- 19 Mayıs 2024
- 120
- 141
- 38
Bugün keseyi görmeye gittik tek keseydi 2 hafta sonraya kalbi dinlemeye gideceğiz. 5 haftalıkmış. Bi maşallah alırız.Benim 17. Günde 3000 küsürdü acaba ikiz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün keseyi görmeye gittik tek keseydi 2 hafta sonraya kalbi dinlemeye gideceğiz. 5 haftalıkmış. Bi maşallah alırız.Benim 17. Günde 3000 küsürdü acaba ikiz mi
İnan bende onu düşündüm gece bir şeyler oluyor bana gerçekten bilmiyorum umarım bebiş oluşmuştur kistle falan işimiz yokEvet çok sıkıntılı süreçler belirti olup olmamasının da dert ediyoruz benim de sol tarafının ağrım var ben de kist oluştumu acaba transferden sonra diye düşünüyorum
Hadi ya bende de olur mu acaba İnsalalh pozitif sonuç alırızBendede pozitifi gördükten 10 gün sonra oldu canım
Maşallah canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinBugün keseyi görmeye gittik tek keseydi 2 hafta sonraya kalbi dinlemeye gideceğiz. 5 haftalıkmış. Bi maşallah alırız.
Maşallah canım sağlıkla gelsin insalalhbenimde ilk denemem dun keseyi görduk sukur
Bendede olmasın ama tek taraflı olması kafamı karistirdiİnan bende onu düşündüm gece bir şeyler oluyor bana gerçekten bilmiyorum umarım bebiş oluşmuştur kistle falan işimiz yok
Özellikle kafam boynum terliyor sanki saçlarım ıslak kalkıyorumKızlar geceleri sizde kan ter içerisinde kalıyor musunuz
insallah bu yolda savas veren herkese allahim evlat nasip etsinMaşallah canım sağlıkla gelsin insalalh
Sevindim benimde 15. Gün 1000 lerdeydi Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlat.12.gün 226 14.gün 496 17.gün 3925 çıktı benim canım tek kese gördük hamilelik güzelse artış böyle olabiliyormuş
Hadi ya o zmaan normal şimdilik gibiK Kubra Avci canım trasfer sonrası ola bilir diyorlar ama bende de olmadı 2 kez trasfer oldum ikisinde de gayet normal geçti sadece kızımda 5.günden sonra lekemle oldu o da tutunma içinmiş bunda bir leke olmadı mesela 7.güm bugün
Ben önceki transferimde hep sağ tarafımda sancı ağrı hissettim. İlaçlardan diye düşünüyorum kist olduğunu sanmıyorum. Kendinizi strese sokmayın.Bendede olmasın ama tek taraflı olması kafamı karistirdi
Amin canım inşallahinsallah bu yolda savas veren herkese allahim evlat nasip etsin
Bu ilaçlardan kaynaklı eğer progestan dex kullanıyorsanız onun etkilerinde yazıyordu.Özellikle kafam boynum terliyor sanki saçlarım ıslak kalkıyorum
Fitil olarak kullanıyorum ben. Geçen ki transferimin en başından vardı bu terlemeler bunda biraz geç başladı ama evet ilaç kaynaklı bencedeBu ilaçlardan kaynaklı eğer progestan dex kullanıyorsanız onun etkilerinde yazıyordu.
Haklısınız İnşallah tutmusmuydu pekiBen önceki transferimde hep sağ tarafımda sancı ağrı hissettim. İlaçlardan diye düşünüyorum kist olduğunu sanmıyorum. Kendinizi strese sokmayın.
Evet pozitifi görmüştükHaklısınız İnşallah tutmusmuydu peki
Kalp kaç haftalıkken dinleniyor.Bugün keseyi görmeye gittik tek keseydi 2 hafta sonraya kalbi dinlemeye gideceğiz. 5 haftalıkmış. Bi maşallah alırız.
İnşallah canım ya hayırlısı olsunEvet pozitifi görmüştük
Evet yüzüm terliyor boncuk boncuk normal demek kiÖzellikle kafam boynum terliyor sanki saçlarım ıslak kalkıyorum