- 20 Eylül 2018
- 4.370
- 3.116
- 32
Hadi ya ben hiç yapmadım gebelik testi sandımAşkım Ovulasyon testi o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya ben hiç yapmadım gebelik testi sandımAşkım Ovulasyon testi o
Hadi ya hadi hayırlısı olsun inşallah Güzel haberler alırsın inşallah haber verYarın sabah gidicem doktor 16 mayısta gel demişti hayırlısı olsun inşallah
Amiiinn İnşallahhh Haber veririm Sana daHadi ya hadi hayırlısı olsun inşallah Güzel haberler alırsın inşallah haber ver
Hadi inşallah kanda da görürüz pozitifiKızlar ben dün test yaptım teste pozitif’i gördüm biraz önce çok minik kahverengi bir leke geldi sanki adet öncesine gelme gibi çok korktum yarın da adet günüm siz de böyle bir şey olmuş muydu yarın aynı zamanda kan vereceğim
Tamam canımAmiiinn İnşallahhh Haber veririm Sana da
Sen yandın şimdi bende yancamBen yaptım sende yapacaksın mızıkçılık yok
Hadi bismillah bekliyorum gönder gelsinnnSen yandın şimdi bende yancam
yaptın mıSen yandın şimdi bende yancam
AminRabbimm Umutlarımızı boşa çıkarmasın hayal kırıklığı yaşatmasın en yakın zamanda Sağlikli sıhatli Hayırlı evlatlar nasip eylesin İnşallahhh
Hayırlı olsun kuzum gebessssinEki Görüntüle 3427851 Kızlar sonucum
Pozitif canım hayırlı uğurlu olsun bize de dua et@Papatya445834 G gulcankn kızlar benim gebelik testi bi türlü gelmedi bende lh yaptım ama sanırım yok daha koyu olması gerekmiyor mu
Yok canım benim negatifPozitif canım hayırlı uğurlu olsun bize de dua et
Ya canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bizlerde dua etEki Görüntüle 3427851 Kızlar sonucum
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 3427851 Kızlar sonucum
Kan testi verdin mi belki kana daha. Karışmadı bozmuyoruz morelimiziYok canım benim negatif
Yok o pazartesi günü de bak benle aynı olanlar da çıktı bende çıkmadıKan testi verdin mi belki kana daha. Karışmadı bozmuyoruz morelimizi
Hayırlı olsun kuzum gebessssin
Ya canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bizlerde dua et
Sag olun canlar mutluluktan ağladım şuan duygularım o kadar karışık ki insallah sizden de pozitif sonuçlar alacağız bol bol dua ediyorum Rabbım kucağınızi boş birakmasinHayırlı olsun canım
Oyle dusunme canım herkesin bunyesi farkli en doğru sonucu kan gosterirYok o pazartesi günü de bak benle aynı olanlar da çıktı bende çıkmadı
Canım morelini yüksek tut kiminde belirti olmadan hamile olduğunu öğrenir kiminde belirti varken bekle lütfen morelini yüksek tut ilaçlarına devam et stres yapmaYok o pazartesi günü de bak benle aynı olanlar da çıktı bende çıkmadı