Canım adet sancılarını negatif diye düşünme bende iki gün kesin adet oldum diye düşündüm WC gidip sürekli bakıyordum kan geldi mi gelmedi mi diye ama şükür pozitifBu arada da içim içimi yiyor test yapmamak için sanırım yarın yapacağım
ben karar verdim ya yarın sabah kalkıp test almaya gideceğim ilk idrarla yapıcam bakalım bu kan ve leke kafamı karıştırdı. Sende var mı hafif adet sancıları
Sizin bebişleriniz var mı ilk transferinizde pozitifmişprogestanım perşembe bitiyor yazdırmaya gideceğim. Gitmişken kan veririm ilk transferde 8. Gün kan vermiştim. Yine idrarda erken pozitif görmüştüm.
Eveet 14ündeydiCanım sende mi 14ünde transfer oldun var maşallah hayırlı olsunbende 14ünde oldum da bugün lekelenmem oldu korkuyorum adet mi tutunma mı yapasım var benim de ama testte yok elimde
Ben de napsam bilemedim test günüm 24 ü. Sanırım o zamana kadar testlerin koyulaşmasın izleyeceğimprogestanım perşembe bitiyor yazdırmaya gideceğim. Gitmişken kan veririm ilk transferde 8. Gün kan vermiştim. Yine idrarda erken pozitif görmüştüm.
Keşke yakın olsaydık da verseydimCanım sende mi 14ünde transfer oldun var maşallah hayırlı olsunbende 14ünde oldum da bugün lekelenmem oldu korkuyorum adet mi tutunma mı yapasım var benim de ama testte yok elimde
İlk transferim çoğul gebelikti maalesef erken Doğumla kaybettim.. bunda tek embriyo konuldu. Nasibi olsun da kucağımıza alalım inşallahSizin bebişleriniz var mı ilk transferinizde pozitifmişumarım bu da pozitif çıkar sağlıkla
Canım benim oğlum da adet sancım vardı hastaneye gitmiştim 8.günde hemde bayağı vardı adet sancısı çekiyordum ama pozitif çıktı ama yerleşme kanamam olmadı o zaman şimdi bir kanama geldi leke şeklinde biraz moralim bozuldu ilkinde olmamıştı çünküCanım sende demek ki yerleşme kanaması mı oluyor acaba ben regl ağrılarım var dün gece başladı sanırım bende elendim diyorum morelimi bozmak istemiyorum ama hiçbir belirtim olmadı
Başınız sağ olsun inşallah bu süreciniz bütün acılarınızı unutturur güzellikle geçirirsinizİlk transferim çoğul gebelikti maalesef erken Doğumla kaybettim.. bunda tek embriyo konuldu. Nasibi olsun da kucağımıza alalım inşallah
Yerleşme kanamasıdır o doktorunu hemşireni ara sorsana benim 2 transferim inş tutunmuştur dikenli yollara gücüm kalmadıCanım benim oğlum da adet sancım vardı hastaneye gitmiştim 8.günde hemde bayağı vardı adet sancısı çekiyordum ama pozitif çıktı ama yerleşme kanamam olmadı o zaman şimdi bir kanama geldi leke şeklinde biraz moralim bozuldu ilkinde olmamıştı çünkü
Sağol canım ya öyle mi diyorsun ben belki olurum diye düşündüm inşallah öyledirEveet 14ündeydicanım ilaçları kullanırken adet olman imkansız gibi bişey. İlaçları bırakınca bile günler sonra adet başlıyo. İçini ferah tut umarım yerleşmedir. Yarın yaparsın sen de testi
Hiçbir annenin boynu bükük kalmasın inşallah. Kucaklarımız minnaklarla dolsunBaşınız sağ olsun inşallah bu süreciniz bütün acılarınızı unutturur güzellikle geçirirsiniz
Kötü düşünme nolur pozitif olSağol canım ya öyle mi diyorsun ben belki olurum diye düşündüm inşallah öyledir
İnşallah canım ya aslında ilkinde de öyle oldu adet sancım vardı pozitif oldu ama lekelenme bir tık moralimi bozdu nasip bakalım yarın sabah yapacağımCanım adet sancılarını negatif diye düşünme bende iki gün kesin adet oldum diye düşündüm WC gidip sürekli bakıyordum kan geldi mi gelmedi mi diye ama şükür pozitif
Hakkınızda her şeyin en iyisi en güzeli olsun inşallah süreç hepimiz için çok zor pozitif aldıktan sonra da bitmiyor ki bende şimdi kese görmeyi bekliyorum sonra kalp atışı yine aklımda gel gitler var inşallah buradaki tüm kadınlar gönlünce ferahlığa erişir her iğne yaptığımda önce bu yolda olanlara dua ediyorumİnşallah canım ya aslında ilkinde de öyle oldu adet sancım vardı pozitif oldu ama lekelenme bir tık moralimi bozdu nasip bakalım yarın sabah yapacağım
geçmiş olsun, önümüzdeki maçlara inşallah, bol şans!belki2903 beni negatif olarak isaretliye bilirsiniz tutmadı transferim
Çok geçmiş olsun birdahaki adımlarınızda mutlaka güzelleşecek pes etmeyin lütfenbelki2903 beni negatif olarak isaretliye bilirsiniz tutmadı transferim
Pınar hanım sizin transferin kaçıncı günü sizden pozitif enerji aldım güzel netice alacağınıza inanıyorumgeçmiş olsun, önümüzdeki maçlara inşallah, bol şans!
Canım sen nerde transfer olmuştun. Embriyo glue ve serumun faydası olmuş görünüyor. Ben doktoruma sordum böyle bi şey yapabilir miyiz diye yapmadılarHiçbir annenin boynu bükük kalmasın inşallah. Kucaklarımız minnaklarla dolsun
Geçmiş olsun hayırlı zamanda kolaylıkla yaşayın inşallahbelki2903 beni negatif olarak isaretliye bilirsiniz tutmadı transferim