- 12 Ağustos 2007
- 1.037
- 1.404
Karından baktılar bi de kilom da var benim biraz o yüzden muhtemelen cuma kontrolde vajinal bakar diye tahmin ediyorumSize karından mı baktılar ben geçen cumartesi gittiğimde 5.5 haftalık dedi karından baktı yolk sac görünmedi ertesi gün lekelenmeden dolayı acile gittim vajinal bakıldı yolk sac oluşmuş dediler
HH Stark complex diye bir markanın verdi canım bunu kullan dedi. Folbiol’u bırak dedi eczacım sipariş verdi bugün kullanmıcam yarın gidip onu alacağım onunla devam edeceğim. Ama pahalı bir folikasit. 600 lira mı ne dediFolik asit olarak ne verdi doktorunuz
Karından görünmeyebilir güzel haberlerle inşallah ayy kilo zaten ayrı 60 kilodan 75 e çıktım ben tedaviye başlayıncaKarından baktılar bi de kilom da var benim biraz o yüzden muhtemelen cuma kontrolde vajinal bakar diye tahmin ediyorum
Multivitamin vermiş sanırımHH Stark complex diye bir markanın verdi canım bunu kullan dedi. Folbiol’u bırak dedi eczacım sipariş verdi bugün kullanmıcam yarın gidip onu alacağım onunla devam edeceğim. Ama pahalı bir folikasit. 600 lira mı ne dedi
Ben tedaviden önce diyetisyene gidiyordum verdim de biraz ama başlayınca verdiğimin hepsini geri aldım. Özellikle karın bölgem çok şiş ya. Kendimi avutuyorum da bazen karnım sinir bozmuyor değilKarından görünmeyebilir güzel haberlerle inşallah ayy kilo zaten ayrı 60 kilodan 75 e çıktım ben tedaviye başlayınca
Olabilir anlamıyorum ben pek. Ama folbiol doz olarak yüksekmişMultivitamin vermiş sanırım
Bilemiyorum ki bana vermedi henüzGenelde folik asiti gebelikten önce başlıyorlar ama
Bebişlerimizi kucağımıza alınca kiloları da hallederiz inşallah güçlü kadınlarız yaparızBen tedaviden önce diyetisyene gidiyordum verdim de biraz ama başlayınca verdiğimin hepsini geri aldım. Özellikle karın bölgem çok şiş ya. Kendimi avutuyorum da bazen karnım sinir bozmuyor değil
Amin canm amin cümlemize inşallah. Aslında ilaçlardan uykununda gelmesi lazım biraz heyecan mı var sende acaba
Bencede var heyecanın anladım zatenbira heyecanım var evet geliyor da uykum çok şık değil şu an en fazla uyuduğum 2 saat falan
LEkelenmem devam ediyor mu? Ay ben sanki regli oluyorum kasık ağrısı ve lekelenme devamAh bende senin gibi kese gördük tamam sanıyordum sonra yolk sac çıktı ortaya ertesi gün lekelenmem oldu acile gittim vajinal ultrason baktı Dr yolk sac oluşmuş dedi rahatladım şimdi de kalp atışını dinlemek için bekliyorum cumartesi gününü inşallah güzellikle geçsin sürecim birde şeytan mı dürtüyor bilmiyorum normalde kola içmeyen hep ayran tercih eden beni canım resmen kola istemeye başladı şaka gibi bir hal sakındıkça zorlanıyorum sanki Allahım kolaylaştırsın
ay evet ben de aldım artık veririz hepsini seneye yavaş yavaş, Cumartesi günü için bol şans, her şey yolunda gidecek, aslında yabancilar tüp bebek de bile 7. hafta gidiyor pozitif sonuç alınsa da en garanti, mis gibi kalp atışı vs hepsi bir arada, neyse bol sansBebişlerimizi kucağımıza alınca kiloları da hallederiz inşallah güçlü kadınlarız yaparızbende 83 kilodan 60 a düşmüştüm sporla ama tedaviye başlayınca zaten iştahlı biriyim daha çok artttı iştahım estrofem özellikle çok kilo aldırıyor yan etkilerinde var
Kaç kilosun canım. Bende 78 kiloyum kızım sezeryanla dünyaya geldi karındaki yağları veremedim. Benimde göbek bölgesi yağlıKarından baktılar bi de kilom da var benim biraz o yüzden muhtemelen cuma kontrolde vajinal bakar diye tahmin ediyorum