte en zorlandığım şey fitil onun yüzünden kaşıntı kızarıklık yanma sürekli rahatsızım eczacı bir krem verdi ama bir süre sonra o da etkisini yitirdi travazol sürüyorum bazen ama o da etki etmiyor beni mahvediyorYaa kızlar progestron fitil kullanırken yanma oluyor mu sizde de
Doktorum da bol su tüket şimdilik dedi bende öyle yapıcam geçer inş hemenBende de oluyor hafif yanma dün başladı bol su içiyorum sık idrara çıkıyorum. Bol su ile yıkamakta fayda var bugün daha iyiyim. Su tüketiminize de dikkat edin
Benimde bugün başladı yanma acı gerçekten çok zor süreç birde böyle şeyler çıkınca can sıkıyor ama bakalım inş hepsi geçecek sonu güzel olacakŞu süreçte en zorlandığım şey fitil onun yüzünden kaşıntı kızarıklık yanma sürekli rahatsızım eczacı bir krem verdi ama bir süre sonra o da etkisini yitirdi travazol sürüyorum bazen ama o da etki etmiyor beni mahvediyor
Canım benimde 5+5 de oldu ilk lekem çok ufaktı sonra 6+4 de doktora gittim kontrolum vardı alttan baktı o günde kahverengi lekem geldi doktor devam etmediyse kontrole gelmeene gerek yok dedi, seni anlıyorum leke gelmese neden gelmedi diyoruz ama gelincede çok korkuyorum o yüzden gelmesin inşallah sana öyle güzelce yerleşsinbenim hiç kanamam lekelenmem olmadı 5+3 teyim acaba bebek yerleşmedi mi
Bende sizin gibiyim siz ne zaman transfer olmuştunuzbenim hiç kanamam lekelenmem olmadı 5+3 teyim acaba bebek yerleşmedi mi
Sanırım bu vajinal muayene riskli alttan muayene ettirmekten korkuyorum bendeCanım benimde 5+5 de oldu ilk lekem çok ufaktı sonra 6+4 de doktora gittim kontrolum vardı alttan baktı o günde kahverengi lekem geldi doktor devam etmediyse kontrole gelmeene gerek yok dedi, seni anlıyorum leke gelmese neden gelmedi diyoruz ama gelincede çok korkuyorum o yüzden gelmesin inşallah sana öyle güzelce yerleşsin
Sizde bir hemşirenize sorun ama fitil geri geldiği için yanma yapıyorKaşıntı yok ama yanma var enfeksiyon mu oldu bilemedim çok teşekkür ediyorum buraya yazınca en azından birbirimizi anlıyoruz
Kime göre zararlı kimine göre zararsız önceden tecrübeyle sabit kızımda çok alttan muayene edilmiştim ve çok kanamam olmuştu bunda daha bisi olmadı olmaz inşallah
Bu konuda biraz onyargilarim var bakalım kontrolümde alttan bakmaz diye düşünüyorum doktorumAlttan muayene zararlı değil kızlar eğer gerek görülürse yapılması faydalı bile benim önceki transferimde kese içindeki bozulmayı alttan muayene ile gördük. Karından yapılan bazen net olmayabiliyor. Ve o cihaz o kadar derine gitmiyor zaten rahme veya bebeğe zararı yok yani
10 mayısta transfer oldm canmBende sizin gibiyim siz ne zaman transfer olmuştunuz
aynen ya baktm herkesn gelmiş benm dha leke yok muayeneye de cagrmadı taa 6+2 de gidicez keseyi görmeye dhaCanım benimde 5+5 de oldu ilk lekem çok ufaktı sonra 6+4 de doktora gittim kontrolum vardı alttan baktı o günde kahverengi lekem geldi doktor devam etmediyse kontrole gelmeene gerek yok dedi, seni anlıyorum leke gelmese neden gelmedi diyoruz ama gelincede çok korkuyorum o yüzden gelmesin inşallah sana öyle güzelce yerleşsin
Bende 2 gün önce 8 inde transfer oldum10 mayısta transfer oldm canm
İstemezseniz yapmaz ama bence rahat olun ön yargılı olmayın. Doktorlar da bebeğinize veya size zarar vermeyi göze alamazlar. Ben cuma günü kese içini net göremezsek kendim teklif edeceğim açıkçası aklımda kalacağınaBu konuda biraz onyargilarim var bakalım kontrolümde alttan bakmaz diye düşünüyorum doktorum
Evet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci 27 Mayıs 1 6 haziran A Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @acitatlisos 14 Mayıs 1 22 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs E ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs 2 27 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs G gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi @Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs @Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs @pembeciceksi 14 Mayıs 2 29 Mayıs @masalinci1 13 Mayıs 2 24 Mayıs @senem1997h 14 Mayıs 1 23 Mayıs @kbratp 24 Mayıs 2 4 Haziran @Piyanistkiz 11 Mayıs 1 23 Mayıs @duygukarakok 2 Mayıs 2 12 Mayıs @dhn 24 Mayıs 1 4 Haziran @neslihaninblogu 15 Mayıs 1 27 Mayıs nazeliff 23 Mayıs 2 2 Haziran