Canım endişelenme güzel bir şey artış olması benimde ilk 9. Gün 55 le öğrendim 12. Gün 219 14. Gün 422 16. Gün 1068 oldu 25inde bende kese görmeye gideceğim 3. Gün çift embriyo transferi olmuştum artık tek mi çift mi bilmiyorum bendeOlabiliyor diye okumuştum o yüzden korktum ama siz beni biraz rahatlattınızhemşireme de sordum, ikiz olabilir ama ultrasondan önce anlayamayız dedi. 27’sinde kese görmeye gideceğiz bakalım
Madem öyle test yapın ben test yaptım bugün çıktı.Saldım valla genelde 5.gün embriyosu tutuyor boşuna umutlanıyoruz..
3.gün embriyosu bugün çıkmayabilirMadem öyle test yapın ben test yaptım bugün çıktı.
ay inşallah sağlıkla kucağınıza alınCanım endişelenme güzel bir şey artış olması benimde ilk 9. Gün 55 le öğrendim 12. Gün 219 14. Gün 422 16. Gün 1068 oldu 25inde bende kese görmeye gideceğim 3. Gün çift embriyo transferi olmuştum artık tek mi çift mi bilmiyorum bendesağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin bekleyişte olanlarında en kısa zamanda yüzü gülsün sürecin başında üzüldük bundan sonrası hep gülerek geçsin inşallah
Aynı gün transfer olmamıza dayanarak test yaptım ben de ama anında belirmedi, 3-4 dk sonra baktığımda gördüm. 5 dkyı geçmemiştir. Acaba doğru mu kalbim çıkacak şimdiKızlar dayanamadım sabah test yaptım sevinmeli miyim? 5. Gün
Eki Görüntüle 3429397
görünüyor valla, inşallah! bol şansAynı gün transfer olmamıza dayanarak test yaptım ben de ama anında belirmedi, 3-4 dk sonra baktığımda gördüm. 5 dkyı geçmemiştir. Acaba doğru mu kalbim çıkacak şimdi
3 senedir ilk kez böyle bir test görüyorum. İnş doğrudur. Yarın ilk idrarla yapıcam bakalımgörünüyor valla, inşallah! bol şans
Ay hadi inşallah gönlünüze göre olurGüzel bir artış dediler kese için gün verdiler. Kontrolda çoğul olup olmadığı belli olur dediler. Nedense 4 katı artar diye düşündük hep ikiz gebelikte
Maşallah evett var hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsinAynı gün transfer olmamıza dayanarak test yaptım ben de ama anında belirmedi, 3-4 dk sonra baktığımda gördüm. 5 dkyı geçmemiştir. Acaba doğru mu kalbim çıkacak şimdi
Canım değerin kaç çıktıBugün test günümdü hamileyim darısı başınıza
Merhaba beni de ekler misiniz transfer günüm 14 Mayıs , tek embriyo , test tarihim 29 MayısEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs T tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs @Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs
Tamam canım hayırlı olsun şimdidenMerhaba beni de ekler misiniz transfer günüm 14 Mayıs , tek embriyo , test tarihim 29 Mayıs
Çatlatma iğnesi kullandıysan transfer öncesi onda çift çizgi çıkıyormuş canım. Benim üçüncü transferim yanlışlıkla bile olsa çift çizgi görmedim yani estrofem progestan falan kullanıyorsan bunlar çift çizgi yapacak ilaçlar değilBir de benim beşinci günüm , önce ki denemem tutmamıştı ve test gününe kadar beklemiştim ama bu sefer üzücü bi olay yaşadım o yüzden o üzüntüyle evde olan normal gebelik testiyle test yaptım. Çok gölgeli de olsa çizgi çıktı ama gölge gibi , sonrasında ise çizgi oluştu böyle deneyimleyen var mı sizce ilaçlar yapmış olabilirmi bunu ?
Hayırlı olsun canım bizlerde dua etAynı gün transfer olmamıza dayanarak test yaptım ben de ama anında belirmedi, 3-4 dk sonra baktığımda gördüm. 5 dkyı geçmemiştir. Acaba doğru mu kalbim çıkacak şimdi
Çatlatma iğnesi kullanmadım, climara bant coraspin ve progestan iğne kullanıyorum. İki yıldır onlarca test yaptım ilk defa hayali de olsa bi çizgi gördüm ve en umutsuz olduğum andaÇatlatma iğnesi kullandıysan transfer öncesi onda çift çizgi çıkıyormuş canım. Benim üçüncü transferim yanlışlıkla bile olsa çift çizgi görmedim yani estrofem progestan falan kullanıyorsan bunlar çift çizgi yapacak ilaçlar değil
İnş doğrudur ya. Hepimiz için çok dua ediyorum.Hayırlı olsun canım bizlerde dua et
Hayırlı olsun inşallah acaba erken gebelik testi mi bu ? Bende çok benzer şekilde gördüm saat geçtikçe belirginleşti ama benim normal gebelik testiydi beşinci günümde yaptımAynı gün transfer olmamıza dayanarak test yaptım ben de ama anında belirmedi, 3-4 dk sonra baktığımda gördüm. 5 dkyı geçmemiştir. Acaba doğru mu kalbim çıkacak şimdi
5. Günüm canım. Yarın sabah ben de yapıcam tekrar. İnş güzel sonuçlar alırsın.Ay hadi inşallah gönlünüze göre olurSağlıcakla doğsun kuzu(lar)
Maşallah evett var hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsinkaçıncı gündü bugün? Ben de yarın sabah yapacağım test inşallah
Çizgi çıkmış hamilesin değerlerin artsın sağlıkla kucağına al inş benim regl sancılarım var umudum azaldıİnş doğrudur ya. Hepimiz için çok dua ediyorum.