Evet erken gebelik testi. Normal kaset kestim yok şu an. Evde olsa hepsini yaparım o kadar kendimi kaybettimHayırlı olsun inşallah acaba erken gebelik testi mi bu ? Bende çok benzer şekilde gördüm saat geçtikçe belirginleşti ama benim normal gebelik testiydi beşinci günümde yaptım
Amin inş canım. Aynı gün transferimiz sanırım. Dua ediyorum çok. Benim dün gece şiddetli gaz sancısına benzer ağrılarım vardı. Sabah kalktım hiçbir şeyim yok. Bugün hiçbi şey olmadı. Sadece göğüslerim biraz şiş ve kol altıma doğru bölümleri çok acıyor o kadar. Allahım hepimizin yüzünü güldürsünÇizgi çıkmış hamilesin değerlerin artsın sağlıkla kucağına al inş benim regl sancılarım var umudum azaldı
Amin canım inş çok sevindim pozitif haberleri almanızaAmin inş canım. Aynı gün transferimiz sanırım. Dua ediyorum çok. Benim dün gece şiddetli gaz sancısına benzer ağrılarım vardı. Sabah kalktım hiçbir şeyim yok. Bugün hiçbi şey olmadı. Sadece göğüslerim biraz şiş ve kol altıma doğru bölümleri çok acıyor o kadar. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Tahmin edebiliyorum dün gece bende öyleydimEvet erken gebelik testi. Normal kaset kestim yok şu an. Evde olsa hepsini yaparım o kadar kendimi kaybettim
Bu arada da içim içimi yiyor test yapmamak için sanırım yarın yapacağımGünaydın kızlar bütün gece regl ağrısı çektim kasıklarım belim acayip ağrıyor
ben karar verdim ya yarın sabah kalkıp test almaya gideceğim ilk idrarla yapıcam bakalım bu kan ve leke kafamı karıştırdı. Sende var mı hafif adet sancılarıBenimde öyle bugün 6 gün inş hamileyizdir inş
Evet kullanıyorum sadece hastalıktan direncim düşecek diye endişem varEstrofem kullanmaya başladınız mı? Öksürük tutunmaya engel değil iyileşirsiniz inşallah tez vakitte. Ama korkmayın inşallah
Canım sende demek ki yerleşme kanaması mı oluyor acaba ben regl ağrılarım var dün gece başladı sanırım bende elendim diyorum morelimi bozmak istemiyorum ama hiçbir belirtim olmadıBu arada da içim içimi yiyor test yapmamak için sanırım yarın yapacağım
ben karar verdim ya yarın sabah kalkıp test almaya gideceğim ilk idrarla yapıcam bakalım bu kan ve leke kafamı karıştırdı. Sende var mı hafif adet sancıları
Hayırlı olsun canım sen hangi gün transfer olmuştun 13 müydüKızlar dayanamadım sabah test yaptım sevinmeli miyim? 5. Gün
Eki Görüntüle 3429397
Güzel haberlerini bekliyoruz o zamanTahmin edebiliyorum dün gece bende öyleydimbenimde malesef erken yoktu normal vardı yaptım böyle çook zor gözükse de orda bi gölge vardı evin tüm odalarını gezip baktım sabah kalktığımda iyice koyulaşmıştı bende bu akşam erken test alıp deneyeceğim
Evett insan çok değişik oluyor benimki belki çift sayılmasa bile o bile yettiGüzel haberlerini bekliyoruz o zamanben hala inanamıyorum ilk kez çift çizgi gördüm hayatımda
Aramızda 1 gün var sanırım.. 13 mayısta transfer oldum bugün test yapmamak için savaştım resmen kendimle… hala da savaşıyorum5. Günüm canım. Yarın sabah ben de yapıcam tekrar. İnş güzel sonuçlar alırsın.
AminnAramızda 1 gün var sanırım.. 13 mayısta transfer oldum bugün test yapmamak için savaştım resmen kendimle… hala da savaşıyorumama yarın sabahı bekleyeceğim inşallah… Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın
Ay yaşasın bizler bir de aynı gün doğururuz transfer kardeşliğiAynı gün transfer olmamıza dayanarak test yaptım ben de ama anında belirmedi, 3-4 dk sonra baktığımda gördüm. 5 dkyı geçmemiştir. Acaba doğru mu kalbim çıkacak şimdi
Çok teşekkür ederimay inşallah sağlıkla kucağınıza alın, bu haberler bize de umut oluyor, benim de 3. gün çift dondurulmuş embriyo, sizin taze transfer mi oldu? bol şans!
Doktordan ek vitaminler isteyin direncinizi yükseltmeye çalışınEvet kullanıyorum sadece hastalıktan direncim düşecek diye endişem var
14 Mayıs. Rabbim dileyen herkese versin inşallahHayırlı olsun canım sen hangi gün transfer olmuştun 13 müydü
Ay inşallahhhAy yaşasın bizler bir de aynı gün doğururuz transfer kardeşliği
Canım sende mi 14ünde transfer oldun var maşallah hayırlı olsunAynı gün transfer olmamıza dayanarak test yaptım ben de ama anında belirmedi, 3-4 dk sonra baktığımda gördüm. 5 dkyı geçmemiştir. Acaba doğru mu kalbim çıkacak şimdi
progestanım perşembe bitiyor yazdırmaya gideceğim. Gitmişken kan veririm ilk transferde 8. Gün kan vermiştim. Yine idrarda erken pozitif görmüştüm.Ay inşallahhhgerçekten kendimi yerlere atıcam heyecandan. Kanı gününde mi vereceksin canım sen. Yoksa daha erken mi