2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yani kendinden çıkanı paylaşmıcak sonuçta örnek görsel atıcak bence sorun olmaz herkes bilinçlenir
Kız nişan gelmesi nasıl olur diye bak internetten görsellere aynısını atacak zaten atması sorun degil ceza alırsa birdaha aramıza katılamaz kız ondan korkuyorum yazık 🤭🤭🤭🤭

Ayy çok heyecanlı 🤩🤩

O da abartmış baya ameliyat sonuçta ne zoru varmış 🙈

İlk etapta silip veriyorlar, ben iki gün kaldım hastanede, çıkmadan önce yıkadılar, hatta bize de gösterdiler nasıl yıkayacağımızı.

Oh oh maşallah 😄 ben de çikolata ve hediyelik siparişi verdim 15 gün oldu hala ses yok inşallah yetişir araya bayram girince uzadı heralde. Bir temizlik işim kaldı onu da haftaya yapıcam inşallah

Esas sen anlat nasıl geçiyor günlerin 😍😍

Hem nazlıyım hem acı eşiğim yüksek tezatları içimde barındırıyorum 😂😂 sızlama benim normal doğum sonrası da oldu 4 senede falan geçti ona çok takılmıyorum o yüzden. Uyuşukluk da sorun değil bence. Acı olmasın da 😄
Aynen canım ya inşallah kolaylıkla geçer gider ikinci olunca insan daha bir tedirgin oluyor sonuçta sana muhtaç bir çocuğun daha var 🥹
Ay gelince paylaşırsın kız bebişler için ne güzel şeyler vardı 😍

Annem olmasa biraz zor acikcasi canım. Kendim nazar mı degdiriyorum bilmiyorum ama tam çözdük diyoruz mesela huyu değişiyor gibi oluyor. Bu hafta oturturuz insallah düzeni🙏🏻 ağlayınca ben biraz ne oluyor paniği oluyorum sonrasında çözüyoruz durumu 😅
Ağlayınca mesela ne olmuş olabilir acıkmış altına yapmış gazı var felan seçenekler bunlar siz bunları eleye eleye sorunu mu buluyorsunuz 🤣

Kız nişan gelmesi nasıl olur diye bak internetten görsellere aynısını atacak zaten atması sorun degil ceza alırsa birdaha aramıza katılamaz kız ondan korkuyorum yazık 🤭🤭🤭🤭
Ben biliyorum neye benzediğini kuzum paylaşmasının sorun olup olmayacağına yorum yaptım kadına komplo kuruyomuşum gibi hissettim 😂😂😂 atmayın anacım kimse gitmesin burdan😂

Aradim hastaneyi,hoş yeni geldim ordan:) cati muayenesi kanama yapabilir dedi doktor.bir sikinti yoktu cunku bebekte.acilma bile yoktu.bende anlamadim...
Çatı muayenesi sonrası benim de kanamam olmuştu canım ilk gebelikte ama tek seferlik silince geçmişti senin her silişte geliyorsa bilemedim doktoruna bir danış istersen sıkıntı olmasın
Benim acimdan yok.ozelden atabilirsin hatta..ben google dan baktim ama cok cesit.ebe sordu acik pembe mi dedi evet dedim.ama sildikce gelmesi de ilginc diil mi? Bikac peceteye sonradan bayaa silik pembe ile geldi...
Nişan daha jölemsi kıvamda oluyor akıntı gibi ama pembemsi kırmızımsı ve en fazla iki üç silişte bitmesi lazım
Kızlar çatı muaynesi nasıl oluyor?
Diğer kızlarımda hiç olmadım. Sadece açıklık varmı yokmu onun muaynesini biliyorum. Onunla aynımı? Yoksa alet ile mi bakıyolar
Açıklıkla aynı canım parmak ile bakılıyor, yani ilkinde öyleydi bunda ben de olmadım henüz 😄

Aynn bende öyle dıyorum saglıklı olalım da 🙏 Tez zamanda ıyıleselim hepimiz inşallah
Evet evet ctesi günü öğlen geçtik biz eve 🙏🏻 hastanede takip olayı ikiniz için de iyi olur sağlıkla çıkın da gerisi hiç mühim değil 🙏🏻

Bende pek bilmiyorum ama bugun bana bi alet ile bakti.aciklik yok falan dedi.ayni sey diil mi?
Normalde parmak ile bakılıyor açıklığa. Ama aletle çatı muaynesi 1 2 kişiden daha duydum bi sorayım dedm.
Doğum zamanı sadece parmakla bakılıyor

Eklentiler

• IMG_8519.webp
    IMG_8519.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_8518.webp
    IMG_8518.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_8517.webp
    IMG_8517.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 58
Bunları sipariş verdim canım ama elime ulaşmadı daha umarım güzel çıkarlar 😊
Bende bunlari taptirdim.cikolatayi duz madlen aldim:) isim falan yazdirmadim.erindim sanirim sona dogru,,🤣

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-06-13-37-35-578_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2024-02-06-13-37-35-578_com.instagram.android.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2023-12-31-23-35-03-506_com.dolap.android.webp
    Screenshot_2023-12-31-23-35-03-506_com.dolap.android.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 57
Ayy çok heyecanlı 🤩🤩

O da abartmış baya ameliyat sonuçta ne zoru varmış 🙈

İlk etapta silip veriyorlar, ben iki gün kaldım hastanede, çıkmadan önce yıkadılar, hatta bize de gösterdiler nasıl yıkayacağımızı.

Oh oh maşallah 😄 ben de çikolata ve hediyelik siparişi verdim 15 gün oldu hala ses yok inşallah yetişir araya bayram girince uzadı heralde. Bir temizlik işim kaldı onu da haftaya yapıcam inşallah

Esas sen anlat nasıl geçiyor günlerin 😍😍

Hem nazlıyım hem acı eşiğim yüksek tezatları içimde barındırıyorum 😂😂 sızlama benim normal doğum sonrası da oldu 4 senede falan geçti ona çok takılmıyorum o yüzden. Uyuşukluk da sorun değil bence. Acı olmasın da 😄
Aynen canım ya inşallah kolaylıkla geçer gider ikinci olunca insan daha bir tedirgin oluyor sonuçta sana muhtaç bir çocuğun daha var 🥹
Biraz yorucu 🙈 tam duzeni oturttuk derken değişebiliyor 😅 ama inanıyorum olacak 🤭

Back
X