- 13 Kasım 2022
- 1.949
- 4.033
Rabbim hayırla nasip etsin inşallah9. Gunum gece kahverengi akinti gördum camasirimda dr hemsiresine yazdim kan vermeniz mumkunse verin bana gonderin dsdj malesef kan sonucum negatif :[
Buraya çok çaresiz insanlar üye oluyor çıkış yolu bulamayan hemen hemen her konuda her şey sadece kendi başıma geliyor sanıyordum isyan ede ede bi hal olmuştum o kadar çok kişi var ki senin benim gibi olan okudukça rahatlıyor insan çok yürekten diliyorum herkese gönlündeki sağlıkla mutlulukla versin allah hepinizi çok seviyorumInan cok iyi anliyorum seni benm 1 dogal gebelik sonra dustu sonra 2 negatif tup 1 kimyasal tup bu 4.denememdi rabbim bizim icin en hayirlisni verir ve vakti saati geldiginde rabbim sana onu vericektir sadece biz tevekkulde biraz eksigiz sanirim ama guzel kalbin gbi en guzel sekilde rabbim mukafatlandiricaktir seni
Benimde geride 4 kaldı hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahCanım benim teşekkür ederim dr da aynısını söyledi rahim embriyoyi kendisi tarıyor sağlıklı olsa atmak istemez demişti 9 vardı toplamda gitti 4 kaldı 5 :))
biz de seni, hepinize sıcacık sarılmak istiyorum, hiç kolay değil geçtiğimiz yol, çabalarımız, sürekli çatala oturup iyi şeyler ummamız, çok tatlı ve iyi niyetli buradaki herkes, hepimizin bu kez değilse ileride bu iyi niyetle, hayırlısıyla olacak inşallah. içini ferah tut sen de, bu kez olmayanlarımız da kendimize bakmaya odaklanırız, biraz kendimizi güzelleştiririz falan :)Buraya çok çaresiz insanlar üye oluyor çıkış yolu bulamayan hemen hemen her konuda her şey sadece kendi başıma geliyor sanıyordum isyan ede ede bi hal olmuştum o kadar çok kişi var ki senin benim gibi olan okudukça rahatlıyor insan çok yürekten diliyorum herkese gönlündeki sağlıkla mutlulukla versin allah hepinizi çok seviyorum
En imkansız bendim, rabbim nasip etti mi ediyor, devam etmedi ilk transferimde ama 5,5 aya kadar gelmişti minnaklarım. Allahtan vazgeçmemek lazım. Çünkü doğru zamanda hayırlı duayla ne kapıların açıldığına şahidim. Seccadede ağlayarak duaları ben bilirim. İnşallah rabbim nasip etsin de bu gebeliğim de hayırla ilerlesin. Size de dua edeceğim rabbim sizi ve hiçbir anne adayını evlat hasretiyle yakmasın. Kavuşalım kuzucuklarımıza.Buraya çok çaresiz insanlar üye oluyor çıkış yolu bulamayan hemen hemen her konuda her şey sadece kendi başıma geliyor sanıyordum isyan ede ede bi hal olmuştum o kadar çok kişi var ki senin benim gibi olan okudukça rahatlıyor insan çok yürekten diliyorum herkese gönlündeki sağlıkla mutlulukla versin allah hepinizi çok seviyorum
Ay o çatal bütün kadınların travması olmuştur, çok zor hem heyecan hem umut hem hayal kırıklığı, cidden birbirimizin halinden biz anlarız.biz de seni, hepinize sıcacık sarılmak istiyorum, hiç kolay değil geçtiğimiz yol, çabalarımız, sürekli çatala oturup iyi şeyler ummamız, çok tatlı ve iyi niyetli buradaki herkes, hepimizin bu kez değilse ileride bu iyi niyetle, hayırlısıyla olacak inşallah. içini ferah tut sen de, bu kez olmayanlarımız da kendimize bakmaya odaklanırız, biraz kendimizi güzelleştiririz falan :)
İnşallah canım benim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah perşembe günü bir daha kan vereceğim günler hemen geçsin istiyorum hayırlısıyla bir kucağımıza alsak çok saolun
Canım nasıl oldun ağrın geçti miGünaydın kızlar bütün gece regl ağrısı çektim kasıklarım belim acayip ağrıyor
Canım test yaptın mı yarın mi yapicaksinBu arada da içim içimi yiyor test yapmamak için sanırım yarın yapacağım ben ya
ara ara oluyor cnmCanım nasıl oldun ağrın geçti mi
Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah@skacir canım benim durumu negatife çevirebilirsin bugün 121 geldi 2 gün önce 131 di ben elendimtüm arkadaşlara sağlıklı gebelik evlat diliyor önümüzdeki maçlara bakıyorum
İnslalah iyiye işarettir canım dikkat etara ara oluyor cnm
Kızlar yarın benim kontrol günüm bana dua edin İnslalah guzel sonuçlar alırız.Rahim kalınlığı için transfere uygun bir sonuç alırım insalalh artık benimde günüm belli olursaAy o çatal bütün kadınların travması olmuştur, çok zor hem heyecan hem umut hem hayal kırıklığı, cidden birbirimizin halinden biz anlarız.
En yapamadığımız şey sabır rabbim sonunu selamete erdirsin, bugün benim gibi bekleyen tüm annelere dua ettim. Allah bizi evlatlarımıza evlatlarımızı bize kavuştursunKızlar yarın benim kontrol günüm bana dua edin İnslalah guzel sonuçlar alırız.Rahim kalınlığı için transfere uygun bir sonuç alırım insalalh artık benimde günüm belli olursa
Amin aminEn yapamadığımız şey sabır rabbim sonunu selamete erdirsin, bugün benim gibi bekleyen tüm annelere dua ettim. Allah bizi evlatlarımıza evlatlarımızı bize kavuştursun
Bende tüp bebek işlemlerine yeni başladım bile sorcm ganol f iğne kullanmaya başladım şimdi bu iğneyle birlikte folik asit kullanılıyor mu doktoruma sormayı unuttum çünkü normal yolla ben denerken ay kullanıyordumİnşallah canım benim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahben de öyle vala daha günüm belli olmadı transfer için çok heyecanlıyım hemen olsun bitsin istiyorum daha sonuç içinde beklememiz lazım bide hemen gelsin istiyorum bende yarın bende hastaneye gidicem kontrolüm var rahim kalınlığını olcturucem inşallah güzel bir sonuç alırım hemen transfere giderim Dua edin bana da
Kasık ağrısı nasıl canım yumurtalıklarda benim bi şeyler oluyor anlık geçiyor sonra öyle bir şey miBenimde öyle oldu pozitif aldım böyle bacak üstü ağrısı kaşık ağrısı oluyordu veeeee pozitif aldım
Folik asitli hiç bırakmayın zaten.Bende tüp bebek işlemlerine yeni başladım bile sorcm ganol f iğne kullanmaya başladım şimdi bu iğneyle birlikte folik asit kullanılıyor mu doktoruma sormayı unuttum çünkü normal yolla ben denerken ay kullanıyordum
Hayırlı olsun canım inşallahBende tüp bebek işlemlerine yeni başladım bile sorcm ganol f iğne kullanmaya başladım şimdi bu iğneyle birlikte folik asit kullanılıyor mu doktoruma sormayı unuttum çünkü normal yolla ben denerken ay kullanıyordum