6 ay oldu önceki transferim boş gebelik olduğunu Beta da ki dengesiz artışla şüphelenip ultrasonla kesinleştirdilerİnşallah endişeleriniz boşa çıkar sağlıkla alırsınız kucağınıza daha önce boş gebeliği ne zaman öğrendiniz peki kan testleriniz nasıl
tüp bebekte mol gebelik olamaz gibi geliyor mantıken, çünkü boş yumurtanın döllenmesi anlamına geliyor, bizimki laboratuvar ortamında döllendiği için, boş yumurta ihtimali yoktur diye düşünüyorum. belki ikizdirMol gebelikte fazla artık gösteriyormuş ya o yüzden biraz korktum açıkçası
Olabiliyor diye okumuştum o yüzden korktum ama siz beni biraz rahatlattınıztüp bebekte mol gebelik olamaz gibi geliyor mantıken, çünkü boş yumurtanın döllenmesi anlamına geliyor, bizimki laboratuvar ortamında döllendiği için, boş yumurta ihtimali yoktur diye düşünüyorum. belki ikizdirolumlu bakalım.
Hiç bitmiyor stresimiz yaaa.. artsa bir türlü artmasa bir türlü… maşallah ben görsem bu sonucu sevinirdimKızlar test sonucumu tekrarladım bugün. 239.9’la öğrendim geçen gün. Bugün ya 2 katı ya 4 katı artar diye bekledik. 618 çıktı. Neredeyse 3 katı. Bundan korkmalı mıyım?
Kaçıncı gün bugün? Benim de ilk tüp bebekte beta hızlı artmıştı çoğul gebelikti.Olabiliyor diye okumuştum o yüzden korktum ama siz beni biraz rahatlattınızhemşireme de sordum, ikiz olabilir ama ultrasondan önce anlayamayız dedi. 27’sinde kese görmeye gideceğiz bakalım
12, günKaçıncı gün bugün? Benim de ilk tüp bebekte beta hızlı artmıştı çoğul gebelikti.
Güzel bir artış dediler kese için gün verdiler. Kontrolda çoğul olup olmadığı belli olur dediler. Nedense 4 katı artar diye düşündük hep ikiz gebelikteHiç bitmiyor stresimiz yaaa.. artsa bir türlü artmasa bir türlü… maşallah ben görsem bu sonucu sevinirdimdr ne dedi?
Benim çoğulda hızlı artmıştı, sizinkisi normal gibi görünüyor ama iki embriyo konulduysa ikiz de olabilir. Ama mol gebelik değildir, içinizi ferah tutun.Güzel bir artış dediler kese için gün verdiler. Kontrolda çoğul olup olmadığı belli olur dediler. Nedense 4 katı artar diye düşündük hep ikiz gebelikte
Var var maşallh bende sizlere katılayım transfer olacağım inş şimdi kontrol aşamasındayım 3ay önce embriyo oluşturdukKızlar dayanamadım sabah test yaptım sevinmeli miyim? 5. Gün
Eki Görüntüle 3429397
Sizin transferiniz ne zaman? Hayırlı olsun şimdidenVar var maşallh bende sizlere katılayım transfer olacağım inş şimdi kontrol aşamasındayım 3ay önce embriyo oluşturduk
Henüz bilmiyorum regl kontrol yaptı doktor bir kaç ilaç kullanıyorum yarın kontrolüm var dondurulmuştu embriyolarım haftaya olur heralde yazdım biraz önce öksürüğüm var napıyım nasıl geçecekSizin transferiniz ne zaman? Hayırlı olsun şimdiden
Estrofem kullanmaya başladınız mı? Öksürük tutunmaya engel değil iyileşirsiniz inşallah tez vakitte. Ama korkmayın inşallahHenüz bilmiyorum regl kontrol yaptı doktor bir kaç ilaç kullanıyorum yarın kontrolüm var dondurulmuştu embriyolarım haftaya olur heralde yazdım biraz önce öksürüğüm var napıyım nasıl geçecek
Kan verdiniz miGünümü beklicm canım sağol
Belirtisiz de tutanabilir salmayın kendiniziBenim beşinci gün hiç belirti yok elendim sanırım kalktım evi topladım
Saldım valla genelde 5.gün embriyosu tutuyor boşuna umutlanıyoruz..Belirtisiz de tutanabilir salmayın kendinizi
hayırlı ve olaysız gebelikler! sağlıkla alın kucağınıza inşallahBugün test günümdü hamileyim darısı başınıza